reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra - współczuje i brawo dla Kuby!!

Klemetinka - super, że z Jaskiem lepiej! A może eksmitujesz męża na czas choroby do mamusi;-)

aisa - miłego wieczoru a z kim dziecko zostawiacie?

koriander - a jak tam jedzenie a raczej niejedzenie słodyczy?????:-p:-p;-);-)

emalia - widziałam zdjecia na nk, no no no ale laseczka:tak::tak: a jak ładnie włosy miałaś zrobione:-) a czemu wrażeń nie opisujesz?

zdec- no tak, dopóki się do reki nie dostanie to nic pewnego

Klementinka - skąd ja to znam, mąż jest tak podrapany, ze maskara, ja mówię nikt nie uwierzy ze cie dziecko podrapało, pewniej jakaś laska z dłuuugimi tipsami:-D:-D

Lena - widzę, że tło na blogu zmieniłaś, bardzo ładnie:tak:

reklama
Lenka- jak dla mnie za duzo roboty z tymi kiełbaskami.. Ale dzięki za przepis:)

Perfekta- dzięki, trzymam Cie za słowo! Ale wiesz.. ja umiem duzo zjesc :))))

Jejku kiedy wy znajdujecie tyle czasu na BB??
Dzisiaj jeden dzień z małą i już mi głowa pęka... masakra:( Mam nadzieję że uda mi się wcześniej położyć spać.

Jestem jestem. Mega szczęśliwa ,że w końcu się gdzieś wyrwałam. BYŁO SUPER!!! Wybawiłam się za wsze czasy, poznałam wielu ciekawych ludzi ( wesele było polsko- ukraińskie ). Dziękuję wszystkim za miłe słowa na nk :) Czułam się świetnie, bo na co dzień tylko dresy a na weselu nawet się za mną oglądano. Co najlepsze siedzieliśmy razem z orkiestrą przy stole ( taki zwyczaj ukraiński) i okazało się ,że jeden z nich grał z moim ojcem w zespole( dzisiaj już do mnie dzwonił :) Na prawdę było super!!!

Widzę ,że Aga już w domku. Masakra z tą Polską !!!
Lenko-;-)
Zdec- fajnie ,że masz kogoś zaufanego

Wszystkim jubilatom od soboty do dzisiaj sto latek i wszystkim mamusiom i tatusiom miłych walentynek!!!

Gosia on by chetnie wybyl do mamusi ale mieszka 400 km stad;-)
Emalia zazdroszcze, ciekawe kiedy ja bede miec okazje do zrzucenia leginsow i odstrojenia sie, super ze zabawa udana
wygladalas swietnie, bardzo elegancko a fryzurke mialam podobna na moim slubie, bo ja bez welonu slubowalam

Lena i dobrze ze cisza, swiadczy o walentynkowaniu, a twoj Lord jeszcze nie wrocil?

lena ładnie waży ta twoja Gaja ;-) no ale jak ty tak ciagle gotujesz to mała bedzie przybierac w kosmicznym tępie;-))
moja Sonka waży 8200;-))ale długasna jest bo juz 77 cm ma;-))
ide ogladac Bradzia w tv

papa

reklama
A my juz po romantycznej kolacji czyli kura w winie (coq au vin, a co tam:-p) i ciasto z lodami i malinami. Lila wyczula atmosfere bo sie jeszcze nie dopominala o swoje
Milego wieczorku i nocki!

Do góry