reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lenka- - GRATULEJSZONSY ZĄBKOWE!!!!!
Nadika- Myślę że spokojnie możesz z normalnego mleka dac Natankowi!!! My jesteśmy po pierwszym naleśniku i Jasiek się zajadał z truskawkami i jogurcikiem!!!! Jak zrobiłam z mm to BYŁ WSTRĘTNY!:)
Asencja- SUPER FOTECZKI!!!!

reklama
Dla dzisiejszych solenizantów małych tysiąc buziaków!!!:-):-)​
A dla tej starszej solenizantki Perfecty życzenia spełnienia wszystkich marzeń i obyś zawsze była taka pogodna i nam tu zawsze humory poprawiała!!!:-D:-D
Zobacz załącznik 357301

kasiaj - aż mnie zmierziło, jak przeczytałam o tych pobraniach krwi:-:)-( Filipek to bardzo dzielny chłopczyk no i jego mamusia tez:tak::tak: mam nadzieję, ze bez problemu refundację szczepień dostaniesz

Asnecja - pięknie zdjecia:tak:

nadika - Maja tez już naleśniki jadła na zwykłym mleku robione

emalia - na pewno wszystko się super uda!

Gratuluje ząbków Gai i Mikusiowi, u nas też się dwójki pchaja:-)

Gosiu- miałam własnie pisac gdzie Ty się podziewasz ?:) Czy czasem do naszej Kolenderki nie pojechałaś:):):)
DZIEWCZYNKI SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ:) <WZRUSZONA>

Gosiu- miałam własnie pisac gdzie Ty się podziewasz ?:) Czy czasem do naszej Kolenderki nie pojechałaś:):):)

nie powiem z chęcią bym pojechała:-D:-D:tak::tak:
a nasza Kolenderka przepadła w wirze przygotowań do podwójnego święta:-) a i z mieszkaniem mnóstwo roboty ma;-)

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzonka dla Perfekty Hubercika i miesięczniaków:tak:

Moja naleśniki też już wsuwała na zwykłym mleku a od 3 dni zajada sie truskawkami wcina jak szalona wczoraj piła przez rurke tez koktajl truskawy z mlekiem krowim troche cukru pycha
Jejku ale sie zimno zrobiło:baffled:

Asencja- piękne fotki
Dla mojej kochanej synowej Gajeczki najszczersze życzonka z okazji 11 miesięcy, dla Hubcia i wszystkich pozostałych miesięczniaków i roczniaków wszystkiego naj naj!!!

Perciu kochana żyj nam sto latek!!!
Spełnienia marzeń kochana :)

Najfantastyczniejsze życzonka dla Gajuni i gratulację zebolka oraz dla Filipka

i Gratulacje i wszelkich wspaniałości dla Roczniaczka Hubercika!!

i Wszystkiego najpiękniejszego dla Perfecty:))))))

Asencja nie widzę fotek

nadika napewno można już podać naleśniki, wiele dziewczyn już karmiło naleśniczkami, ja mogę tylko pomarzyć, ze mój jadłowstęcik wogóle dotknie takie pyszności a co dopiero językiem liźnie:(((

reklama
Do góry