reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia miałam pisac wcześniej ale to Twoje oczko boskie, ja myślałam że to jakaś "maleńka dziura w ziemi" a to całkiem konkretne i te rybki do tego, pięknie Wam wyszło
co do wózka my mamy taki tyle że kolekcja 2010
Wózek SPRINT BABY DREAMS 2011 Pokrow+folia WYS 0 (1608558656) - Aukcje internetowe Allegro
lenka
a to sie Gajusia umęczy z ta gorączką, oby szybko ten ząbek się przebił
zyraffka byłoby super gdyby mąż szybciutko kupił Ci drugiego lapka miałabys znów z nami łączność
ps. super wieści doczytałam na zamkniętym, trzymamy kciuki żeby to było jak najszybciej i w jedną stronę
Milka i jak wypoczywacie już? po powrocie jakąś fotorelację poprosimy
mamakubulki gratki dla Kubusia
ewelinka i jak oduczanie Marysi? u nas jest podobnie Asia nad ranem przywedrowuje do nas i tak śpimy do rana,
Agi i jak wypoczywacie z Polcią dzisiaj, mam nadzieję że wyjście udane i gratulujemy nowego ząbka i amanta ( hmmm....ciekawe co Łukaszek na to?)
nadika pochwal się nową fryzurką
ewela u nas różnie raz słoiczek raz to co my w zależności co na obiad
gosiagro a gdzie będziecie wypoczywać?
magdaM świetne fotki
olavip gratki kolejnego ząbka, już prawie pełna buzia

kurcze chciałam coś więcej popisać ale przy moich szatankach sie nie da, no nic jemy obiad i zmykamy na spacer może wieczorem sie uda

reklama
ewela U nas głównie słoiczki, ostatnio nie mam zapału do gotowania:-D
gosiagro Gorączka spadła:-) Gdzie się na urlop wybieracie?
magdam Śliczne fotki. Jak idzie samodzielne jedzenie?
olavip, Agi Gratuluję kolejnych ząbków:-)

Wczoraj i dziś Emilka okropnie mnie pogryzła w brodawki:dry: Nerwus mały:dry: Teraz boję się ją przystawić, bo mnie boli:dry:

Najlepsze życzenia dla Natanka- udanej imprezki jutro:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Krystianka:tak:

Hej
Ja tak na szybko, bo Polcia śpi na dole w kuchni w wózku....Padła po zabawie z Dawidkiem.....Wypad udany , dzieci się wybawiły....znów były przytulanki :-D a potem matki na kawusię a dzieciaczki smacznie spały i moje śpi do teraz ......
Potem popiszę więcej......Narazie zmykam ogarnąc troche mieszkanie ....póki Lusiak śpiocha.....

Dzień dobry po prawie 3 dniach nieobecności! Bez szans na nadrobienie wszystkiego niestety. Póżniej postaram sie nadrobić:*
ALEŻ SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM!!!!!!
Odcieli nam telefonik i neta bo mamy plac budowy na ulicy od zesżłego poniadziałku i nie chcieli kabla przeciąć. Ciesze się bo wczoraj mówili że do poniedziałku nie podłączą , ale dzisiaj patrze a tutaj samochód tp I od razu jak odjechali odpaliłam złoma:)
EMALIA- OCZKO PRZECUDNA < BAJECZNE - SUPERASNE!!!!!!!!! Macie talent!!!!!!!!!!!!
Więcej potem bo teraz musze jakieś coś upichcić a póżniej może uda się na ogródek wyjść bo póki co straszna duchota...

A ja myje okna ehhh poki \gaja spi:)
musze sobie posprztac zeby jutro relaks a nie w garach\;0
DLA solenizantów STO LAT:)

cześć Mamuśki
ja tylko na chwile, nie pisałam od jakiegos czasu bo nie mam wolnej chwili.....egzaminy na uczelni i sporo zajęć, mała ma sie dobrze skończyła roczek śmiga pięknie za rączke i stoi sama wiec lada dzien sie zdecyduje wypuścić samodzielnie;-) 4 zęby nadal ale kolejne idą;-) je wszystko takze jestem zadowolona ze ma apetyt a za ogórka kiszonego dała by sie pokroić( musze chowac przed nia;-) w sobote nastepną mamy dopiero impreze urodzinową jej bo nie mam czasu w ten weekend ;-(
pozdrawiam i jak sie zrobi luźniejz czasem wpadac bede częsciej.
pozdrawiamy

Wpadłam tylko na chwilke by sie pochwalić:)

Jasiu lata po całym mieszkaniu!!!!!

Dotychczas było tak że w kojcu tam gdzie miał miękko chodził sobie wokoło:) Ale na parkiecie robił kilka kroczków i siadał A dzisiaj WSTAŁ I POSZEDŁ:) POZBIERAŁ WSZYSTKIE SMIECI Z PODŁOGI , BUTELKĘ SOBIE PONOSIŁ , DRZWIAMI SIĘ POBAWIŁ . A my z B. pierwsze 10 minut bez słowa z otwartymi japami:)
SYN MI DORASTA!!!!

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!

Co do picia to u nas tylko prosto z kubka, albo przez słomkę. Przecież butelka jest od mleka a nie od herbatki:)))

reklama
PERECTA gratulacje;)

Jednak u Gai ta goraczka to trzydniówka bo w pon popołudniu tak na maa zaczea goraczkowac a dzisiaj po południu wyszły chrostki;)

Do góry