reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
MAMY DRUGI ZĄB!!!
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!!!!!

Emalia - gratuluje drugiego zębolka :-)
Hefi - co się dzieje ? jak coś to wpadaj pogadamy :-)

Hefi - co Cię dręczy, kochana?

Hefi A CO SIĘ DZIEJE????

Dzięki za zainteresowanie, kochane jesteście ale to sprawa bardzo osobista, ale już powiedzmy jest ok :) i mam lepszy humor, przemyślałam conieco, przeanalizowałam, trochę rzeczy wyjaśniła mi pewne bliskie mi osoby i chyba doszłam z samą sobą do pewnych kompromisów i stwierdzam fakt że muszę się czasami ugryźć w język i powstrzymać mówienie prosto z mostu co myślę i nie być tak impulsywną bo czasami mogę sobie ale i nie tylko zrobić krzywdę. Więcej nie wyciągniecie ze mnie :p

zdec - super zakupy :D Ja nic w smyku w Renomie ostatnio dla Julki nie widziałam :( (bynajmniej nic co by kosztowało też jakoś promocyjnie :p)

liliti - gratulacje dla Soni z pierwszego użycia nocniczka :)

_avena_ - super że szkolenie udane :) a długo to będzie jeszcze trwało?

emalia - udanej zabawy a Jaśkiem się nie przejmuj będzie w dobrych rękach.

Dzisiaj dzień lenistwa w kuchni i zamawiamy pizze :D i może na wieczór jakieś piwko albo winko :) bo mąż jutro ma wolne więc trzeba wykorzystać ;)
Aaaaa i muszę się wam pochwalić... uwaga... uwaga... dzisiaj schowałam w końcu choinkę :p:tak: heheh jakoś się wcześniej za to zabrać nie mogłam a że stoi w mało przeszkadzajacym miejscu to nie było mi po drodze :p

Hej!

Magda- w kazdej aptece:)

Hefi- dobrze, ze juz lepiej!!!:)

Emalia- bawcie się dobrze na weselu!! No i gratki ząbka!!

zdec- coś mi się wydaje ze rozm 86 to moze byc stanowczo za mały za rok!!! Jagoda teraz nosi 80 i jest na styk, a bluzki na wiosne w H&m jej kupowalam na 86... Nie jest jakaś olbrzymia! Ostatnio byłam z Karo na zakupach i Ona tez dla Milenki 86 brala!

Tu mozecie zobaczyć jak Hanka "ospiara" rozśmiesza Jagode:) (tylko nie patrzcie na pierdzielnik w tle)
http://www.youtube.com/watch?v=SQ66NC4fB_E

Bry dzien.
Emalia gratulacje druiego zebolka:-)
avena super wiesci, odpoczelas tez pewnie troszke ;-)
hefi super ze juz jest oki... :*
Sto latek dla dzisiejszych solenizantów!
AAa co do rozmiarówek to na nast zime dzieciaczki bedamiec 1,5 roku a po roczku dzieciaczki juz nie rosna tak szybko wiec rozmiar bedzie napewno 86 góra 92 (moj synek jak mial 2 lata mial dopiero 92 ciuszki a teraz w listopadzie sonczyl 3 lata i nosi 98:tak:

Kurcz eMiki spi, na dworze niby słonce ale wieje tak ze łeb mozne urwac:dry: ehhhhh nic mi sie nie chce, zostalo mi podlogi umyc i mam czysto;] i tylko obiad zrobic dla mnie i meza bo dzieciaki dzis jedza pulpety:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry