C
cobra18
Gość
a u mnie ladnie jest;D
jade dzisiaj na ryby z bratem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny.
Jutro chrzest Łukaszka, trzymajcie proszę kciuki za pogodę, bo reszta się uda)
a u mnie ladnie jest;D
Trzymam , trzymam. Życzę udanej imprezki i żeby Łukaszek bym ciągle uśmiechnięty
U nas wieje. Udanych połowów. My chyba za tydzień pojedziemy jak pogoda pozwoli, bo chce zabrac Jasia. Mój stary już tydzień temu otworzył sezon mocząc kija cały weekend
U nas tez ponad 20 st. Wczoraj na spacerku bylam w krotkim reku,a filip w dresiku. pogoda przepiekna,ale nam niestety nie dane wspolne spacer, choc od soboty w koncu po 11 miesiacach JESTESMY RAZEM, czyli u A. w Londynie. A. sam znalazla mieszkanie,wiec troche obawialam sie do tegho jak ono bedzie wygladacv,ale jest ok. Blisko ładny park i znajomi. Narazie tylko sprzatam i ukladam,przekladam, przesuwam itp. Musze na nowo nauczyc sie funkcjonowac,w nowym miejscu i sama, bo w domu w pl praKTYCZNIE WCIAZ mialam kogos do pomocy,a tu A. przychodzi dopiero ok godz.18;/ W poniedzialek mamy lekarza,ktory pokieruje nas i powie jak bedzie wygladała opieka nad chorym serduszkiem Filipka...A u nas juz ponad 20 stopni i mega słońce....ZMykamy na zakupki i dłuuuuuuuuuugi spacer po parku.......Będę wieczorkiem.....Ach żyć się chce.....