reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nie wiem czy to ciśnienie czy co... ale głowę mi rozsadza :/ wzięłam już 2 piguły przeciwbólowe ale prawie żadnej poprawy :/ Tendencji do migren nie mam ale cholera wie co to :/

U mnie w pracy ok :) po staremu więc jestem póki co zadowolona... Mam mase pracy teraz bo muszę się wdrożyć w nowe firmy ale od przyszłego miesiąca może będzie lepiej :) bo już będę wiedziała co i jak...
W czwartek robiliśmy z sąsiadami grilla na którego od roku miałam taką chcice że masakra :) - objadłam się za cały poprzedni rok :p
Przedwczoraj przyjechała moja mama na 2 dni :) wybawiła Julkę :D Szkoda że na tak krótko ale zawsze to coś :)
Dzisiaj śliczna pogoda więc spacerkowy dzień się zapowiada :)
I chyba to tyle wiadomości od nas :)

reklama
Ja tez sie witam leniwo-niedzielnie :-) U nas lata ciag dalszy wiec pewnie znowu przespacerujemy caly dzien albo zrobimy sobie jakis wypad rowerami do lasku

gosiagro dzien dobry :-)
Agi super zdjecia szczesliwej rodzinki a nowe zdjecie w suwaczku bomba!!!!
eagle sle duzo energii w twoja strone, dacie rade kochani, bedzie dobrze!
olavip to taki okres w pracy czy twoj maz zawsze tak wyjezdza??
hefi gratuluje zadowolenia z pracy :-D
izia milej wycieczki mam nadzieje ze uda sie spotkanie z Toruniankami

Jasiu i NAtalko sto lat!!

A dla chrzczonych maluszkow i ich rodzin jak najwiecej slonka i milej atmosfery dzisiejszego dnia!!

Bardzo dziękijemy za wczorajsze zyczenia miesięcznicowe i również wszystkiego co najlepsze zyczymy drugiej Jagódce i bliźniakom Ewuś!

A dzisiaj, chrzczonym dzieciaczkom Zosi i Łukaszkowi pieknego dnia i wspaniałej uroczystości:) No i oczywiście liczymy na fotorelację:)))

Agi- przepiękne wiosenne fotki:tak: Az mnie skręca z zazdrości... Też chcę już prawdziwą wiosnę!!!

czesc Babeczki, ale tu cisza;)
jakos nie moge sobie znalezc dzisiaj miesjac,maz zawziecie oglada w tv obchody rocznicy katasrofy smolenskie, a mi tak smutno...... i ciagle mysle o tamtym dniu :(((

ostro sprzatam, bo jutro tesciowa przyjezdza, zeby zostac z Kubusiem ;)

Agi zdjecia sa fantastyczne!!!!!!!!!! pogoda jak w lecie, super! a u nas jakos pochmurno....

Sto lat dla Jasia i Natalci!

Dla Łukaszka i Zosi super udanych chrzcin i duzo słoneczka;)

zyrraffka, ewelinka Mam nadzieję, że chrzciny udały się znakomicie:tak:
eagle :* Dzielna babka z ciebie, mam nadzieję, że tydzień szybko zleci, a męża wkrótce uda się "naprawić".
aniach Nareszcie razem, to ci doda sił :tak: Na pewno szybciutko się zaaklimatyzujesz, urządzisz i znajdziesz jak najlepszą opiekę dla Filipka.
Może ten nalot to rzeczywiście po lekach?
Agi Widzę, że maksymalnie staracie się wykorzystać ten wspólny weekend. Po takich 2 dniach uda się na pewno naładować bateryjki na następne 5:tak: Zazdroszczę pogody, u mnie tak wieje, że się boję wychodzić:dry:
Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!!!!

WITAJCIE brakuje mi czasu na wszystko:(
Mąż zabrał na zakupy okupił od głowy do stóp:)
WCZORAJ była u nas Emalia z rodzinką ale było milusio:)
STO LAT DLA MOJEGO ZIĘCIA:)

Agi ale u Was pięknie i wiosennie;)
HEfi ja też tak miałam wczoraj:(

oj widać, ze weekend:-D

hefi - to fajnie, ze się tak dobrze z pracą ułożyło:tak:

koriander- wypad do lasu zaliczony?:-)

A to my dzisiaj spacerkowo:-)
Spacer1.jpgSpacer.jpgSpacer2.jpg

Witam się po powrocie z wietrznego piernikowa!
Lencja wielkie dzięki za spacerek po starówce
to zdjęcie mojego Michała z podróży
a to zdjęcie naszych bobasówtoruń 2011 071 [800x600].jpg

Załączniki

• toruń 2011 064 [800x600].jpg
    toruń 2011 064 [800x600].jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry