reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

K
nadika-nie martw się moja to samo najlepiej by cyca doiła dziś już starałam jej ograniczać to troche więcej innych rzeczy zjadła czyli 5 łyżek zupki pare łyżek monte bo nawet zasmakowało ze dwa biszkopty i tyle o i jeszcze 80ml kaszki ale to na siłe myśle że jakby tego zapychacza cyca odstawić to by jednak coś jadła tyle że jak to zrobić:baffled:moja nawet picia prawie 0
Mówisz Monte...dobrze wiedzieć od dawna noszę się z zamiarem dac małemu monte jako deserek, a teraz zrobie to jak tylko będę na zakupach, a już myślałam że jestem wyrodna matka...danonki, bakuś, a ostatnio znalazłam taką fajną kaszkę manne Disney która mały uwielbia, teraz czas na dalsze rzeczy.
Agast, dobrze e Hania zapała ospę teraz...ja miałam 12 lat jak ją przechodziłam i była tragedia a moja siostra złapała ode mnie, miała 4 latka i było o niebo lepiej...No i oby Hania lekko przeszła ta ospę i szybko była zdrowa.
Perfecta jest Engerix????..ja się musze zapisać na szczepienie po niedizeli, bo czekałam żeby Krzysiek doszedł do siebie po antybiotyku.

reklama
emalia- ja mam chrześniaka komunię 1 maja, Twoja na koniec czerwca, niezły rozrzut z tymi komuniami... muszę rower kupić mojemu Kacprowi, jakiegoś BMXa chce, ale one drogie jak pies...przynajmniej dla mnie na wychowawczym :/ głupie to jest, bo w komunii nie chodzi o prezenty, ale i tak wyścig szczurów kto da lepszy a na chrzestnych każdy patrzy co dali, zobaczę czy mu ten rower kupię czy coś innego, zależy jak nam się ułoży

daj spokój z tymi prezentami!!!Ja osobiście zabronie kupowania Gai prezentów tak drogich jak u nas to dzieci na komunie dostaja laptopy quady to przeciez porażka to ciekawe co na 18 ur chyba willa z basanem:)

agast wspolczuje ci,ale lepiej jak Jagoda teraz zlapie ospe niz pozniej , bedziesz miala z mala przeboje :/

kurde strona mi sie otwiera 3minuty :szok:

kasiek ty sie nie zastanawiaj tylko dryluj do lekarza z tym uszkiem .

A narazie schudlam 3kg na mojej diecie a'la dukkan :-)

czesc Laseczki
mojaj córci sie poprzestawiała, dawniej w dzien zasypiuała przy butli teraz mama musi włączyc kołysanke i ululac na rączkach;-) to pieszczoszek mały ma potrzebe bliskosci a ja szczesliwa bo tez mam ;-) wiec tak sie do siebie tulimy, teraz spi skarbek zobaczymy jak długo.....ja nocy nie przespałam bo taki był wiatr silny ze na tarasie wszystko poprzewracał i szumiało strasznie wiec nie mogłam spac;-((( teraz tez wieje ........

dodam tylko jedno zdanie :
"jak sie ma dziecko to się je wychowuje a nie hoduje w drugim pokoju" ...........a to oznacza poswiecenie swojego czasu dziecku

miłego dnia

A ja się bardzo cieszę bo na razie nie jestem chrzestną i raczej długo nie będę(moja siostra to jeszcze małolata, więc o dzieciach nie myśli)...bo te prezenty mnie przerażają...Kasia masz rację rower to i tak dużo...nie wyobrażam sobie kupić laptophttps://www.babyboom.pl/forum/members/liliti-66046.htmlhttps://www.babyboom.pl/forum/members/liliti-66046.html
Liliti Krzysiek też ostatnio usypia kołysany na rękach i tuli się wtedy do mnie tak fajnie...tylko nie wiem czy to dobrze że go tak usypiam...już miałam problem z bujaniem w wózku a teraz te ręce, zaczęło się jak był chory a teraz jakoś tak samo trwa nadal bo i mi to pasuje i on szybko usypia.

Ostatnia edycja:
Chciałam małego zarejestrować do lekarza i już miejsc nie było... grrr!!! wkurza mnie ta służba zdrowia :( co do uszka to zauważyłam że tak jak u Was, drapie je tylko jak jest śpiący, więc nie ma się czym martwić... katarek i kaszelek może mieć od ząbków bo się bardzo ślini, więc myślę że już niedługo się coś pojawi, tylko ja tego nie zobaczę bo mały mi palca chce odgryźć jak mu wkładam do buzi ;)

Czy Wy też macie trudności ze zmianą pampersów u Swoich dzieci??? mój mi ucieka i pręży się jak mu chcę założyć świeżego pampersa :( a ja ostatnio jestem taka nerwowa że krzyczę na niego i płaczę razem z nim bo nie mam sił... to chyba nie jest normalne... GDZIE TA WIOSNA?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałam małego zarejestrować do lekarza i już miejsc nie było... grrr!!! wkurza mnie ta służba zdrowia :( co do uszka to zauważyłam że tak jak u Was, drapie je tylko jak jest śpiący, więc nie ma się czym martwić... katarek i kaszelek może mieć od ząbków bo się bardzo ślini, więc myślę że już niedługo się coś pojawi, tylko ja tego nie zobaczę bo mały mi palca chce odgryźć jak mu wkładam do buzi ;)

Czy Wy też macie trudności ze zmianą pampersów u Swoich dzieci??? mój mi ucieka i pręży się jak mu chcę założyć świeżego pampersa :( a ja ostatnio jestem taka nerwowa że krzyczę na niego i płaczę razem z nim bo nie mam sił... to chyba nie jest normalne... GDZIE TA WIOSNA?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

dlatego ja chce do pracy!!!!!!!!!

A ja bym dała wszystko by byc chrzestną;)Nikt u nas nie chce mieć dzieci;)
my jeszcze nie mamy chrzestnych :-p:-p

Kasiek moja chce teraz caly czas wstawac i musze sie bardzo spieszyc z pampkiem, Oj wiosna by sie przydala...Co do uszka to moja sie czesto za ucho lapie ale taki ma nawyk, i oczy i uszy trze jak jest zmeczona

liliti zgadzam sie, ja hoduje rzezuche w drugim pokoju i nie trzeba przy niej tyle skakac polecam :rofl2:

A u nas nocka jak zwykle - mala w koncu wyladowala obok mnie bo ryk nie z tej ziemi. Od marca odstawiam od piersi bo i mnie i Lili to powoli na zdrowie przestaje wychodzic :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Lena- Tylko musze najpierw zorganizowac taki namiot :)

emalia- ja mam chrześniaka komunię 1 maja, Twoja na koniec czerwca, niezły rozrzut z tymi komuniami... muszę rower kupić mojemu Kacprowi, jakiegoś BMXa chce, ale one drogie jak pies...przynajmniej dla mnie na wychowawczym :/ głupie to jest, bo w komunii nie chodzi o prezenty, ale i tak wyścig szczurów kto da lepszy a na chrzestnych każdy patrzy co dali, zobaczę czy mu ten rower kupię czy coś innego, zależy jak nam się ułoży

Moja Ola nie chce prezentów tylko kase i za to kupi sobie komputer. Przynajmniej nikt nie bedzie wiedział, kto ile dał w kopercie :)

Ja tez nie daje rady go przewijac i o to sie z mezemi kłuce, bo czasami az krzycze na małego a mój mąż sie mądruje żebym dała Jasiowi coś do rączki to nie będzie się przekręcał. A jak on przewija to sam se nie radzi :-p

Do góry