reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A nasz Jasiek ma strajk ! Od 20 30 próbujemy go ululac:) Teraz sie poddałam i stwierdziłam że dam mu się wybrykać:)
Dziewczyny dajecie dzieciom soczki bobovity? Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam bo zawsze gerbera...

reklama
A nasz Jasiek ma strajk ! Od 20 30 próbujemy go ululac:) Teraz sie poddałam i stwierdziłam że dam mu się wybrykać:)
Dziewczyny dajecie dzieciom soczki bobovity? Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam bo zawsze gerbera...

Tak ja daję Gaja uwielbia tylko, że ja troszkę rozcieńczam tzn dolewam cieplejszej wody aby nie był taki chłodny:)

Witajcie wieczornie,

emalia - gratuluję ząbka:-) Udanej zabawy, mam nadzieję że jeszcze się bawisz, oby do rana:-)

hefi - co się stało? Noc to nie za ciekawa pora do rozmyślań, pewnie całą sobotę odsypiałaś:eek: Już doczytałam że osobiste...

agast - jeżeli chodzi o ten rozmiar 86 to na metce jest napisane 12-18miesięcy. Póki co narazie idziemy "równo" z metkami, więc mam nadzieję że będzie dobre;-) A jak nie to przecież będą nowe przeceny za rok:-D:-D:-D

avena - szóstka w totka super sprawa:) Powodzenia:-)

ewela - gratki:-) Tylko nie schlej się za bardzo, żebyś nie pomiliła oczu z czym innym;-)

Co do soczków, to moja dzisiaj po raz pierwszy wypiła herbatkę:-) Matka cała w skowronkach, bo nic poza mlekiem do tej pory nie tolerowała.
Stary był dzisiaj z nią cały dzień w domu, bo ja na uczelni. A teraz oboje śpią jak zabici:-D:-D Mój geniusz dzisiaj (po siedmiu miesiącach życia naszego dziecka) pierwszy raz miał nalać wodę do butelki żeby ochłodzić i mi mówi że nie naleje wrzątku bo do plastiku nie można, bo szkodliwe substancje się wytwarzają:-D:-D A przecież mamy butelki 0%BPA:-D:-D:-D Dopiero teraz się o tym dowiedział:cool2:

Emalia - gratuluję ząbka!! Na pewno dobrze się bawicie a Jaś jest grzeczny u babci. koniecznie fotki pokaż :-)

Hefi - jade w poniedziałek i wracam w piątek juz na stałe. A te 5 dni niesamowicie szybko mi zleciało. Dobrze że sprawy się prostują.

Agi - Lot na pewno spoczko minie. Tatuś pewnie stęskniony za Wami. kiedy znowu wizyta w PL??

Anik - gratki zębolka, ale Oskarek daje czadu z tymi ząbkami:-)

Ewela - gratuluję zdanych egzaminów!!!!

Perfecta - Iga nie pije w ogóle soczków

Zdec - :-):-):-) To chyba Agi pisała o 6 w totaka ale dzięki moze mnie tez się uda!!!!!:-):-):-)

Dziewczyny dzieki za dobre słowa!! Igusia przekochana, tak mi sie z zaciekawieniem przyglądala:tak::-)ale jazdę dzisiaj cały dzień miałam, jednak na codzien jest z moim tatą, a rodzice pojechali na weekend w góry i mała chyba zdezorientowana troszkę że dziadka nie ma,mnie 5 dni nie było i troszke sie odzwyczaiła i poplakiwała, marudziła, niby wszystko oki ale jakas niespokojna była, tak myślę że to brak dziadka. Nauczyła się robić akuku - Stoi oparta łapkami o oparcie kanapy i jak się mówi akuku to sie przytula do oparcia i udaje że jej nie ma, a po chwili spoglada i banan na buzi - no bosko to wygląda:):):)

Maju i Tomaszku - najlepsze życzenia dla Was dzieciaczki!!!!!!!!

avena myślałam o Tobie dzisiaj:) Dlatego mi jakoś tak napłynęłaś na język:) Oczywiśćie że Agi to pisała;)
Swoją drogą Agi życzę spokojnej podróży:)
Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego najlepszego!:))))))

NAJPRAWDOPODNIEJ MAM NIANIĘ!!! A MOŻE I DWIE!!:) Moje dobre koleżanki z liceum, które studiują dziennie i obie zajmowały się takimi małymi dziećmi:) Jak dostaną plan zajęć to zobaczymy co z tego wyjdzie;)))) Wiadomo że to nie to samo co babcia, ale je dobrze znam i zawsze to lepiej niż z obcą osobą małą zostawić;)
Czy któraś z was płaci niani? Jakie są w ogóle stawki? 50zł za 6h to dużo czy mało, chodzi tylko o opiekę nad małą...

Zdec - wydaje mi się że w większych miastach są większe stawki, ale jak dla mnie to za dużo!!! myślę że dla niani która nie ma referencji i jest Twoją znajomą to 30zł by wystarczyło... ale może się mylę

Zdec - dopiero odespałam tej nocy :) Ale wczorajsze popołudnie było BOSKIE!!!! :) ehhh... muszę czasami się zmobilizować i być "milsza" :p

Dzień doberek:-):-):-)
dessertpepp.jpg

reklama
Do góry