reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

tak też sobie myślałam ,ale ostatnio brak czasu no i jak stary w domu to staram się nie siedzieć za dużo przed kompem bo marudzi jak stara baba

reklama
cześć mamuśki :-)
poczytałam Was, ciesze sie ze Natanek zaczął jeśc;-) co do zmian pampków to wyższa szkoła jazdy;-) małej musze ręce czyms zając bo sie wygina jak paragraf;-) chorutkim życze powrotu do sił ;-)

my dzis miałysmy dzionek ok, po porannej drzemce ok 12 pojechałyśmy do babci ,potem do galerii handlowej na obiadek i zakupy, Sonia szczęsliwa bo jezdziła w wózku zakupowym na krzesełku u góry;-) zwiedzała i pomagała mamie robić zakupy;-) radoche miała jak nie wiem co......ptem godzinka na spacerku i zabawa w domu,teraz ładnie śpi ;-)

Strona główna - ObronEmeryture.pl ja napisałam was też namawiam!

pozdróweczka

pisałyscie o homeopatii ,mi kumpela poleciła PULSATILLE dla zestresowanych mam;-) i od paru dni jestem inną kobietą.pełen luz,zero nerwów i radosna jestem - SZOK ;-)))) jedną granulke pod język dziennie, w opakowaniu jest 80 tabletek za 17 zł;-)))) polecam, spróbujcie i ciekawa jestem czy na Was też tak podziała???? ;-)

Ania trzymam kciuki

Koriander co Was tak budzi zeby?

Kasia ciesze sie ze mimo wieczornych problemow wsszytko sie dobrze skonczylo. Gratulujemy kolejnego zeba

Agast jak biedroneczka? lepiej juz?

Agi niezle Ci idzie z tymi przygotowaniami co jeszcze masz na liscie?

Eagle rosnie Ci mala spryciula !!!

Emalia moze sama wzielas :)) ja tak mialam z Olafem ze mialam wrazenie ze wysuwa mi sie Olaf z rak w czasie nocnego karmienia a okazywalo sie ze on juz dawno byl w swoim lozeczku......

Kasiek Ercio zawsze proboje nam zwiac przy ubieraniu czy przewijaniu ale wystarczy ze damy mu cos do raczek to sie na tym skupia

Perfekta taki maly a juz podrywa.... a z ta szcepionka to naprawde przesada producent chyba jakis niepowazny

Sealet moze Agatka z czasem sie przywyczai i wcale nie bedzie plakac

Nadinka mozesz brac paracetmol zdrowka !!

Asia zycze kolejnych udanych dni

Lena jak z golami przeszly ??

Eryk byl z tata u lekarza tzn poszli z zezem :)) lekarka poogladala pokiwala palcem przed nosem i orzekla ze mamy czekac do roku bo on na razie jest rozkojarzony a dzieci tak maja ze ta potrafia ....:))
Za to mama bioegla z auta do przedskzola i zaliczyla glebe:)) nie wiem jakim cudem normalnie nie wyrobilam na zakrecie :) kolano boli reka boli masakra , moze kiedys przestane sie spieszyc bo jak nie mandat to upadek

Ale ma dzisiaj lenia.
Świadkującym mamusiom życzę szczęścia dla Braci ;)

Miłej nocki życze wszystkim,

Coś się dużo dziewczyn nie odzywa: Ewuś, Migotka, Anecznik, Ewa, Kajdusia, Kreatorka itd

Wiajcie, jak ja nie lubie wtorków, cały dzień zabiegany - po pracy na wariata do domu, szybko obiad i w korkach najpierw malego do dziadków zawieźć a później z Wiką na basen - wkońcu w domu przy dobrych wiatrach ląduje ok 19:30 - w dodatku padnięta na maksa. A jutro jeszcze mam w pracy dyżur do 18...ja chce weekend!
Przeczytałam wszystko co pisałyście - ale odpisać już nie dam rady...Tylko o do komuni - to nam w tym roku szykują się trzy w tym 2 moich chrześniaków - zaczynam 1 maja i tak przez trzy tyg co tydzień. I ja planuję dać pieniądze - bo takie czasy że dzieci mają wszystko - ja pamiętam że właśnie dostałam rower, zegarek kalkulator i długopis w zestawie - a radoche miałam że hej - teraz jakbym z takim prezentem wyskoczyła to by pomyslli że wariatka:)
Uciekam do łóżka bo normalnie oczy same się zamykają

ja też spadam bo podam na ćwarz ,jesli ten chol...y wiatr nie przestanie wiać a mały znowu da mi popalić w nocy to jutro nie ręczę za siebie i pewnie oberwie się jednemu .Mam wrażenie że dach zaraz mi odfrunie.

reklama
Do góry