reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny z Wrocławia dostałam newstler od Johnson and Johnson może się Wam przyda?
Wiemy, że Twój Maluszek jest dla Ciebie całym światem,
poświęcasz mu swoją energię i chcesz otoczyć go najlepszą
opieką. Jeśli chciałabyś zapoznać się ze wszystkimi nowinkami i
wiadomościami ze świata bobasa, mamy dla Ciebie propozycję.
Zapraszamy na bezpłatne spotkanie z JOHNSON'S
®Baby,
podczas którego będziesz mogła pogłębić swoją wiedzę na temat
opieki nad dzieckiem i dowiedzieć się między innymi:
Jak prawidłowo pielęgnować noworodka i niemowlę
Jak rozpoznawać i zapobiegać alergii oraz problemom skórnym
Jak wspomagać rozwój maluszka poprzez ruch i zabawę
Najbliższe spotkanie 21 lutego w hotelu HP Park Plaza**** we
Wrocławiu,
przy ul. Drobnera 11-13 o godz. 09:30 i 12:30
W planach również czas na pogawędki przy
kawie i ciasteczkach,
gry i zabawy na materacykach oraz wiele innych
atrakcji.
Poznaj inne mamy, wymień się
doświadczeniami i zaczerpnij inspiracji,
które na pewno przydadzą się przy wychowywaniu zdrowego
i szczęśliwego dziecka!
Jeśli okaże się, że nie będziesz mogła wziąć udziału w
spotkaniu, prosimy o anulowanie rezerwacji. Dzięki temu dasz szansę
udziału w spotkaniu innym mamom.

reklama
Kajdusia witaj w klubie moje kolano tez fioletowe, tzn juz chyba zaczyna zolknac :)) a tez sie wzielo z pospiechu:) No nie ma jak zakochany syn :)) przynajmniej porzadek w pokoju:))

Eagle a masz propozycje w czym mrozic? bo ja zagotowywalam w sloiczkach po przecierze tak akurat poracja na raz. Moze zamiat weny zniknie gotra prasowania?

Perfekta maluchy ok 8 miesiaca tak maja jak mama znika to niby znika na zawsze

Kasiek moze zeby ??

Sealt uwazaj teraz ci zagada na amen

Lena ja bym imienia nie zmienila pasuje mi Ercio do Ercia a Olaf do Olafka. Filmik swietny

Koraiander zazdrosze temperaturu alez mi sie marzy prawdziwa wiosna

Dla Milenki Damianka i Julianka comiesieczne buziaki

U nas postep rozwojowy Eryk wkoncu zajarzyl ze mozna sie poruszac na czworakach a nie tylko stac i bzykac :) na razie oczywiscie idzie do tylu ciekawe jak mu pojdzie z przodem tym bardziej ze nie pelzal tylko krecil sie wokol wlasnej osi na brzuszku i tym sposobem zawsze dotarl gdzie chcial tylko ja nadal nie wiem jakim cudem mozna to zrobic krecac sie wkolko :)

moje dziecko dzisiaj super grzeczne zeby takie było zawsze nawet po butli zaraz poszedł spać a i opanował dzisiaj siedzenie do perfekcji już się nie kiwa i siedzi pewnie
klawiaturę chyba uda się uratować już zamówiłam na allegro to mocowanie ale dotego czasu dostanę szału

Iza- mój też jeden klawisz z lapka wyrwał , ale plastiki ocalały i jakoś złożyła i działa.
Mój też dzisiaj po butli po 15 minutach stania w łóżeczku i wołania padł i zasnął. Jasiek już potrafi pół dnia stac w kojcu i żadna siła go nie posadzi.Zaczyna kombinowac i tylko jedną ręką się trzyma i schyla się po coś.No i ładnie sam spaceruje w pchaczu (PRZY PEŁNEJ ASEKURACJI MAMUSI). Jak Ola wróci z ferii to postaram się to nagrac.
DSC04442 (Medium).jpgDSC04709 (Medium).jpgTutaj "popisy" Jasia

A tą fotkę jak zobaczyłam w podglądzie , to myślałam ,że się posisiam ze śmiechu.
"Z pozdrowieniami dla Pudziana":-D

DSC04437 (Medium).jpg

Pozwoliłam sobie na troche prywaty:)

reklama
Do góry