reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja.....
Polcia przespła wprawdzie całą noc od 20.00 ale wstała o 7.00 zjadła i już spać nie chciała...No ale nie mogę narzekać...
emalia - WOW, ale masz świetnego strongmana w domu, świetnego następcę ma Pudzian....
perfecta - ja chyba się do Ciebie też usmiechnę po jakis przepis...tylko wiesz ja mam mega lewe dwie ręce jeśli chodzi o kuchnię....MEGA LEWE......
Służę pomocą Podawajcie mi tylko składniki. Co do Lewych:) to przepisy są takie że każda z nas spokojnie da sobie radę.

reklama
perfecta chyba wiem o czym myślisz jeśli chodzi o Jasia i dinozaury:-D:-D:-D
a może coś ze schabu zapodasz bo kotleta to mam powyżej d....:-)

Kochana polecam kotlety ze schabu ale... W panierce z pistacji!!! MEGA PYCHOTA. Nabierają takiego grzybowego posmaku:) i do tego świetnie pasuje czerwony ryż np:) i mizeria albo sałatka z pomidorka ogórka ze świeżą bazylią:)
Pistacje wystarczy blenderem skruszyć lub w możdzieżu lub poprostu w worek foliowy i rozkruszyć młotkiem :) Białko z jajka lub całe jajko i panierować jajko- pistacje i na patelnię lub do piekarnika na 15 minut:)

Ale mam dzisiaj duzo czasu:) Jasiek bawi się :) ja mam posprzątane :)

A gdzie Lenka?? Już 11 a jej jeszcze niet?
I coś Buterfly się nie odzywa w ogóle ostatnio

Ostatnia edycja:
Kochana polecam kotlety ze schabu ale... W panierce z pistacji!!! MEGA PYCHOTA. Nabierają takiego grzybowego posmaku:) i do tego świetnie pasuje czerwony ryż np:) i mizeria albo sałatka z pomidorka ogórka ze świeżą bazylią:)
Pistacje wystarczy blenderem skruszyć lub w możdzieżu lub poprostu w worek foliowy i rozkruszyć młotkiem :) Białko z jajka lub całe jajko i panierować jajko- pistacje i na patelnię lub do piekarnika na 15 minut:)

Ale mam dzisiaj duzo czasu:) Jasiek bawi się :) ja mam posprzątane :)

A gdzie Lenka?? Już 11 a jej jeszcze niet?
I coś Buterfly się nie odzywa w ogóle ostatnio
Melduje się;)
Dziękuję za pamięc;)
Ja zaszyłam się w kuchni w moim króleswie , miałam gości tzn Wiktoria z mamusią i tatusiem:)
Jakos brakuje mi czasu na forum:)
Wczoraj wnosiłam panele i stwierdziłam, że moja forma tzn kondycja to porażka;)
Zdyszałam się spociłam ale i tak byłam dobra 8 paczek wniosła na 2 pietro SAMA:)
U nas śnieg !!A Gaja właśnie wstała i będziemy jadły obiadek:)

Jasiek też wstał i opędzlował miske kaszki. Teraz ogląda
Klub Myszki Miki a tatuś robi pomidorówkę:-D
Ja wyprasowałam sterte ciuchów a teraz dalej do roboty biegne:)

Ja jeszcze nie ale...
Jak chcesz ugotować to najpierw zrób "obróbkę termiczna" by się pozbyć hormonów i tego co tam może byc nie dobrego.
Wrzuc kuraka do wody i zagotuj. 2 -3 min gotuj i wylej wodę opłucz kurczaka. I teraz można gotować

Ja jeszcze nie ale...
Jak chcesz ugotować to najpierw zrób "obróbkę termiczna" by się pozbyć hormonów i tego co tam może byc nie dobrego.
Wrzuc kuraka do wody i zagotuj. 2 -3 min gotuj i wylej wodę opłucz kurczaka. I teraz można gotować
Za późno albo ugotuje na tej wodzie albo wyleje;(

reklama
Do góry