reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Mamuśki, troszkę mnie nie było i jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam w czytaniu.
W czwartek, też byłam w kinie, tylko ja na "Nigdy nie mów nigdy" i nie jadłam nic, bo po godzinie 16:00 jak coś zjem to noc mam nieprzespaną, więc sobie odpuściłam popcorn i chipsy. Film bardzo fajny, taki ciepły... czasami lubię obejrzeć sobie coś takiego, ale wczoraj oglądałam "Bękarty wojny" i bardzo mi się podobał, w ogóle lubię Tatantino.
Dzisiaj szkoła, ale nie wysiedziałam do końca zaję, strasznie mnie mdliło, więc z mężem (chodizmy razem do szkoły) uciekliśy z zaję :-) i pojechaliśmy sobie na meczyk, bo oboje jesteśmy kibicami :-)
Jutro znowu szkoła więc pewnie nie zajrzę :-( do Was...
Od poniedziałku znowu do pracy, ale we wtorek do gin na przezierność a w piątek lecimy do Londynu :-) - Londynianki - jak tam pogoda u Was? Musze zabrać ciepłe rzeczy?

reklama
lasposa-U nas jak narazie cieplutko:tak:.Dzisiaj bylo 15 stopni.Jedyne co mnie sie nie podobalo to ten wiatr.Normalnie pi... jak w kieleckim:-D.Pod wieczor troche padalo ale jak na koniec listopada pogoda super:tak:

czesc dziewczyny ja niedawno wrocilam do domu i padam normalnie jestem wykończona przeczytałam do konca dzisiejsze strony i normalnie juz mnie oczy pieka miałam dzisiaj strasznie zly dzien:-( i ide spac:-(
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze slodkich snow dobranoc;-)

Ewitka- jak fajnie, że z nami nadal jesteś :-) Widzę, że trzymasz się jakoś- to dobrze. Pewnie synek jest wielka pociechą :-)
Kajdusia dzięki. Synuś jest ostatnio jeszcze większym słodziakiem, że człowiekowi chce się wrócić do normalności. Poza tym od tygodnia już pracuję i to od razu bardzo intensywnie, bo poszłam na szkolenie, więc coś się dzieje. Z jednej strony smutno mi się robi jak zaglądam do was, zobaczę pierwsze fotki waszych maleństw, ale z drugiej strony zawsze znajdę sobie pretekst, żeby jednak zaglądnąć, a to wieści od Agnieszki, teraz Gosi, potem pewnie będę ciekawa plci waszych dzieciątek, potem znowu coś się znajdzie i pewnie sporadycznie, ale będę wam towarzyszyć do samego końca :-)

Moja sugestia, stwórzcie sobie osobny wątek zakupowo-prezentowy. Najlepiej uniwersalny - dla siebie i maluszka. Przyda się na kiedyś, jak będziecie kompletować wyprawkę.

Ostatnia edycja:
Ewitka super że do nas zaglądasz... a synio niech dba o mamusię żeby była cały czas uśmiechnięta.:-D

Ja coś spać nie mogę :eek: obudziłam się jak mój mąż do pracy wstawał (po 4tej). Byłam strasznie głodna to sobie zjadłam płatki z mlekiem. Chyba zaraz jeszcze się położę bo 6:30 to środek nocy normalnie, może uda mi się zasnąć :confused2:.

W każdym razie mówię dzień dobry i życzę milej niedzieli...:laugh2:

Ewitka też się bardzo cieszę gdy widzę twoje pozytywne posty!:-)
Zaglądaj do nas jak najczęściej.
Witam dziewczyny o poranku, tak się strasznie nie wyspałam:-( A jeszcze mój K. ma jakieś dziwne pomysły o 7 rano:zawstydzona/y:
Wczorajsze urodzinki fajne:-) Ale wróciliśmy dość szybko bo już po 22, jakoś mi się oczy kleiły:-) No a dzisiaj znowu trzeba iść na uczelnię:-( Życzę wszystkim miłej niedzieli;-) Jak wszędzie jest taka ładna pogoda jak u nas to polecam spacerki;-) Do usłyszenia wieczorkiem, jak wrócę ze wsi, bo jadę tam po zajęciach:tak:

reklama
Do góry