reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
eagle - ze stronką do łazienki nie pomogę - wprawdzie sami ostatnio urządzaliśmy, ale skończyło się ostatecznie na pomocy architekta....bo ciężko wszystko wygodnie i ładnie zmieścić w tak małym pomieszczeniu

Na rehabilitacji dzisiaj było odpukać nieco lepiej - nawet chwilę poćwiczyła bez płaczu :) oczywiście ramionka ciągle spięte, smok w buzi i mina ciągle w podkówkę - ale i tak postęp :)
Coś za to chyba jej zaszkodziło na brzuszek- wczoraj 5 kupek (zwykle 1-2), dzisiaj wprawdzie 1 duża, ale do tego 3 razy takie zielono-żółte śluzowe kleksy :( Kupiłam dicoflor - może pomoże...

Sealet - jak mu dotknę to go nie boli uszko, no i ciągnie je i drapie jak jest śpiący a nawet przez sen :( dobrze że Agatka już sie lepiej sprawuje na rehabilitacji :)

Gosiagro i Ewela - gratuluję szybkiej utraty kilogramów!!! ale Wam super idzie... zazdroszczę! ja tam bardzo powolutku, bo dopiero minus 1,5kg... :( ale nie jestem na drastycznej diecie tylko mało jem i ćwiczę

sealet ciesze sie ze na rehabilitacji troche lepiej, beda postepy zobaczysz :))

gosiagro ale pieknie waga leci!!! Niech sie tak utrzymuje, bedziesz laska ze ho ho :tak:

Agast zdrowka dla Hani i moze jednak lepiej zeby i Jagoda teraz przeszla.. z ta gencjana tez slyszalam ze super dziala na krostki. Powiedz Hani ze takiej okazji juz miec nie bedzie zeby miec fioletowa glowe, moze jej sie nawet spodoba ;-)

Perfecta rzeczywiscie dobra lekarka i nie ma co sie przejmowac, dziecko musi byc w 100% zdrowe przed szczepieniem!! na pewno Jasiowi na zdrowie wyjdzie!

eagle ja z remontem tez nie pomoge..zazwyczaj wszystko projektuje sama

Agi gratuluje zalatwienia formalnosci!!! Pewnie Polusia bedzie wam obraczki niosla, ale super :))

hefi jak Julka, skoczyla goraczka?

Zdec co u was, jak sie czujecie??

Ostatnia edycja:
dzisiaj mamy za sobą mały sukces, Natan rano wypił 70ml mleka z kaszką i zjadł pół dużego słoiczka obiadku, całe jabłko, ciekawe jak będzie z kolacją.

A ja chora :///// bopli mnie gardło i mam gorączke.. kuźwa a juz myślałam że mnie ominie, mąż i Natuś już zdrowi.

Dziewczyny karmiace jakie leki brałyście na przeziębienie, gorączke??

dzisiaj mamy za sobą mały sukces, Natan rano wypił 70ml mleka z kaszką i zjadł pół dużego słoiczka obiadku, całe jabłko, ciekawe jak będzie z kolacją.

A ja chora :///// bopli mnie gardło i mam gorączke.. kuźwa a juz myślałam że mnie ominie, mąż i Natuś już zdrowi.

Dziewczyny karmiace jakie leki brałyście na przeziębienie, gorączke??

ja w ciąży brałam bioparox;)A dla karmiąych duomox;)

nadika - na gardło Tantum Verde, na katar olbas w inhalacji i sól morska w sprayu, na gorączkę paracetamol (apap, panadol) lub ibuprofen (nurofen, ibum). Poza lekami herbatka malinowa, czosnek, cebula ew. miód. Gratulacje jedzeniowe dla Natanka - oby szło ku lepszemu :)
hefi - Jak goraczka?
Klementinka - jak Jasiu? syropki na kaszel pomagają?mam nadzieję, że juz tak wysoko nie gorączkował...

Ostatnia edycja:
a tak swoją drogą przymierzamy się do remontu łazienki, tak rozmyślamy co? gdzie? i jak? a przede wszystkim za ile?
macie jakieś pomysły na urządzenie małej łazieneczki a najlepiej jakieś stronki....ja nieco poszukałam na necie ale niektóre to kosmos....albo są 3 razy większe od naszej albo za takie ceny że szok....jakby któraś miała to dajcie znać:tak::-)

my tez mamy malutką łazienkę, ale urządzałam ja sama, żadnych stronek nie mam, ale tym tematem się muszę zainteresować bo już niedługo będę urządzać nowe mieszkanko:-):-):-) już nie mogę się doczekać:rofl2::rofl2:

Na rehabilitacji dzisiaj było odpukać nieco lepiej - nawet chwilę poćwiczyła bez płaczu :) oczywiście ramionka ciągle spięte, smok w buzi i mina ciągle w podkówkę - ale i tak postęp :)

to fajnie, ze już lepiej ja znosi:tak:

Gosiagro i Ewela - gratuluję szybkiej utraty kilogramów!!! ale Wam super idzie... zazdroszczę! ja tam bardzo powolutku, bo dopiero minus 1,5kg... :( ale nie jestem na drastycznej diecie tylko mało jem i ćwiczę

jak dla mnie drastyczna tak nie jest;-) widzalas co ja na niej jem:-D:-D np serniczki:rofl2::rofl2:

?

dużo zdrówka

Gosia przecież Ty zle nie wygladasz obys nie była za chuda;)

myślę, że to mi nie grozi;-);-):-D:-D

reklama
Do góry