OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Cieszę się, że z Gosią i dzieciątkiem wszystko w porządku. Trzymaj się Gosiu i dbaj o siebie. Będzie dobrze!
Ola w twoim przypadku termin z USG będzie bliższy prawdzie, to chyba ty pisałaś, że zaszłas w ciążę w 25-26(?) dniu cyklu. A jaki termin wpisali ci do karty ciąży? Czy mówiłaś ginowi, że miałaś tak późno w cyklu owulację?
Ogólnie USG zrobione w 10-12 tc podaje najdokładniejszy termin porodu.
No właśnie....z usg wychodzi 2 tygodnie wcześniej więc być może urodzę na początku lipca;-) rzeczywiście na usg wychodzi wcześniejsza ciąża...dzięki dziewczyny za odp.
Ja też rano wstałam i zaglądam do Was, widzę,że miło spędziłyście sobotę. U nas były imieninki naszego Oliwiera, byliśmy w Fikolandii, w McDonald's-chyba przez rok tam nie zajrzę bo mi niedobrze po takiej porcji kalorii było Mały dostał tyle prezentów, że nie mam pojęcia co dostanie na Gwiazdkę dostał symulator gier podłączany do TV, zabawki z Boba Budowniczego, Puzzle Strażaka Sama i Boba, słodycze. Na szczęście to nie my kupowaliśmy tylko chrzestna i teściowa;-) Kurcze,jak ja byłam mała, to nikt imienin mi nie organizował...
Dziś wybieramy się do kina na jakąś nową bajkę o reniferku z juniorem no i musze spodnie zakupić
Zyczę wszystkim miłej niedzieli w gronie rodzinnym!