reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gosiagro super zdjecia, ale ty chuda laska jestes przestan juz sie odchudzac bo znikniesz :)) A Majusia maltertuje zyrafke :p

izia, Lencja sliczne maluszki, zazdroszcze spacerku po mojej ukochanej spacerowce :tak:

konniczynka a co tam u was? :-)

A my nie dojechalismy do lasu tylko do parku, bylo super, Lila zlapala zuczka i zanim zdarzylam jeknac wsadzila go sobie do buzi, ale na szczescie zaczal ja chyba laskotac bo wyplula :szok::baffled::baffled:

reklama
gosiagro super zdjecia, ale ty chuda laska jestes przestan juz sie odchudzac bo znikniesz :)) A Majusia maltertuje zyrafke :p

izia, Lencja sliczne maluszki, zazdroszcze spacerku po mojej ukochanej spacerowce :tak:

konniczynka a co tam u was? :-)

A my nie dojechalismy do lasu tylko do parku, bylo super, Lila zlapala zuczka i zanim zdarzylam jeknac wsadzila go sobie do buzi, ale na szczescie zaczal ja chyba laskotac bo wyplula :szok::baffled::baffled:

zuki maja duzo bialka;D

czesc laski!
a wiec tak - na rybach nedza- wialo jak cholera,namiot nam zdmuchlo (a mamy taka landare 6osobowa z dwoma sypialniami) wiecej go rozkladalam niz sie utrzymal ;/

tak wialo ze masakra,wic po 4 godz odpuscilismy;/

JASIOWI I NATALCI
100 LAT 100 LAT
ROŚNIJCIE ZDROWO
KOCHANE BĄBLE....

ŁUKASZKOWI I ZOSI
UDANYCH CHRZCIN....

Koriander
- żuczka????:szok: O matko!!!! Ach ta Lilcia...Nie dałaś jej nic do jedzenia przed wyjściem że tak zdesperowana była????? A
gosiagro - świetne zdjęcia...Majeczka i mamusia uśmiechnięte i zadowolone.....
lencja i izia - widzę że spotkanie udane...Dzieciaczki super......

A my dziś w kolejnym parku.....P. się smieje że ten weekend taki intensywny, że się czuje bardziej zmęczony niz po tygodniu pracy...hihihi...Wiec teraz odpoczywamy w domciu...On przy piwku a jak przy piwku z colą....hehehe :-D

Załączniki

• DSCF7243.jpg
    DSCF7243.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 62
  • a2.jpg
    a2.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 57
  • a1.jpg
    a1.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 56
  • a3.jpg
    a3.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny chcemy jechac na świeta wielkanocne gdzies coś pozwiedzac i ogólnie spedzic miło czas, co polecacie??Chodzi mi o Polskę;)

Ja akurat najmilej wspominam wyjazd w twoje strony no może nie do końca bo Kraków, Wieliczka i okolice
fajny wyjazd też Toruń Ciechocinek ale jak lepsza pogoda
no i zależy co was interesuje bo w każdym rejonie można znależć coś ciekawego

Ostatnia edycja:
Ja akurat najmilej wspominam wyjazd w twoje strony no może nie do końca bo Kraków, Wieliczka i okolice
fajny wyjazd też Toruń Ciechocinek ale jak lepsza pogoda
no i zależy co was interesuje bo w każdym rejonie można znależć coś ciekawego

Jest nas 4 osoby i każda coś innego:)
Jeden chce Szklarska, drugi właśnie kraków, ja Mazury a czwarty nie może już słuchac:)

Cudowne zdjecia !!! ale Agi prosze ubralabys choc specjalnbie dla mnie jakas kurtke u nas nadal wieje ze glowy urywa !! niby jest slonce ale nic to nie daje

Jak sie udaly chrzciny czekam na relacje

Eagle sil zycze i oby juz byl czwartek

hej hej u nas pogoda dziś też taka sobie, może i nawet ładnie ale tak wieje że masakra, myślałam że dzieciaki wyślę na spacer z dziadkami choć na godz ale sie nie dało, Agi zazdroszczę Wam tak pięknego słoneczka i ciepełka

koniczynka gratki za zostanie ciocią
izia_tcz super że wypadzik taki udany i spotkanko zaliczyliście, a Michałek to super podróżnik
hefi ciesze się że w pracy tak się układa, a jak sie spacerek udał?
koriander tak Lilcia zgłodniała że musiała sama zapolować na jakieś jedzonko?
zyraffka, ewelinka a jak się udały uroczystości i przyłączę się do prośby o fotorelację
gosiagro zdjęcia Majeczki przecudne, jaka ona zadowolona i te minki rewelacyjne, wszystkie bardzo mi się podobaja i chyba nie potrafiłabym wybrać które najbardziej
cobra podziwiam i tak długo wytrzymaliście w taką pogodę
Agi jak ja lubię jak wrzucasz tyle zdjątek, cieszę się że wreszcie mogliście wszyscy razem pobyć przez cały weekend bez żadnych ograniczeń...to co teraz kilka dni lenistwa i odpoczynku w pracy?;-)
lenka to juz rozumie skąd wczoraj te porządki jak zięciunio miał odwiedzić:-D co do wyjazdu może poprostu odwiedzisz kazdą z nas po kolei?
kasiaj. może Fifi z dużo wrażeń miał już, może za to teraz szybko zaśnie i da wam nieco odpocząć

a mój mały robak nauczył się dziś raczkować i z ogromnym zamiłowaniem pędzi do szafki pod TV i wszelakich kabelków, nic go nie jest w stanie zatrzymać, rany co za dziwne uczucie - juz zapomniałam jak to była jak Asia pomykała na czterech, a najgorsze jest że raczkuje sobie do wersalki, krzesła lub czegokolwiek za co można się złapać i wstaje przy tym - chyba koniec bezpiecznego zostawiania malucha samego na podłodze, przynajmniej na jakiś czas

i tym miłym akcentem powiem wszystkim Dobranoc i kolorowych snów
do jutra

reklama
eagle - gratki dla małego raczka :) Julka też tylko doraczkowuje do czegoś przy czym może stać ;)

Lena - polecam Karpacz :D

A spacerek udany, poszłyśmy sobie do babci na zupkę ogórkową - mała wsuwała aż jej się uszy trzęsły :) całą michę wtranżoliła :D Jutro wojuje z tatusiem :D

Do góry