Dzieeeeńńńńń ddooooobry baaardzooooo!!!!
Jestem , jestem
Koriander , GosiaGro , Eagle :*:*:*:*:*:*
U nas weekendzzik w sobotę pracujący a w niedzielę leniwcowo - rodzinny
Eagle - Kochana jak Ty się miewasz? Dzielnie znosisz te wszystkie przeciwności losu!!! Dobrze że tak szybko udało się Wam załatwic te badania Twojego Męża. Kochana przebadają Go dokładnie i będziecie mieli juz jasnosc sytuacji , na pewno leki przepiszą i BĘDZIE TYLKO JUŻ DOBRZE! Ale przede wszystkim będziecie wiedzieli co i jak Jeszcze tylko kilka dni i już będziecie znów całą rodzinką w domku!!! A jak się mąż czuje??? Jak Tomeczka jedyneczka (sama nie czuję kiedy rymuję
U nas Kochana już 3 miesiąc wychodzą następne ząbki
I wyjsc nie mogą
Co do postępów to teraz nasze dzieciaki mają następny skok więc nie przejmuj się na pewno za kilka chwil znów będzie widac efekty zajęć!!! Ściskam całą Waszą Rodzinkę Eagelkową!!!! aaa doczytałam GRatulację dla Tomaszkowego Raczka Nieboraczka!
Agi - Zdjęcia przecudne!!!! Modelki na zdjęcia jeszcze bardzie przecudne! A pogoda to aż się wierzyć nie chce! Fajowo że weekendzik się Wam bardzo udał!!! Chyba sobie odbiliście za cały marzec z tymi spacerkami
Kochana możesz mi powiedzieć jaki to ten wózek macie , bo strasznei mnie się podoba !!! Czy on jest lekki?
'Koriander- Wow ja bym zawału dostała z tym żukiem , zwłaszcza że ja się boję wszystkiego co lata i bzyka , więc pewnie bym krzyczeć zaczęła
Izia , Lencja - Zdjęcia PIĘKNE! Super że się spotkac udało
Ach jak ja bym tak chciała
Michaś jaki Bonzo w tych okularach!
Zyrafka , Ewelinka - Jak się udały Chrzciny????
KasiaJ- Kciuki zaciśniete!!!!
GosiaGro - Kochana zdjęcia piękne!!!! Przyłączam sie do opinii dziewczyn. Po co Ci ta dieta - Super Lasencja z Ciebie !!!!
Hefi - Jak głowizna dzisiaj???
Lenka - Ja to Kotlinę Kłodzką tak jak Motylek
chciałam Ci doradzić , ale chyba zwiedzaliscie tamte okolice nie raz
bo blisko
Mazury na wiosnę nudne sa moim zdaniem
Ja bym do Krakował sie wybrała
lub do Gdańska
Konniczynka - Gratulacje dla Emilki
A to chodzenie przy mamie musi super wyglądac!
Kasiek........ Ja się chyba do Ciebie przejade w te Święta.... Odezwij się KOCHANA!!!!
OlaVip- Współczuję sytuacji z teściem.... grrr wiem co to znaczy
A tesciowej zdrówka życzę i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę lekarską1
Asencja - SUPER!!!! Mocno się wierci?