reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dzieki za wasze odpowiedzi tez mi sie zdaje ze cos nie tak ale nic nie bede jej mowic niech idzie do lekarza i moze akurat bedzie dobrze? ??
nie ma zadnych objawow ciazowych czuje normalnie nic jej nie jest ,zycze jej zeby sie udalo !))

W końcu zrobiłam wszystko co trzeba było czyli posprzątałam, zrobiłam gołąbki, pofarbowałam włosy i nareszcie mam wolne:-) do jutrzejszego wieczora nie robie nic:-)czyste lenistwo:-) Miłego popołudnia wszystkim życzę:-)

o rany, zebym ja miala tyle energii

ja tylko bylam na malych zakupach i ugotowalam makaron
to koniec mojej dzisiejszej aktywnosci
poza tym glowa mi peka:wściekła/y:

dzieki za wasze odpowiedzi tez mi sie zdaje ze cos nie tak ale nic nie bede jej mowic niech idzie do lekarza i moze akurat bedzie dobrze? ??
nie ma zadnych objawow ciazowych czuje normalnie nic jej nie jest ,zycze jej zeby sie udalo !))

Wiesz nie chce Cię martwić, ale to nie jest dobry znak, bo to mi wygląda na tzw. "pustą ciąże", być może był zarodek i albo było samoistne poronienie, albo poprostu się wchłoną, ja już kiedyś tu o tym pisałam na forum, bo to właśnie się przytrafiło mojej przyjaciółce:-( tylko Ona najpierw trafiła na lekarza konowała, który stwierdził,ze poprostu ciąża jest troszkę opóźniona, a tam już nic nie było, a brzuch rósł jej normalnie tak jak w ciąży, nie miała okresu,itp. Potem poszłam z nią prywatnie do lekarza i Pani doktor stwierdziła,że niestety musi iść na zabieg:-(

Mamomikolaja- moze kolezanka miala opozniona oowulacje i jest w ciazy krocej niz mysli. Na jej miejscu zrobilabym Bete w odstepie 2 dni i zobaczyla czy przyrasta. Jesli tak to znaczy ze wszystko ok. No i usg za tydzien.

reklama
Do góry