reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ita wszystkiego naj naj lepszego
chrzcinującym życzę suuuuuuuuuuuper pogody zresztą mi się też przyda bo wszystko wskazuje na to że jednak jedziemy więc kasiaj lencja macie trochę czasu jutro dla takiej wrednej baby jak ja i dla Michałka?

reklama
My po spacerku i zakupkach...Pogoda cuuuuudowna......Wróciliśmy do domku Polcia zjadła obiad i padła....Śpi....więc czekamy aż wstanie i znów w miacho...A co tam....

AniaCh. - fajnie, że już jesteście razem całą rodzinką....Obyście trafili na dobrego lekarza który poprowadzi Filipka z należytą opieką tu...Powodzenia....
lena - gratuluję 5000 posta!!!!
eagle - mam nadzieję, że mąż szybko opuści klinikę i że wszystko będzie dobrze...Trzymam za Was kciuki kochana!!!

Załączniki

• DSCF7180.jpg
    DSCF7180.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF7175.jpg
    DSCF7175.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF7141.jpg
    DSCF7141.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF7135.jpg
    DSCF7135.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF7161.jpg
    DSCF7161.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7168.jpg
    DSCF7168.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7113.jpg
    DSCF7113.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7178.jpg
    DSCF7178.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF7179.jpg
    DSCF7179.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
czy to z moim kompem jest coś nie tak czy tu taka cisza
agi zdjęcia super ja też chcę taką pogodę buuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
ania- czarny nalot to po antybiotykach może być, fifi dostawał taki jeden, w ulotce byłonapisane, że może tak być i powinno ustąpić w ciągu kilku tygodni
jaki antybiotyk przyjmował Twoj fifi? moj mial agumentin,ale dozylnie,wiec to nie od tego i pozniej tylkoprzez5dni rulid i tam na ulotce nic takie nie wpadlo mi w oko,a ta 'lekarka' u ktorej bylismyz tym powiedziala,ze to po zelazie moze byc taki nalot,ale n ie po tym antybiot....;/

My po spacerku i zakupkach...Pogoda cuuuuudowna......Wróciliśmy do domku Polcia zjadła obiad i padła....Śpi....więc czekamy aż wstanie i znów w miacho...A co tam....

AniaCh. - fajnie, że już jesteście razem całą rodzinką....Obyście trafili na dobrego lekarza który poprowadzi Filipka z należytą opieką tu...Powodzenia....
QUOTE]
Aga, Polusia to normalnie Twoja kserokopia!! :)
a na lekarza tez mamy nadzieje....

My dzis zaliczylismy pierwszego grila...:)było pysznie. Filip pierwszy raz widzial wiekszosc ludzi i nic,zero reakcji,udawal,ze ich nie widzi, tylko czasem kogos zaczepial robiac 'kuku':)

Witam porannie widzę że znowu udało się być pierwszą !
My właśnie wstaliśmy zaraz śniadanko i pakujemy się w drogę na wycieczkę.

Witam się przy porannej kawce :)

Agi - piękne fotki :)

Dzisiejszym chrzczonym dzieciaczkom życzę wszystkiego naj naj... I ślicznej pogody :)

Solenizantom dużo słodyczy i długich spacerków :)

No i koniec czytania bo moje dziecię się oddala i niebezpiecznie się robi :p
Później jeszcze do was zajrzę :)

Dzień dobry:-)

Aguś
- cudne te wasze zdjęcia, takie radosne i wiosenne:tak:

izia-tcz- udanej wycieczki:-)

eagle - przytulam kochana, musi ci przy ciężko bez męża:-( sama to przeżyłam, dużo zdrówka i będzie dobrze! Buziaki

Sto lat dla Jasia i Natalci! Rośnijcie zdrowo:-)

Dla Łukaszka i Zosi cudownej dziś pogody!!!

reklama
witajcie!!
dla Natalki i Jasieńka najjjlepszego!!!
mężuś wrócił wczoraj o 17. Kurde muszę się nim nacieszyć bo wieczorem już go pakuję i w nocy wyjeżdża:(
Agi - świetne fotki. Maluda jest do Ciebie podobna!
Chrzczonym dzieciaczkom - najlepszego i pięknej pogody, a taka się zapowiada:)

Do góry