reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzien dobry!
My jeszcze leżymy sobie w łóżeczku i wypoczywamy:-D
olavip nieżle macie z tym teściem a teściówka robiła jakieś badania już?
koniczynka z nimi to tak było że jakmój spał to Nelcia nie spała jak ona zasnęła to Michał się obudził:-D
gosiagro nie przesadzaj super laska z ciebie

reklama
gosiagro Szczuplutko wyglądasz, chyba już możesz sobie czasem odpocząć od diety:tak: Majusia już poważnie wygląda:tak:
izia Ale fajnie, że się udało wam spotkać z lencją:tak: Chyba częściej musisz robić takie wycieczki, żeby Michaś się nauczył, że przy damach się nie śpi, nawet jeśli się ich nie rozumie:-D
koriander:-D Lilcia chciała dobrze poznać przyrodę:-D Emilka ostatnio zjadła kawałek ulotki, a dziś w ostatniej chwili zdążyłam jej wyciągnąć z buzi listek od kwiatka i farfocle ze skarpetki:-D
U nas dobrze:tak: Emilka nie choruje. Zębów jej przybywa, przez co jest marudna, więc żeby trochę odpocząć, chodzę do pracy ;-):-D Jak nie pracuję, to mam zajęcia lub egzaminy. Ten miesiąc upływa pod znakiem niewyspania, pomieszkiwania u rodziców, mijania się z P. i braku czasu, ale mimo to jest dobrze:-D
cobra A chociaż rybki na kolację przywieźliście? Nie ze sklepu?:-D
agi Jak długo okularki były na nosku? Do zdjęcia czy troszkę dłużej?:-p
lena Jest mnóstwo fajnych miejsc, aż ciężko doradzić. Najlepiej zróbcie najpierw losowanie np. do jakiego województwa chcecie jechać, a potem ustalicie, co tam warto zobaczyć.
eagle Gratuluję mobilności.:tak:
Emilka z kolei odkryła, że różne przedmioty można wykorzystać jako schodki i wchodzi na łóżka i kanapy, jeśli tylko znajdzie się przy nich jakikolwiek "podnóżek".
I zamiast przy meblach czasami woli pochodzić przy mnie, trzymając mnie za spodnie rękami (i ssąc sznurki od spodni:-D)

bylo nas stac na paprykarz:D

Witajcie:)
Wczoraj zostało na termach Uniejów niedaleko Łodzi postawione, ale pech chciał ze sa zamnkiete na swieta;(
Hefi Karpacz odpada byłam tam setki razy:(
Katarzyna mmm Toruń uwielbiam to miasto:)MAm sentyment do niego, świetni ludzie:*

Dzien dobry!
My jeszcze leżymy sobie w łóżeczku i wypoczywamy:-D
olavip nieżle macie z tym teściem a teściówka robiła jakieś badania już?
koniczynka z nimi to tak było że jakmój spał to Nelcia nie spała jak ona zasnęła to Michał się obudził:-D
gosiagro nie przesadzaj super laska z ciebie

jutro dopiero pojedzie.. :(

Widzę, że weekendy udane :)

gosiagro- zdjęcia ze spacerku super, dołączam do wypowiedzi koriander- po co się kobieto odchudzasz? super wyglądasz :)

izia- widać, że spacerek udany, Michałek ma bajeranckie okulary hihi

koriander- o matko, żuka chciała zjeść? hihihi

cobra- fakt wiatr okropny ostatnio, szkoda że się łowy niezbyt udały :/

Agi- piekne zdjęcia, nie mogę uwierzyć że w uk takie lato :) Nie za dobrze Wam? Tylko wycieczki i wycieczki hihihi :D

Eagle- gratulacje raczka :) Mimo, iż trzeba na wszystko uważać strasznie fajnie wyglądają te maluchy pędzące z prędkością światła na kolankach hihihi :)

Olavip- mam nadzieję, że ten guzek u teściowej to nic groźnego, a zachowanie teścia nie skomentuję :/

Lena- ja polecam wybrać się w dół mapy- tylko zależy ilo dniowa wycieczka, my chyba 3 lata tamu byliśmy na majówce i polecam- SKALNE MIASTO, BŁĘDNE SKAŁY, ZAMKI-KSIĄŻ, NACHOD (maja tam niedźwiedzie) TWIERDZA KŁODZKA, PODZIEMNE MIASTA i wiele wiele innych atrakcji,

ale to wszystko dla lubiących wiele zobaczyć, nie wiem jak z dzieckiem to pójdzie :)

JAK POSZŁY CHRZCINY? POGODA CHYBA DOPISAŁA?

My wczoraj byliśmy na kolejnej wycieczce z cyklu- zabytki, pałace, ruiny w pobliżu- znaleźliśmy 2 zamki ale znowu mały spał i zdjęcia są bez niego, za to nad jeziorkiem woda bardzo mu się podobała, szkoda że tak wiało :/

DLA Łukaszka, Olcia, Kornelki, Ignasia, Igi, Kubusia i z wczoraj Natalki i Jasia - WSZYSTKIEGO NAJ MALUSZKI !!!!!!

to ja mam znów chwilkę bo mały śpiocha:-)

kasiaj. &&&&&&&&&&&&& kciukasy zaciśnięte ( czyżby jakaś rozmowa?) koniecznie pochwal się później
Agi świetny filmik a uśmiech Lusiaczka na koniec rozbrajający, faktycznie widać że wszyscy wokół wyrozbierani bo tak ciepło
co do trawy nie pomogę, ale moja asia jak była mała bardzo bała sie odkurzacza - nie wiem skąd jej sie to wzięło, nie chciała nawet wejść do pokoju jak on stał w nim - po jakimś czasie samo przeszło i teraz to nawet sama garnie sie żeby pomóc w odkurzaniu
może Polcia jest bardziej wrażliwa dotykowo stąd nie spodobało jej się że trawa jest taka kłujaca
olavip zdrówka dla teściowej oby to nic groźnego, a miała już jakieś badania?
izia_tcz ładnie to tak sie wylęgiwać jeszcze w łóżeczku? korzystajcie bo nie ma jak dobry początek tygodnia
lenka a może jakieś termy u naszych południowych sąsiadów?
ja to bym się chciała wybrać w Wasze okolice tzn, Karpacz, Szklarska, Szczeliniec

i jeszcze buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Łukaszka, Kornelci, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia,

a tak jeszcze na koniec gdzie są wszystkie nieobecne co?
chyba trzeba jakąś listę obecności zacząć sprawdzać

Perfecta, Ewela, Ewa, Kasiek, Avena, ita, kpi, karo, liliti, kajdusia, magdalena79, MagdaM, mimi, sealet
Klementinka, zdec -
częściowo usprawiedliwione
;-)

Ostatnia edycja:
to ja mam znów chwilkę bo mały śpiocha:-)

kasiaj. &&&&&&&&&&&&& kciukasy zaciśnięte ( czyżby jakaś rozmowa?) koniecznie pochwal się później
Agi świetny filmik a uśmiech Lusiaczka na koniec rozbrajający, faktycznie widać że wszyscy wokół wyrozbierani bo tak ciepło
co do trawy nie pomogę, ale moja asia jak była mała bardzo bała sie odkurzacza - nie wiem skąd jej sie to wzięło, nie chciała nawet wejść do pokoju jak on stał w nim - po jakimś czasie samo przeszło i teraz to nawet sama garnie sie żeby pomóc w odkurzaniu
może Polcia jest bardziej wrażliwa dotykowo stąd nie spodobało jej się że trawa jest taka kłujaca
olavip zdrówka dla teściowej oby to nic groźnego, a miała już jakieś badania?
izia_tcz ładnie to tak sie wylęgiwać jeszcze w łóżeczku? korzystajcie bo nie ma jak dobry początek tygodnia
lenka a może jakieś termy u naszych południowych sąsiadów?
ja to bym się chciała wybrać w Wasze okolice tzn, Karpacz, Szklarska, Szczeliniec

i jeszcze buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Łukaszka, Kornelci, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia,

a tak jeszcze na koniec gdzie są wszystkie nieobecne co?
chyba trzeba jakąś listę obecności zacząć sprawdzać

Perfecta, Ewela, Ewa, Kasiek, Avena, ita, kpi, karo, liliti, kajdusia, magdalena79, MagdaM, mimi, sealet
Klementinka, zdec -
częściowo usprawiedliwione
;-)

Ciekawe czy czarna wiedzma sie odezwie jeszcze...brakuje mi jej:)

Witam :)
Wpisuje sie na liste obecności :)
Czytam często, ale jakoś odpisać nigdy nie moge...
Agi - może się boi nowej rzeczy? Nasz szkrab np. jak tata mu dał gąbkę do kąpieli, to też zaczął płakać (gąbka z jednej strony była szorstka).
Zazdroszcze pogody :p Ehh...nie moge sie doczekać, kiedy nie bedzie trzeba ubierać grubo malucha i pilnować, żeby nie zawiało.
Koriander - odwarzna Lilcia żuków sie nie boi ;)
lena - ja kiedyś byłam na wielkanoc w krynicy górskiej - bylo bardzo fajnie :)

Lece dać szkrabowi sniadanko: twaróg z banankiem :)

Edit: czy już sie chwaliłam, że czuje brzdąca w brzuszku?? :)

Dzień Dobry!!!!
Dob
ra wiadomość dla wszystkich zazdrosnych mamusiek....U nas dziś nieco chłodniej.....Ale tylko o jakieś 3 stopnie :-D....
Zaraz pomykam na zakupki z Polcią....nie możemy tracić okazji na spacer w tak piękny dzień.....
koniczynka - okularki tylko do zdjęcia....niestety....chociaż już wczoraj nawet z minutę utrzymały się na nosie...Sukces
butterfly - widzę że i u WAs ciekawy dzionek...FAjne zwiedzanko!!!

Łukaszkowi, Olkowi, Kornelce, Ignasiowi, Igusi, Kubusiowi
samych radości w życiu,
uśmiechu na buzi:-D,
szczęścia i miłości
słoneczka w serduszku
i niech Wam się spełnią najskrytsze marzenia

reklama
Do góry