reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
znow mi cos poprzestawial szkrab maly ze polskich znakow nie mam:p jak go wzielam od klawiaturki to strasznie plakac zaczal:):):) po tatusiu :p
Klementinka - Super ze Jas doszedl szybciutko do zdrowia. A maz... no coz... Taki juz kierat mamy z nimi. Moj 3 razy od urodzenia Jasia byl chory i kwarantanne mial po kilka dni... Boszz Ci mezczyzni:) Ale swiat bez nich bylby jakis taki malo kolorowy:) Ciekawa jestem czy kwiatka dostane dzisiaj:)
Agast - Zapraszam na orientalny obiadek jak wszystko sie nam sie juz pouklada:)

Wszystkiego najlepszego wszystkim zakochanym i kochajacym oraz dzisiejszym solenizantom

Ja wlasnie wyjelam ciacho z piekarnika bedzie na deser z lodami i malinami :-DWalentynek jakos specjalnie nie obchodzimy zwlaszcza ze ostatnio wszystkie wieczory spedzamy biegajac do budzacej sie co chwila Lili :-(

Klementinka ciesze sie ze Jas zdrowy, zycze zdrowka dla meza, faceci sie nie nadaja na zadne cierpienia :wściekła/y:
Milka mam nadzieje ze to rzyganko jednorazowe i sie niczym nie zarazilas?
Anik i Emalia gratki zabkow,
Anik Oskarek prze jak burza :-)
Emalia
sliczna lasencja z ciebie byla na weselu!!
zdec gratuluje niani!! oby sie sprawdzila!
Agi smutne to ale prawdziwe, kazdy patrzy tylko jak sie pierwszemu dopchac do michy, ale zuch za to z Polci!!
agast u was Nudle w Pudle a u nas Wok to Walk :-)
gosiagro widze ze dzis seksi nastroj u ciebie :-p
Perfecta nie zrobilam salatki z kalarepka tylko sam ogoras, maz obral kalarepke i wrzucil do zupy :eek: Ale ogorek tez mniamusny, obficie obsypany orzeszkami pinii:laugh2:

A z ciekawostek to Lila juz sama staje w lozeczku i na wszystko krzyczy Dadada zeby jej dac wiec Klementinko moze to nie przypadek Jasiowe Da - da?

Ciekawe jak Kajdusi pierwszy dzien w pracy?? Moze sie odezwie :confused2:

Ostatnia edycja:
nooooo, niezly stroj, niestety u nas walentynki chorobowe wiec ja do tego stroju poprosze bialy kitel i tace z lekami

a dziekuje, Jas jest zuch chlopak i potrafi wyzdrowiec, w przeciwienstwie do jego tatusia, ktory znow jest chory, przez co ma kwarantanne a ja wszystko sama musze robic, wrrrrrr
a jak Tomus reaguje na aparat? ma juz na wyzsza glosnosc ustawiony?

Agi wspolczuje bardzo, nie rozumie dlaczego w Polsce tak jest, czy naprawde jestesmy tak niezyczliwym narodem? co by szkodzilo babie wziasc dziecko na rece i pomoc samotnie podrozujacej matce
dlaczego gdzie indziej jest inaczej?
Ale z Polci grzeczna corcia, brawo

popieram, najlepiej nie dac wejsc sobie na glowe, buntuj sie

super walentynki, ja tez tylko z Jasiem je spedzam:) ale mi to pasuje
stary znow chory i kuruje sie zamkniety w sypialni a ja jestem na niego wsciekla bo choruje gorzej niz dziecko

:-p:-po rany, dlaczego jeszcze nikt nie wymyslil przesylania przez internet jedzenia?

Lena a ty upieklas cos pysznego na walentynki?

Cobra bidoku, trzymaj sie i gratulacje dla Kuby

a moje dziecko zaczyna pic z kubka, tzn wlasciwie z otwartej butelki ale wreszcie cos innego niz tylko lyzeczka
co do gadania to tez kroluje BA BA, moja mama wniebowzieta
ostatnio zauwazylam ze kiedy trzymam jakas jego zabawke to mowi DA, nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy zaczal kojarzyc DAJ

Ja mam jeszcze z soboty Kilimadźaro przepis na moim blogu:)

No właśnie. Dopóki pieniędzy nie dostanę to nie uwierzę. Już mi mówił kolega że ma dla mnie kasę, a tu nagle szefowa się wycofała, bo niby już dostałam pieniądze za tą pracę.:baffled: A wcześniej słyszałam że to moja trzynastka.:szok:
Także pracować mi się odechciewa... od dzisiaj chodzę do pracy tylko 2xw tygodniu, na resztę wykorzystuję zaległy urlop tak jak zawsze.

Ide sie taplac w ciescie:) na gore wszystko przynioslam.:)Jas spi a mama bedzie walkowac. Walek sie przyda na przywitanie meza :p:p:p Profilaktycznie a co mi tam:)

Lena ja sie do Ciebie usmiechne o te przepisy w kwietniu, bo na wielkanoc chcemy Jaska ochrzcic i bede szalec w kuchni
na pewno znasz sporo ciast nadajacych sie na taka okazje

Koriander no prosze, moze faktycznie dzieciaki zaczynaja sie komunikowac ze swiatem

moje slodkie baby zmienilo sie w lobuza, zneca sie nade mna i sprawia mu to przyjemnosc! szczypie mnie do krwi a kiedy krzykne z bolu, on sie cieszy
nie reaguje na zadne NIE WOLNO, albo inne zakazy
chyba cos odreagowuje

reklama
Lena ja sie do Ciebie usmiechne o te przepisy w kwietniu, bo na wielkanoc chcemy Jaska ochrzcic i bede szalec w kuchni
na pewno znasz sporo ciast nadajacych sie na taka okazje

Koriander no prosze, moze faktycznie dzieciaki zaczynaja sie komunikowac ze swiatem

moje slodkie baby zmienilo sie w lobuza, zneca sie nade mna i sprawia mu to przyjemnosc! szczypie mnie do krwi a kiedy krzykne z bolu, on sie cieszy
nie reaguje na zadne NIE WOLNO, albo inne zakazy
chyba cos odreagowuje

Kochana tutaj masz namiastkę tego co znam:)
Do kwietnia się powiększy w razie czego pisz;)Chętnie pomogę;)
...Moje Słodkie Piekiełko...

Do góry