reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie egzaminy zdane , wlasnie oblewam to ze swoimD przy butelce wodki. Jutro jade na kurs zakladania rzes metoda 1:1 .

Pozdrawiam i dziekuje za zyczenia dla Tomusia :*

Ewela - gratki kujonko!!!! Tylko żeby jutro kacyk za bardzo nie męczył.... ;-) :-D
Ale mam stresa jutro przed lotem...Mam nadzieję ze pójdzie tak sprawnie jak z przylotem do Polski!!!! Oby!!!!

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!

Agi-jutro na pewno wszystko pojdzie sprawnie, trzymam kciuki i daj znać jak dolecisz.
Ewela-gratki za zdane egzaminy.

A ja siedze sama i oglądam film, Klara już spi, dziś miała w ciągu dnia tylko taką lekką temp ok 37,5, nie wiem dlaczego wczoraj tak gorączkowała, pewnie organizm chciał zwalczyć grypę na którą mąż był chory a teraz ja:( dobrze ze jej nic wiecej sie nie rozwinęło. Myślicie że może jej się jeszcze coś rozwinąć? Ide zaraz spać. Dobrej nocki!

reklama
czesc laseczki
podczytałam ale nie zdołam odpisac bo za 15 min mąż stanie w drzwiach więc sie streszczam;-)))
gratulacje i zyczoonka dla naszych solenizantów i soleznizantek;-)))

Sonia tez wydoroslała mam wrazenie przez ostatni tydzien, dzis była na spacerku z moja mamą kiedy ja sprzatałam domek, pojechały do siostry mojej mamy a tam ciocia miała obiadek, świerzy filecik z dorsza z surówka i ziemniaczkami - Sonia babci nie dała zjesc, sama zjadła jej porcje ,az babcia biedna nie nadążała do buzi jej dawac;-))) no ma dziewczyna swoje smaki i tyle;-)

ja zrobiłam kolacyjke dla mnie i dla mężusia, sałata z roszponką ,buraczkami gotowanymi, pestakami dyni i piersią z kaczki do tego malinowy sos winegre i grzanki z tostów wieloziarnistych - mam nadzieje ze bedzie męzowi smakowało bo mnie na pewno;-) do tego białe winko.....ehhh dziecko spi czas dla rodziców;-)

pozdrawiam

Do góry