emalia miałam pisac wcześniej ale to Twoje oczko boskie, ja myślałam że to jakaś "maleńka dziura w ziemi" a to całkiem konkretne i te rybki do tego, pięknie Wam wyszło
co do wózka my mamy taki tyle że kolekcja 2010
Wózek SPRINT BABY DREAMS 2011 Pokrow+folia WYS 0 (1608558656) - Aukcje internetowe Allegro
lenka a to sie Gajusia umęczy z ta gorączką, oby szybko ten ząbek się przebił
zyraffka byłoby super gdyby mąż szybciutko kupił Ci drugiego lapka miałabys znów z nami łączność
ps. super wieści doczytałam na zamkniętym, trzymamy kciuki żeby to było jak najszybciej i w jedną stronę
Milka i jak wypoczywacie już? po powrocie jakąś fotorelację poprosimy
mamakubulki gratki dla Kubusia
ewelinka i jak oduczanie Marysi? u nas jest podobnie Asia nad ranem przywedrowuje do nas i tak śpimy do rana,
Agi i jak wypoczywacie z Polcią dzisiaj, mam nadzieję że wyjście udane i gratulujemy nowego ząbka i amanta ( hmmm....ciekawe co Łukaszek na to?)
nadika pochwal się nową fryzurką
ewela u nas różnie raz słoiczek raz to co my w zależności co na obiad
gosiagro a gdzie będziecie wypoczywać?
magdaM świetne fotki
olavip gratki kolejnego ząbka, już prawie pełna buzia
kurcze chciałam coś więcej popisać ale przy moich szatankach sie nie da, no nic jemy obiad i zmykamy na spacer może wieczorem sie uda
co do wózka my mamy taki tyle że kolekcja 2010
Wózek SPRINT BABY DREAMS 2011 Pokrow+folia WYS 0 (1608558656) - Aukcje internetowe Allegro
lenka a to sie Gajusia umęczy z ta gorączką, oby szybko ten ząbek się przebił
zyraffka byłoby super gdyby mąż szybciutko kupił Ci drugiego lapka miałabys znów z nami łączność
ps. super wieści doczytałam na zamkniętym, trzymamy kciuki żeby to było jak najszybciej i w jedną stronę
Milka i jak wypoczywacie już? po powrocie jakąś fotorelację poprosimy
mamakubulki gratki dla Kubusia
ewelinka i jak oduczanie Marysi? u nas jest podobnie Asia nad ranem przywedrowuje do nas i tak śpimy do rana,
Agi i jak wypoczywacie z Polcią dzisiaj, mam nadzieję że wyjście udane i gratulujemy nowego ząbka i amanta ( hmmm....ciekawe co Łukaszek na to?)
nadika pochwal się nową fryzurką
ewela u nas różnie raz słoiczek raz to co my w zależności co na obiad
gosiagro a gdzie będziecie wypoczywać?
magdaM świetne fotki
olavip gratki kolejnego ząbka, już prawie pełna buzia
kurcze chciałam coś więcej popisać ale przy moich szatankach sie nie da, no nic jemy obiad i zmykamy na spacer może wieczorem sie uda