reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć,

Mały dał mi dzisiaj pospać, ale... coś mnie tak bolało w okolicy serca, że myślałam, że zejdę... albo kręgosłup, albo jakiś nerwoból - nie mogłam w ogóle ruszyć ręką. Na dodatek byłam sama dzisiaj w nocy. Dobrze, że Mały się nie budził, bo nawet bym go nie była w stanie podnieść:) Jak nie urok to... albo już się zaczynam rozsypywać!
kasiaj, ja maluję na czekoladowo, bo swoje mam dość ciemne - ostatnio zmieniłam farbę na inną i wyszły mi ciemnorude:-D Super jak wyszły dobrze, nic tak nie poprawia humoru jak udana fryzura:-)

Hej!
Dzięki za zyczenia dla Jagódki!

U nas noc masakra! Hanka zasnęla o 4 nad ranem!!!! Tak ją wszystko swędziało... koszmar.. Brzuch i plecy ma tak zsypane ze nie ma wolnego miejsca bez krosty!!!

pisałyscie o homeopatii ,mi kumpela poleciła PULSATILLE dla zestresowanych mam;-) i od paru dni jestem inną kobietą.pełen luz,zero nerwów i radosna jestem - SZOK ;-)))) jedną granulke pod język dziennie, w opakowaniu jest 80 tabletek za 17 zł;-)))) polecam, spróbujcie i ciekawa jestem czy na Was też tak podziała???? ;-)

dla karmiących też??

Dla miesięczniaków najlepsze życzonka!

ciekawe czy ten pulsatille to też karmiące mogą bo bym sobie zapodała bo zestresowana jestem chyba prze te hormony szalejące przy karmieniu:baffled:

Sto latek dla Jagódki, Kubusia i Szymonka. Rośnijcie zdrowo!!!

My się dzisiaj wyspaliśmy , prawie do 10. W nocy Jasiek się obudził i przez godzinę z nim walczyłam ,żeby zasnął i żebym go mogła odłożyć do łóżeczka- poddałam się. Ni i po raz pierwszy przeżyłam koszmar- Jaiek spadł mi z łóżka!!! Maskra, a byłam pół metra od niego. Tak mnie serce bolało ,że aż drgawek dostałam. Na szczęście nic sie nie stało i nawet guza nie ma.
Dziaj mam zebranie u OLi i mam zamiar małą zadymke zrobic ale o tym po powrocie.
Miłego dzionka.:-)

reklama
Do góry