reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejjj dziewczyny:)
mam pytanie do mam z bydgoszczy i okolic zapisala sie ktoras z was na to spotkanie aktywnych mam z johnsona 4 marca na godz od 12 30 do 15???

A my się pakujemy :-(....Dopiero przyleciałyśmy a już trzeba wracać....buuuu.....chociaż jest jeszcze cień szansy że zostaniemy....Zagrałam dziś w dużego lotka i jak wygrałam to sie rozpakuje w 3 sekundy!!!!! ;-) :-D

emalia - gratki!!!!! I na pewno Jaś spiszę sie na medal!!!!
hefi - to dobrze że już wszystko ok!!!! A przynajmniej lepiej!
magda - ja kupiłam ta paste w zwykłej aptece!!!

Dla naszej najstarszej "czerwcóweczki" majowej Mai
oraz dla Tomaszka
moc najserdeczniejszych życzeń
samych radości i życia pełnego miłości

witam się i tu:-D

avena - widzę, ze zadowolona jesteś, nie ma to jak wrócić do ludzi:-D:-D i potem z nowa energią do dziecka:tak: zazdroszczę!

hefi - aleś ty tajemnicza:-p dobrze, ze już lepiej:tak:

emalia - udanej zabawy, a mama na pewno super sobie da z Jasiem rade! Gratuluje ząbka!!

agast - musisz zmienić opcję tego filmiku spróbuj tak: Jak wyświetlasz sobie filmik to nad nim masz "Edytuj szczegółowe informacje o filmie video" potem pod filmikiem zmienasz z listy rozwijanej z Prywatnego na Niepubliczny i potem nad filmikiem daj "Zapisz zmiany" powinno działać:tak:

Agi -rzeczywiście szybko to zleciało! A szóstki w totka jak najbardziej ci życzę:tak::tak:!

Najlepsze życzenia dla Majusi i Tomaszka!!!

Good MYRNING w zasadzie Afternoon już:)
Avenka - Fajosko że wyjazd udany , pewnie w niedziele nie będize Ci sie chciało wracać:)
Emalia - Gratulacje drugiego ząbka! No i życzę wytańczenia się za mnie również:) A Jaś na pewno się dzielnie spisze i mamuni się da wybawić!
Madzia - Ja nanadent w aptece kupiłam bez problemu:)
Eliza - pulpeciki z wieprzowinki ?
Liliti - gratulacje dla Soni To już dorosła dziewczynka:)
A mi się nic nie chce:) Musze posprzątac troszkę. Na jutro wymysliłam super obiadek z deserkiem:) Kupiłam dzisiaj zioła w doniczkach:)Pachnie w kuchni bazylia i mieta i kolendrą że się wyjsc nie chce:)
Jutro robie pierozki won-ton z sosikiem a na deser truskaweczki z serkiem i miętą:) mniamuśnie będzie:p
Jasiek zrobił się taki przekochany. Przytula się , buziakuje. Ale tylko mamę:) Mamuni syneczek:)
Proszę o kopala w pupala na zapęd bo jak wyżej nie chce mi się nic:p:)

MAJECZKO I TOMASZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA BUZIAKACH!!!!

Ostatnia edycja:
Perfecta - czemu ty we wrocku nie mieszkasz :p byśmy się u was stołowali :-D 2 Rude M.... i 2 B..... to mogła by być mieszanka wybuchowa hehehehhehe

No t i ja się wkońcu witam. Wygospodarowałam troche czasu na bb a w zasadzie oskarek mi go wygospodarował -po prostu się zdrzemnął:-)U nas czas pędzie jak diabli, nie wiem kiedy dni mijają. Oskar zrobił się wszędobylski:-)i nadążyć za nim nie mogę.Pełza, raczkuje wszystko naraz.W nocy daje czadu - budzi się co godz. A ostatnie 2 dni to byla głodówka, wkońcu dzisiaj zjaadł obiadek i mam nadzieje ze to nie chwilowa poprawa apetytu. No i mamy 8 ząbek:-)I to by było tyle z naszego życia.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów wszystkiego najlepszego!!!dni pełnych słońca i uśmiechu!

reklama
Do góry