Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Cudowne zdjecia !!! ale Agi prosze ubralabys choc specjalnbie dla mnie jakas kurtke u nas nadal wieje ze glowy urywa !! niby jest slonce ale nic to nie daje
Jak sie udaly chrzciny czekam na relacje
Eagle sil zycze i oby juz byl czwartek
hehehehe....Milka...Kochana ja dla Ciebie specjalnie sweterek z długim rękawem załozyłam...Ja i moje dziecko chyba jako jedyne w parku miałysmy długi rękaw...Dzieciaki normalnie w bluzeczkach na ramiączkach i w sandałkach albo z gołymi stopami....(choć to i w zimie całkiem u Anglików normalne...tzn te gołe stopki u dzieci)
Eagle, dziękuję kochana......i gratki dla Twojego małego raczka....To teraz musisz biegać za Tomaszkiem :-)..>A jak tam mąż????hej hej u nas pogoda dziś też taka sobie, może i nawet ładnie ale tak wieje że masakra, myślałam że dzieciaki wyślę na spacer z dziadkami choć na godz ale sie nie dało, Agi zazdroszczę Wam tak pięknego słoneczka i ciepełka
a mój mały robak nauczył się dziś raczkować i z ogromnym zamiłowaniem pędzi do szafki pod TV i wszelakich kabelków, nic go nie jest w stanie zatrzymać, rany co za dziwne uczucie - juz zapomniałam jak to była jak Asia pomykała na czterech, a najgorsze jest że raczkuje sobie do wersalki, krzesła lub czegokolwiek za co można się złapać i wstaje przy tym - chyba koniec bezpiecznego zostawiania malucha samego na podłodze, przynajmniej na jakiś czas
i tym miłym akcentem powiem wszystkim Dobranoc i kolorowych snów
do jutra
lenka - ja lubię MAzury.....ale uwielbiam je latem.....Ale ile ludzi tyle opinii....Jedni lubią góry, inni morze, jeszcze inni jeziora ....a niektórzy oby mieli co zwiedzać to będą zadowoleni....
Młoda śpi....a ja idę pod prysznic i poprzytulać się do P....Wczoraj mieliśmy zaplanowany romantyczny wieczór....ale zasnęłam....i nic z tego wieć już dzisiaj mi nie popuści,....
Acha dziewczyny moja mała panicznie boi sie trawy....Jejku jak ona płacze jak się ja na trawie posadzi....a jak już ręką dotknie trawy to w ogóle jest ryk!!!! Czy któraś z Was miała to samo ze swoim maluchem????