reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, nadrobiłam Was i cieszę się, że same dobre wiadomości :-D :-D aż miło się czyta takie forum :-)

Co do lotto to mój też wczoraj puścił kupon, nie cierpię jak to robi bowiem nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto, ale trudno.

Jeśli chodzi o soczki to mój pije strasznie rozcieńczone, 1/3 lub 1/4 to soczek a reszta to woda. Zwykłej wody nie wypije a sam soczek też dla niego chyba zbyt słodki :-) Mi to pasuje na dłużej starcza :-)

Zima się kończy i u mnie znów marudzenie żebym prawo jazdy robiła, a ja nie chce, po prostu nie czuje się za kierownica i tyle. Chyba jednak się przymuszę, może wtedy łatwiej pracę znajdę. Tyle że byłabym typowym niedzielnym kierowcą :-)

reklama
Dzien dobry!
Zdec- w Warszawie 10zl za h to w sytuacji jesli niania pracuje min 8h dziennie 5 dni w tygodniu. Im mniej pracuje to znaczy np 3 dni w tyg to stawka wyższa...

Anecznik- kto nie gra ten nie wygrywa:)) Twój suwaczek pokazuje ze juz tylko 6 dni do konca a6w!!! Wytrwałas?????

Perfecta- co Cie podkusiło zeby zakupy w Carfurze robić?????

Hefi- fajnie ze popołudnie było milusie:))))))))))))

Agi- trzymam kciuki zeby podroz była bezproblemowa!!!!

Witajcie;)
Zdec u nas min 8-10 zł z przywozem dziecka do domu!!!Dlatego nie wiem jak u Was ale na Wro wydaje mi sie niska stawka;)
Ciekawe jak Emalia po weselu:)
GosiaGro rozbawiłaś mnie tym,:)
A my juz godz temu wróciliśmy z kośćiółka Gaja przespała całą mszę i drogę powrotną;)Ja teraz zjadła śniadanko wypije kawkę i lekki obiadzik zjem i jedziemy do Wiktorii;)

hejka laski

zdec w trójmiescie 10 zł za godz to minimum dla niani (moja przyjaciólka też tyle płaci i wozi dziecko do niani)

perfecta moja mała pije soczki Bobovity ale tylko te z koprem włoskim (bo smakowo przypominaja jej ulubione herbatki)

mąż wrócił ,nic mi nie napisał ze sie wywalił na nartach tak ze lezał 15 min i nie mógł sie podniesc a teraz widze ze zginac sie nie moze, pewnie krąg mu sie przesunął albo dysk wyskoczył - super ;-(

hejka laski

zdec w trójmiescie 10 zł za godz to minimum dla niani (moja przyjaciólka też tyle płaci i wozi dziecko do niani)

perfecta moja mała pije soczki Bobovity ale tylko te z koprem włoskim (bo smakowo przypominaja jej ulubione herbatki)

mąż wrócił ,nic mi nie napisał ze sie wywalił na nartach tak ze lezał 15 min i nie mógł sie podniesc a teraz widze ze zginac sie nie moze, pewnie krąg mu sie przesunął albo dysk wyskoczył - super ;-(
to nieżle;)
naozrabiał oby to nic poważnego nie było:)A skąd jestes??

Witam ja na chwilke z pracy zajżałam podczytałam co u was u nas troche kiepsko mała wczoraj wieczorem goraczke miała dziś ma tak koło 37 pewniw wieczorem znów wyższa będzie ech szkoda mi jej .jak zwykle Marysia coś z przedszkola przyniosła ona pokichała pokasłała i przeszło najstarsza sie zaraziła i kaszle już pare dni ja miałam katar no i teraz mała a jeszcze slini się jak szalona to może i pierwszy ząb wkońcu wyjdzie albo i nie.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów najlepsze życzenia:-)
Jutro w kwiaciarni ruch to będzie trzeba troche popracować:rofl2:

Witam ja na chwilke z pracy zajżałam podczytałam co u was u nas troche kiepsko mała wczoraj wieczorem goraczke miała dziś ma tak koło 37 pewniw wieczorem znów wyższa będzie ech szkoda mi jej .jak zwykle Marysia coś z przedszkola przyniosła ona pokichała pokasłała i przeszło najstarsza sie zaraziła i kaszle już pare dni ja miałam katar no i teraz mała a jeszcze slini się jak szalona to może i pierwszy ząb wkońcu wyjdzie albo i nie.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów najlepsze życzenia:-)
Jutro w kwiaciarni ruch to będzie trzeba troche popracować:rofl2:

dużo zdrówka dla dzieciaczków!!! może ta podwyższona temperatura to na ząbki? my też wciąż czekamy na pierwsze ząbki :)

A my wlaśnie wróciliśmy od Wiktorii ale Gaja szalała:)Jeszcze ja do nosidełka nie wsadziłam a chrapała;)

reklama
Do góry