reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kasiek - dużo zdrówka dla Dawidka!

olavip - fajnie z tym przesyłaniem buziaczka;-) ja tez próbuje Majusię nauczyć

cobra - gratuluje kroczków Kubusiowi:-)

kreatorka - nie jeszcze się nie poddałam:-) gratuluje ci takiej przemiany materii ja jak zjem coś słodkiego to mi waga nie spada :-( a że robię to często to tak stoi:sorry2:

reklama
Koście mnie bola od tej pogody:( Nie mogę się zabrać do pożądków a syf się zrobiła aż patrzec nie mogą:) I ta pogoda..... i nie chce mi się nic już od 3 dni.... I zrzęda ze mnie.... I jak zabieram się w końcu do pisania na bb to Jas się budzi.... Chyba musze sobie barana z przytupem w ścianę walnąć , może mi przejdzie ten leń w tyłku....

Witam
Emalia - fajnie Jasiu zasuwa i jak szybciutko :-)
Gosiu - nie zapomniałam i dziekuję za pamieć :-) teraz jak jest słoneczko to siedze z młodym cały czas na dworze wpadamy tylko coś zjeść
Kasiu J - trzymam kciuki zeby wyniki wyszły dobre
Cobra - trzymam kciuki za dzisiaj :-) szkoda ze mieszkam tak daleko bo bym pojechała z Tobą

Kto wpadnie do mnie na kawusie? bo tak mi jakoś smutaśnie samej pić

Ostatnia edycja:
KasiaJ. - dziękuję za radę... najgorsze jest to że młody nienawidzi fridy!!! na sam widok ucieka... no ale nie ma wyjścia... muszę czekać na męża bo ma mi kupić nasivin no i tą maść majerankową... u nas leje więc nie mam jak iść

Dzień dobry

u nas pogoda też sie dzis popsuła, padało pół nocy, rano nawet nie miałam jak iśc pobiegac z psowatym tylko szybki spacer, później tradycyjnie logopeda
teraz śpia oboje to ma chwilke

Kasiaj, i jak wiesz juz cos?
Kreatorka trzymamy kciuki za egzamin
cobra a jak Twoje samopoczucie? myslami jestem z Tobą
ewelinka to przejściowe, szybko wracaj do formy i pisz
koriander oj tak to o kondycje chodzi, mimo ze ruchu mi nie brakuje i biegania za dzieciakami to nie to samo, ale z każdym dniem idzie lepiej i już płuc ne wypluwam po powrocie do domu
kalwa czekamy na relacje z imprezki roczkowej
ja kilka dni temu widziałam na spacerze takie maleństwo 1,5 tygodniowe ech jaka kruszynka, pomyśleć ze nasze juz takie duże
Agi tak mężuś coraz lepiej, a Ty widze nadal zapracowana ( miałam Ci jeszcze napisać jak pierwszy raz czytałam o Waszych planach romantycznego wieczoru to na szybkości zrozumiałam ze " Wam dziecko nie wychodzi" chwila zastanowienia i zaskoczyłam że to o Polcie chodziło:zawstydzona/y:
Milka a jak Twoje samopoczucie lepiej?
Gosiagro a właśnie co to za smutanie się? nie wolno tak
Kasiek nie fajnie się zakończyła zabawa w misce, oby szybko mineło, ja bym zrobiła jak radzi kasiaj. i odciągała mimo ze teo nie lubi
olavip gratki dla Jagodzi, mój takie kółeczka to najczęsciej ściaga, rzadko w druga stronę
perfecta toz to do ciebie nie podobne, przesyłam trochę powera:-) moze coś pomoże

i próbuję mojego namówić na A6W zamiast tradycyjnych brzuszków, już prawie się udało i nawet poczytał co nieco na necie, zobaczymy co będzie wieczorem?

Dzień dobry

u nas pogoda też sie dzis popsuła, padało pół nocy, rano nawet nie miałam jak iśc pobiegac z psowatym tylko szybki spacer, później tradycyjnie logopeda
teraz śpia oboje to ma chwilke

Kasiaj, i jak wiesz juz cos?
Kreatorka trzymamy kciuki za egzamin
cobra a jak Twoje samopoczucie? myslami jestem z Tobą
ewelinka to przejściowe, szybko wracaj do formy i pisz
koriander oj tak to o kondycje chodzi, mimo ze ruchu mi nie brakuje i biegania za dzieciakami to nie to samo, ale z każdym dniem idzie lepiej i już płuc ne wypluwam po powrocie do domu
kalwa czekamy na relacje z imprezki roczkowej
ja kilka dni temu widziałam na spacerze takie maleństwo 1,5 tygodniowe ech jaka kruszynka, pomyśleć ze nasze juz takie duże
Agi tak mężuś coraz lepiej, a Ty widze nadal zapracowana ( miałam Ci jeszcze napisać jak pierwszy raz czytałam o Waszych planach romantycznego wieczoru to na szybkości zrozumiałam ze " Wam dziecko nie wychodzi" chwila zastanowienia i zaskoczyłam że to o Polcie chodziło:zawstydzona/y:
Milka a jak Twoje samopoczucie lepiej?
Gosiagro a właśnie co to za smutanie się? nie wolno tak
Kasiek nie fajnie się zakończyła zabawa w misce, oby szybko mineło, ja bym zrobiła jak radzi kasiaj. i odciągała mimo ze teo nie lubi
olavip gratki dla Jagodzi, mój takie kółeczka to najczęsciej ściaga, rzadko w druga stronę
perfecta toz to do ciebie nie podobne, przesyłam trochę powera:-) moze coś pomoże

i próbuję mojego namówić na A6W zamiast tradycyjnych brzuszków, już prawie się udało i nawet poczytał co nieco na necie, zobaczymy co będzie wieczorem?

kiepsko.ale co zrobic:(

reklama
Do góry