reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
images2.jpgimages3.jpgimages1.jpgimages.jpg
wszystkiego najlepszego kochane!!! :)

Dzien dobry!
U nas nocka jak marzenie:) Jagoda spała ciągiem 12h:))) Od 20 do 8!! I teraz wciągneła dopiero śniadanko- Musli owocowe z Babydream!

Zdec- Ty to masz żyłkę "handlowca" :)) Ciekawe ile my stracimy na sprzdazy naszego wozka...

Kasiulka- jeśli jeszcze karmisz i przerwy w karmieniu nie są dłuzsze niz 8h to zupelnie normalne jest ze nie masz jeszcze okresu :) Zazdroszczę!

Witam się ochnasta!
Milka - zdrówka Ci życzę mam nadzieję ze to tylko jakaś niestrawność. A Erciowi apetytu!:)
GosiaGro- Kochana super zestaw :) U nas plany - wykwintna kolacja w domku:)
MagdaM- Kochana współczuję nocki. Może to skok?
Eagle- Smacznego:) Ja tez z kawka siedzę. A jak Tomaszek?
Agi- Super że Polcia zniosła dobrze lot. Chyba juz się przyzwycziła:)
Agast - super że nocka udana:)

trochę nieco wstecz ponadrabiałam lekturke ale co dziwnego jak tu taka cisza weekendowa była ;-)

Tomek właśnie ucina sobie drzemkę, Asia tradycyjnie porcja bajek na śniadanie na Minimini, a mama na BB
w planach na dziś wizyta w ZUSie po papierek do wychowawczego i to na tyle.....reszta standardowo jakieś małe sprzątanko, obiad, dzień jak codzień:-)

Ola_fasola dużo zdrówka dziewczyny, a jak się dziś czujecie?
klementinka a jak Jasiu się czuje?
zdec ułoży się wszystko dobrze, gratuluję udanych zakupów i nowej niani
ewela pokaźny ten Twój łobuz, a jak po imprezowym weekendzie? gratulujemy zdanych egzaminów
liliti gratulujemy Soni "nowych wyczynów" duża dziewczynka
emalia super że Ola po balu zadowolona a jak Wy po weselu? przeżyłaś rozstanie z Jasiem? gratulujemy ząbka
avena fajnie że szkolenie tak szybko minęło, oby ten tydzień minął równie szybko
hefi a co to za pora na rozmyślania? mam nadzieję że juz wszystko poukładane:tak:
agast jak Haneczka "ospiara"? Jagodzia jeszcze nie zmieniła się w biedroneczkę
MagdaM my tez mamy pastę Nenedent
Agi78 widzę że jednak z wygranie w totka nici, dobrze że juz w domku, a jak Polcia? stęskniła się pewnie za tatą? a co to sie po drodze działo?
Anik79 pewnie to sprawa ząbka ten strajk głodowy, a jak zdjęcia Wiki z ferii udało się odzyskać?
Perfecta ja daję różne soczki Gerbera, Bobovity, Hipp
ewelinka i jak Zosia? mam nadzieję że nic więcej sie nie rozwinęło z choróbska, a jak w pracy pewnie ruch dziś większy?
Kasiulka1980 ja po pierwszym porodzie dostałam dopiero po ponad 10 miesiącach a nie brałam żadnych tabletek, tyle że Asie karmiłam dość często, jeśli jeszcze karmisz to normalne
Milka26 jak nocka? jak się dziś czujesz? udanej zabawy na balu u Olafka
gosiagro świetny zestaw tylko pogoda do niego nie bardzo u nas -5 :-)

reklama
Do góry