hej hej u nas pogoda dziś też taka sobie, może i nawet ładnie ale tak wieje że masakra, myślałam że dzieciaki wyślę na spacer z dziadkami choć na godz ale sie nie dało,
Agi zazdroszczę Wam tak pięknego słoneczka i ciepełka
koniczynka gratki za zostanie ciocią
izia_tcz super że wypadzik taki udany i spotkanko zaliczyliście, a Michałek to super podróżnik
hefi ciesze się że w pracy tak się układa, a jak sie spacerek udał?
koriander tak Lilcia zgłodniała że musiała sama zapolować na jakieś jedzonko?
zyraffka, ewelinka a jak się udały uroczystości i przyłączę się do prośby o fotorelację
gosiagro zdjęcia Majeczki przecudne, jaka ona zadowolona i te minki rewelacyjne, wszystkie bardzo mi się podobaja i chyba nie potrafiłabym wybrać które najbardziej
cobra podziwiam i tak długo wytrzymaliście w taką pogodę
Agi jak ja lubię jak wrzucasz tyle zdjątek, cieszę się że wreszcie mogliście wszyscy razem pobyć przez cały weekend bez żadnych ograniczeń...to co teraz kilka dni lenistwa i odpoczynku w pracy?;-)
lenka to juz rozumie skąd wczoraj te porządki jak zięciunio miał odwiedzić
co do wyjazdu może poprostu odwiedzisz kazdą z nas po kolei?
kasiaj. może Fifi z dużo wrażeń miał już, może za to teraz szybko zaśnie i da wam nieco odpocząć
a mój mały robak nauczył się dziś raczkować i z ogromnym zamiłowaniem pędzi do szafki pod TV i wszelakich kabelków, nic go nie jest w stanie zatrzymać, rany co za dziwne uczucie - juz zapomniałam jak to była jak Asia pomykała na czterech, a najgorsze jest że raczkuje sobie do wersalki, krzesła lub czegokolwiek za co można się złapać i wstaje przy tym - chyba koniec bezpiecznego zostawiania malucha samego na podłodze, przynajmniej na jakiś czas
i tym miłym akcentem powiem wszystkim
Dobranoc i kolorowych snów
do jutra