reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My tylko na chwilkę zameldować że jesteśmy jużw UK....Podróz koszamar....Polcia aniołeczek, bardzo grzeczna przespała lot....ale cała reszta beznadzieja!!!! Teraz się rozpakowuję i idę kąpać mała....Jutro napiszę więcej...Buźka!

My tylko na chwilkę zameldować że jesteśmy jużw UK....Podróz koszamar....Polcia aniołeczek, bardzo grzeczna przespała lot....ale cała reszta beznadzieja!!!! Teraz się rozpakowuję i idę kąpać mała....Jutro napiszę więcej...Buźka!

Najważniejsze, że jesteście całe i wszystko OK:)

Agi super że już jesteście i jakoś dolecieliście:)
Kurcze jak tak piszecie o tych stawkach to rzeczywiście moja propozycja kiepska, ale moja znajoma zadowolona:) To dobrze;) I nie muszę dziecka nigdzie wozić, bo ona będzie tu dojeżdżać, na całe szczęście dojazd ma dobry.

Agi super że już jesteście i jakoś dolecieliście:)
Kurcze jak tak piszecie o tych stawkach to rzeczywiście moja propozycja kiepska, ale moja znajoma zadowolona:) To dobrze;) I nie muszę dziecka nigdzie wozić, bo ona będzie tu dojeżdżać, na całe szczęście dojazd ma dobry.

To fajnie, że Ci się udało:)
Ja jak nie znjadę dziecka do pilnowania to sama będę szukała jakiejś opiekunki:(

Kasiulka mnie aktualnie zalewa, już nie pamiętam po raz który:(((
Lena zamierzasz znaleść jakąś pracę? Powodzenia życzę:)
Właśnie próbuję sprzedać głęboki wózek + spacerówka. Kupiłam go jak pamiętacie używanego w bardzo dobrym stanie i wygląda na to że uda mi sie go sprzedać w przybliżonej cenie, juz kilkoro ludzi się licytuje;P Także okaże się że mała pojeździła sobie za prawie darmochę:)

Czesc wpadlam na chwile cos mi wczoraj forum nie dzialalo

Dzisiejszym i wczorajszym solenizantowm sto lat

Ercio od wczoraj juz pogodzony z cycusiem ale od srody do piatku byla tragedia odciagalam mleko zeby pokarm nie zanikl.
Niesety ja dzis zaliczylam rzigolletto mam nadzieje ze to nie jelitowa tylko cos zjadlam niechcaialbym zarazic rodzinki a jutro Olaf ma bal karnawalowy bylo by mu ciezko.

Zdec gratuluje opiekunki

Kasiulka ja nadal nie mam @ ale z Olafem nie mialam 13 miesiecy po ciazy

Ewela gratuluje egzaminu

Emali Anik gratuluje zeba:)

Agi dzielna Polcia ja sobie wlasnie mysle czy eryk w maju da rade gdzies poleciec, Olaf byl starszy 2 lata jak pierwszy raz lecial byl bardzo przejety nawet plakal ze nam samolot ucieknie. Po raz pierwszy jechal autobusem na lotnisku do samolotu :))

Dzień dobry:-)
Majusia jak zwykle już nie śpi:baffled:
Jaki macie plany na dziś;-);-) Dziewczyny to zestaw dla nas na dzisiaj:laugh2::laugh2:
Miłego dnia!!!;-);-)
nkunderdam.jpg

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was nie miała jeszcze okresu? Bo ja nadal nie mam

Ja też jeszcze nie mam @

Zdec - super że udało ci się kogoś znaleść :-)
Gosiu - kostiumek fajny :-)

U nas dzisiaj nocka katastrofa :-( Kacperek spał z nami w łóżku bo już nie miałam siły wstawać do niego co 15-30 minut i go wzięłam do nas i tak sie budził co chwile z płaczem :-(

Do góry