reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Perfecta mmmm ale smaka narobiłaś też się piszę
aisa powodzenia z przeprowadzką choć z doświadczenia wiem że zawsze wychodzi coś i nie starcza na wszystko ale trzeba myśleś pozytywnie:tak::-)co do neta lepiej najpierw spróbuj taki na karte jak będzie chodził bo różnie z tym zasięgiem jest niby tel ok a net nie bardzo

reklama
Odgapiaczki:)
hehe mój tato jest masakryczny pod względem oszczedzania jak tylko wyjde do wc albo kuchni a on akurat jest u Gai to buch wyłacza kompa i powiedziałam mu, że ma zakaz wchodzenia na drugie piętro!!!Mama mu poprawiła i już;)

Coś mnie zaniepokoiło... na prawdę nie można gotować małemu dziecku na wywarze z mięsa??? ja od początku tak robiłam... :( tzn. kawałek mięska i warzywka razem gotowałam... i co teraz????????

No nie można Kasiu. A miesko , obojetnie jakie "trza" obrobić termicznie zanim się zacznie gotować. Tak jak napisałam kilka postów dalej. I warzywka odzielnie
Ale przecież Damiankowi po tym ni nie jest więc spokojnie:) Nie ma alergii. Poprostu od dzisiaj zmień sposób gotowania i już:)

nie popadajmy w paranoję nic się nie stało przecież ja też gotuję razem a w tej chwili to większość obiadów daję naszych fakt odkładam przed ostatecznym doprawieniem ale nie gotuję osobno

perfecta a ja ci powiem że moja koleżanka właśnie tak się cackała ze swoim synem do 2 lat i potem miała właśnie problemy
ja tez jestem alergikiem i powiem ci że najlepszym lekarstwem na nią jest kontakt z allergenem te Polci oczka są zniewalające a uśmiech to już nie mówię

Ostatnia edycja:
Widze że wywołałam klub kawowych mam popołudniowych:) I dobrze!!!:p
Lenka - Ja tam wczoraj ten suwaczek ząbkowy chyba u Mamy Kubulki albo kogos innego mało piszącego ostatnio:)zauważyłam pierwszej:p:p:p Nawet się zastanawiałam czy nie zgapic ale... Dla takiej gaduły jak ja 32 znaki to zdecydowanie za mało:p:p
Agi -SUPER FOTKI !!!! Polusia ma FANTASTYCZNE Te włosy!!!! :)
Kasiek - Jak obiadek ? Co tam upichciłaś??:)

reklama
perfecta a ja ci powiem że moja koleżanka właśnie tak się cackała ze swoim synem do 2 lat i potem miała właśnie problemy
ja tez jestem alergikiem i powiem ci że najlepszym lekarstwem na nią jest kontakt z allergenem te Polci oczka są zniewalające a uśmiech to już nie mówię
Też racja Ale mięsko termicznie obrobic trzeba zawsze.

Do góry