adorea
Fanka BB :)
Mówisz Monte...dobrze wiedzieć od dawna noszę się z zamiarem dac małemu monte jako deserek, a teraz zrobie to jak tylko będę na zakupach, a już myślałam że jestem wyrodna matka...danonki, bakuś, a ostatnio znalazłam taką fajną kaszkę manne Disney która mały uwielbia, teraz czas na dalsze rzeczy.K
nadika-nie martw się moja to samo najlepiej by cyca doiła dziś już starałam jej ograniczać to troche więcej innych rzeczy zjadła czyli 5 łyżek zupki pare łyżek monte bo nawet zasmakowało ze dwa biszkopty i tyle o i jeszcze 80ml kaszki ale to na siłe myśle że jakby tego zapychacza cyca odstawić to by jednak coś jadła tyle że jak to zrobićmoja nawet picia prawie 0
Agast, dobrze e Hania zapała ospę teraz...ja miałam 12 lat jak ją przechodziłam i była tragedia a moja siostra złapała ode mnie, miała 4 latka i było o niebo lepiej...No i oby Hania lekko przeszła ta ospę i szybko była zdrowa.
Perfecta jest Engerix????..ja się musze zapisać na szczepienie po niedizeli, bo czekałam żeby Krzysiek doszedł do siebie po antybiotyku.