reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja mam dwie chrześnice... Natalka ma 5 miesięcy i Partycja 8 lat... w tym roku komunia i nie wiem co kupić... na pewno roweru ani komputera nie kupię, chociaż to mojej siostry córka... pewnie jakąś pamiątkę i pieniądze, a na komunii niestety nie będę :(

no nieźle, ja się modlę, żeby wystopował, bo nie mam siły..niech go inne czerwcowe dzieci dogonią najpierw ;)
niby mu wyszłą ta jedynka góna a teraz zobaczyłam, że dziąsło krwawi, będę po receptę na viburcol to zapytam, co zrobić, żeby to złągodzić jakoś, bo się biedak męczy a ja znim ;(

zmykam na spacer i mam nadzieję, że nas wiatr do egiptu nie wywieje ;P

Powiem szczerze że u nas Viburcol nie działa...

A my mieliśmy pojechać z Julką na basen ale d...pa bo mała ma 37,9st :/ i cos pofurkuje.. mam nadzieję że to od zębów a nie od choroby...

Ja mam dwóch cheśniaków jeden będzie miał 19 lat w tym roku:szok:a drugi 12 temu drugiemu kupiłam aparat fotograficzny i był bardzo zadowolony

adorea-troche sie bałam dac monte bo to niby z orzechami ale wcina i nic jej nie jest danonki tez

J
adorea-troche sie bałam dac monte bo to niby z orzechami ale wcina i nic jej nie jest danonki tez
Ty to doświadczona mama jesteś...chociaż mpoja koleżanka stwierdziła że ja tez się zachowuje jakby Krzysiek to było co najmniej 3 dziecko a nie pierwsze, bo do lekarza to lece w ostateczności, nie dmucham na niego, karmie go jak dla niej dziwnie-właśnie danonki, pomidorowa itp. Ja dziś kupie monte bo jest pyszne i na pewno małemu zasmakuje.

reklama
A u nas dzis jedzeniowy sukces!! Ugotowalam makaron ryzowy (na oko 1,5 garsci), dolozylam do tego 2 lyzeczki koncentratu pomidorowego, 2 miarki NAN, i drobno posiekana szynke domowej roboty, szczypte soli. Lila zjadla wszystko!!!:-):szok: Tak na oko 220g, ale mam radoche :-p

Do góry