reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenka- a jak się robi kiełbaski po kaszubsku?? Wrzucisz przepis??

Gosia- no nie narzekam na nie przespane nocki :) Twoja tez dobrze spi! Jak dziewczyny tu piszą ze im się dzieci co godzine budzą to ja bym chyba na rzęsach chodziła..

Zdec- chyba pisałas ostatnio ze dostalaś tą podwyżke?? Teraz się wycofują??

Gosiu -Dziękuję:) Pierożki won ton z 3 nadzieniami:) i sałatkę tę co wczoraj. Takie zyczenia miał mój mąż Naaasssss kliiiennt , nassss Pannnn:) A na deser truskawki i mango z bitą smietaną z dodatkiem miety:)
Agi - współczuję !!!! Takie to wszystko bezmyślne, znieczulica totalna! Szkoda gadać. Na szczęście Polcia super Kobietka zaoszczędziła mamuni nerwów i się pięknie zachowywała:)
My już po spacerku :) Wszystko mam przygotowane , tylko polepić i sąłatkę zrobić
Wiecie co? Jak tak pieknie słońce świeci to az człowiekowi chce sie coś robic . Ja wczoraj sprzatanko generalne zrobiłam i obiadek , dzisiaj też obiadek z przyjemnoscia zrobię:) Aby do wiosny:):tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
Lenka- a jak się robi kiełbaski po kaszubsku?? Wrzucisz przepis??

Gosia- no nie narzekam na nie przespane nocki :) Twoja tez dobrze spi! Jak dziewczyny tu piszą ze im się dzieci co godzine budzą to ja bym chyba na rzęsach chodziła..

Zdec- chyba pisałas ostatnio ze dostalaś tą podwyżke?? Teraz się wycofują??
Tak kochana wrzucę jak sie ogarnę;)

czesc laski

nie mam na nic czasu ostatnio.tesciowa zlAmala noge i kurde 300m dom musze sama sprzatac,gotowac ,prac w 3pralkach...etc
wykoncze sie.

chcialam sie pochwalic:
mamy pierwszego guza na czole:D
pierwszego zebolka
kuba ladnie mowi ''baba'' ale na wszystko ;p
czasem na mnie powie ''mama''

wspina sie po meblach i stoi pare minut,
spadl dwa razy z kanapy i raz z wozka ;p

zabkoWANie masakra w naszym wydaniu-zanim sie przebil 4dni i noce goraczki 40stopni,zero snu, i wyk ;/

w koncu sie ruszly u mnie klientki na tipsy.chyba tyle;p

no właśnie pisałam wczoraj dziewczynom ze je podziwiam, ja chyba bym rady nie dała:no:

Gosiu -Dziękuję:) Pierożki won ton z 3 nadzieniami:) i sałatkę tę co wczoraj. Takie zyczenia miał mój mąż Naaasssss kliiiennt , nassss Pannnn:) A na deser truskawki i mango z bitą smietaną z dodatkiem miety:)

hmm, mniam, mniam ja dziś tez truskawki z bita z lodami jadłam:-):-) a podawałaś już przepis na te pierożki, bo mi tu z monitora już pachnie:tak:, jak skończę dietę to bym je zrobiła

Gosiu - one są dietetyczne bo nie robi sie ich z mąki przennej tylko ryżowej i gotuje się je na parze , więc spokojnie możesz je zrobić. Przepis jest na gotujących. :)

Agi- Tobie napisze to co Lenka- Oto Polska wlaśnie!!! Wstyd!!!!

Perfecta- podziwiam za te chińskie potrawy!! My wczoraj zamówiliśmy "Nuddle w Pudle" i było pycha!!

Dzień dobry:-)
Majusia jak zwykle już nie śpi:baffled:
Jaki macie plany na dziś;-);-) Dziewczyny to zestaw dla nas na dzisiaj:laugh2::laugh2:
Miłego dnia!!!;-);-)
nkunderdam.jpg
nooooo, niezly stroj, niestety u nas walentynki chorobowe wiec ja do tego stroju poprosze bialy kitel i tace z lekami

klementinka a jak Jasiu się czuje?
a dziekuje, Jas jest zuch chlopak i potrafi wyzdrowiec, w przeciwienstwie do jego tatusia, ktory znow jest chory, przez co ma kwarantanne a ja wszystko sama musze robic, wrrrrrr
a jak Tomus reaguje na aparat? ma juz na wyzsza glosnosc ustawiony?

Agi wspolczuje bardzo, nie rozumie dlaczego w Polsce tak jest, czy naprawde jestesmy tak niezyczliwym narodem? co by szkodzilo babie wziasc dziecko na rece i pomoc samotnie podrozujacej matce
dlaczego gdzie indziej jest inaczej?
Ale z Polci grzeczna corcia, brawo

Witajcie,

Agi uuu masakra... ale tak jest z ludźmi, rzadko ktoś pomoże... Dobrze jednak że jesteście już na miejscu.
liliti ja własnie bałam się zatrudnić obcą osobę, też przeszukiwałam ten portal, dlatego jestem taka zachwycona tym że moja koleżanka się zgodziła. Właśnie ma niedługo przyjechać i zobaczymy co mała na nią:)
Ale kurcze tak się dzisiaj w pracy wkurzyłam, że albo to wszystko pizdnę i idę na urlop i mam w dupie, bo kurde obiecują i ***** prawda... jak nie dostanę obiecanej podwyżki to tak idę na urlop, bo w innym wypadku nie opłaca mi się wracać do pracy. No to się wyżaliłam idędziecko nakarmić;)
popieram, najlepiej nie dac wejsc sobie na glowe, buntuj sie
My już po Walentynkach:-D:-D byliśmy z Majusia na lodach, poszliśmy teraz bo po południu będzie tłum;-)
super walentynki, ja tez tylko z Jasiem je spedzam:) ale mi to pasuje
stary znow chory i kuruje sie zamkniety w sypialni a ja jestem na niego wsciekla bo choruje gorzej niz dziecko

:-p:-po rany, dlaczego jeszcze nikt nie wymyslil przesylania przez internet jedzenia?

Lena a ty upieklas cos pysznego na walentynki?

Cobra bidoku, trzymaj sie i gratulacje dla Kuby

a moje dziecko zaczyna pic z kubka, tzn wlasciwie z otwartej butelki ale wreszcie cos innego niz tylko lyzeczka
co do gadania to tez kroluje BA BA, moja mama wniebowzieta
ostatnio zauwazylam ze kiedy trzymam jakas jego zabawke to mowi DA, nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy zaczal kojarzyc DAJ

reklama
Do góry