aisa80
Fanka BB :)
czytałyście to:
Super Nowo
WIELKA TRAGEDIA!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytałyście to:
Super Nowo
WIELKA TRAGEDIA!
dzisiaj mamy za sobą mały sukces, Natan rano wypił 70ml mleka z kaszką i zjadł pół dużego słoiczka obiadku, całe jabłko, ciekawe jak będzie z kolacją.
A ja chora :///// bopli mnie gardło i mam gorączke.. kuźwa a juz myślałam że mnie ominie, mąż i Natuś już zdrowi.
Dziewczyny karmiace jakie leki brałyście na przeziębienie, gorączke??
a tak swoją drogą przymierzamy się do remontu łazienki, tak rozmyślamy co? gdzie? i jak? a przede wszystkim za ile?
macie jakieś pomysły na urządzenie małej łazieneczki a najlepiej jakieś stronki....ja nieco poszukałam na necie ale niektóre to kosmos....albo są 3 razy większe od naszej albo za takie ceny że szok....jakby któraś miała to dajcie znać:-)
Na rehabilitacji dzisiaj było odpukać nieco lepiej - nawet chwilę poćwiczyła bez płaczu oczywiście ramionka ciągle spięte, smok w buzi i mina ciągle w podkówkę - ale i tak postęp
Gosiagro i Ewela - gratuluję szybkiej utraty kilogramów!!! ale Wam super idzie... zazdroszczę! ja tam bardzo powolutku, bo dopiero minus 1,5kg... ale nie jestem na drastycznej diecie tylko mało jem i ćwiczę
A ja chora :///// bopli mnie gardło i mam gorączke.. kuźwa a juz myślałam że mnie ominie, mąż i Natuś już zdrowi.
?
Gosia przecież Ty zle nie wygladasz obys nie była za chuda