reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oj tyle przygotowań a chrzciny tak szybciutko mineły ale wszystko się udało tylko pogoda nie za bardzo wiało i zimno było ale dobrze że nie padało:-)
agi-super te wasze fotki a pogoda do pozazdroszczenia:tak:
gosiagro-odrazu na fotkach widać że już 8 kilo mniej super
izia-ale fajny spacerek
eagle-gratuluje raczka i skończyły się te dobre czasy gdzie nie trzeba było tak bardzo pilnowac teraz to już wszędzie dotrze

Kurcze coś niemoge dodac fotek niewiem dlaczego ale zaraz pokombinuje i może sie uda

reklama
Witam :)
Wpisuje sie na liste obecności :)
Czytam często, ale jakoś odpisać nigdy nie moge...
Agi - może się boi nowej rzeczy? Nasz szkrab np. jak tata mu dał gąbkę do kąpieli, to też zaczął płakać (gąbka z jednej strony była szorstka).
Zazdroszcze pogody :p Ehh...nie moge sie doczekać, kiedy nie bedzie trzeba ubierać grubo malucha i pilnować, żeby nie zawiało.
Koriander - odwarzna Lilcia żuków sie nie boi ;)
lena - ja kiedyś byłam na wielkanoc w krynicy górskiej - bylo bardzo fajnie :)

Lece dać szkrabowi sniadanko: twaróg z banankiem :)

Edit: czy już sie chwaliłam, że czuje brzdąca w brzuszku?? :)

ASNECJA GRATULACJE ruchów;)
A możesz zarzucic mi link hotelu??

Dzieeeeńńńńń ddooooobry baaardzooooo!!!!
Jestem , jestem Koriander , GosiaGro , Eagle :*:*:*:*:*:*

U nas weekendzzik w sobotę pracujący a w niedzielę leniwcowo - rodzinny:)
Eagle - Kochana jak Ty się miewasz? Dzielnie znosisz te wszystkie przeciwności losu!!! Dobrze że tak szybko udało się Wam załatwic te badania Twojego Męża. Kochana przebadają Go dokładnie i będziecie mieli juz jasnosc sytuacji , na pewno leki przepiszą i BĘDZIE TYLKO JUŻ DOBRZE! Ale przede wszystkim będziecie wiedzieli co i jak Jeszcze tylko kilka dni i już będziecie znów całą rodzinką w domku!!! A jak się mąż czuje??? Jak Tomeczka jedyneczka (sama nie czuję kiedy rymuję:p:p:) U nas Kochana już 3 miesiąc wychodzą następne ząbki:p I wyjsc nie mogą:) Co do postępów to teraz nasze dzieciaki mają następny skok więc nie przejmuj się na pewno za kilka chwil znów będzie widac efekty zajęć!!! Ściskam całą Waszą Rodzinkę Eagelkową!!!! aaa doczytałam GRatulację dla Tomaszkowego Raczka Nieboraczka!
Agi - Zdjęcia przecudne!!!! Modelki na zdjęcia jeszcze bardzie przecudne! A pogoda to aż się wierzyć nie chce! Fajowo że weekendzik się Wam bardzo udał!!! Chyba sobie odbiliście za cały marzec z tymi spacerkami:) Kochana możesz mi powiedzieć jaki to ten wózek macie , bo strasznei mnie się podoba !!! Czy on jest lekki?
'Koriander- Wow ja bym zawału dostała z tym żukiem , zwłaszcza że ja się boję wszystkiego co lata i bzyka , więc pewnie bym krzyczeć zaczęła:)
Izia , Lencja - Zdjęcia PIĘKNE! Super że się spotkac udało:) Ach jak ja bym tak chciała:) Michaś jaki Bonzo w tych okularach!
Zyrafka , Ewelinka - Jak się udały Chrzciny????
KasiaJ- Kciuki zaciśniete!!!!
GosiaGro - Kochana zdjęcia piękne!!!! Przyłączam sie do opinii dziewczyn. Po co Ci ta dieta - Super Lasencja z Ciebie !!!!
Hefi - Jak głowizna dzisiaj???
Lenka - Ja to Kotlinę Kłodzką tak jak Motylek :) chciałam Ci doradzić , ale chyba zwiedzaliscie tamte okolice nie raz:) bo blisko:) Mazury na wiosnę nudne sa moim zdaniem :) Ja bym do Krakował sie wybrała:) lub do Gdańska:)
Konniczynka - Gratulacje dla Emilki:) A to chodzenie przy mamie musi super wyglądac!:)
Kasiek........ Ja się chyba do Ciebie przejade w te Święta.... Odezwij się KOCHANA!!!!
OlaVip- Współczuję sytuacji z teściem.... grrr wiem co to znaczy:) A tesciowej zdrówka życzę i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę lekarską1
Asencja - SUPER!!!! Mocno się wierci?:)

Cześć Dziewczyny:)nie wiem ile uda mi się napisać

Wczoraj chrzest a Łukaszek wstał z katarem, gile po kolana :( do tego sprawdzam dziąsła- górne dwójki wychodzą:(((
Kościół wojskowy- obchody rocznicy katastrofy, mnóstwo ludzi, prezydent miasta, przemowy rózne, bardzo długa msza. Zanami facet grał na trąbce, Łukasz się przestraszył i zaczął płakać więc wyszliśmy. Zaczął gorączkować, rozpalony, zagilony, zaśliniony, biedny się wymęczył tylko. Zdjęcia beznadziejne, na szybkiego bo mały płakał okropnie. W domu już było lepiej, dałam mu czopek i się bawił z kuzynkami. w domu impreza udana,m było bardzo miło, jedzenia duzo zostało, kazdy dostał cos dobrego na droge :)
Łukasz zabrał księdzu obrazek z książeczki, a co:)))) hehe

w nocy wogóle nie spałam bo Lukaszek albo się budził z płaczem albo płakał przez sen :((((((((((((((( wykończona jest5em a mąż na służbie dopiero jutro wróci, dobrze ze chociaż pogoda ładna to wybierzemy się na spacer.

Ostatnia edycja:
olavip - mam nadzieję, ze z teściowką będzie oki

Butterfly widzę, ze z was prawdziwi podróżnicy:tak:

Asnecja
super z tymi ruchami:tak:

ewelinka - szkoda, ze pogoda nie dopisała

zyrraffka - buu, ze też musiał się ten katar wczoraj przypałetać:no:, ale dobrze, ze już w domku impreza się udała:tak: a jak dzisiaj, skoro planujesz spacer to chyba nie gorączkuje?

koriander - wy to chyba na dniach macie usg?

perfecta - a nad czym w sobotę pracowałaś?

perfecta - a nad czym w sobotę pracowałaś?

nad zakupami:) Nabyłam droga kupna piękna sukienkę "chłopkę" czarną z kwiatkami wyszywanymi na lato:) Tunikę różową z zdobieniami tez długą na lato:) Jasiowi nike buciki i buty Elephanten z Deichmana ale te ostatnie niestety nie dla niego:( Przy okazji okazało się że mój Synke ma wysokie podbicie i trzeba szeroko - noskowych butów szukać . Ale najeczki idealne :p tylko jeszcze za duże:)
A jak przybyłam do domku to sprzątanko- ogarnianko domowe , obiadek a póżniej kapiel i tv z mężusiem:)

ASNECJA GRATULACJE ruchów;)
A możesz zarzucic mi link hotelu??

Niestety nie :( Wiem tylko, że to jakiś pensjonat był, a nie hotel, ale pare lat temu tam byłam i nie pamiętam :(

Asencja - SUPER!!!! Mocno się wierci?:)

Potrafi już całkiem nieźle kopnąć w pępek :) ale mąż jeszcze nie czuje ruchów, jak przykłada rękę.
Dla Wszystkich znużonych naszą piękna pogoda OPTYMISTYCZNY link For ju olll z pozdrowieniami od Perfekci:):)
Byle do niedzieli. Ponad 20 stopni będzie normą - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 11.04.2011
Będzie super:) Oby do czwartku:)
Jej :) Uwielbiam Cię za tą prognozę :):):)

Zyrafko - współczuje choroby akurat podczas chrztu :( i że akurat taki dzień się trafił...no, ale ważne, że impreza udana :)

Żyrafka współczucia....moja babcia mówi, że jak na chrzcie dziecko płacze to jest bardzo dobrze...jakieś zabobony:)HGAja tez płakala jak nie wiem co:)

reklama
Do góry