reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Magdam nie ma to jak zabawki starszego brata :)) gratulujemy stania i zabka

Emalia tez myslalam jak Ci dzis noc minela, sproboj na jakis weekend zrobic nauke spania u siebie bo taka nerowka to Ci tez nie da spac

Adeora u nas kroluje lego wiec na 2 3 latka polecam duplo, oprocz tego wszelkie pojazdy zdalnie sterowane, a w smyku kiedys byly takie pojazdy plastikowe rozkrecane przy pomocy wkretarki na baterie, Olcio bawi sie tym do tej pory no i oczywiscie plastikowe tory Wader . Mozesz pomyslec tez o rowerku na 4 kolkach albo 3 jak wolisz

Asencja 5 miesiac :szok: niemozliwe moze na razie masz tylko wzdecia

Klementinka my zaliczylismy w tamtym tyg trzydniowke kolezanka z pracy tez moze i u was sie przypaletala

Kasiek ercio ciagnie uszy zaraz bedzie wygladal jak plastus

Liliti gratuluje nowych umiejetnosci

martwi mnie to zezowanie u Eryka obseruje go i widze ze oczka mu czesto uciekaja jak jest u Was? jakos nie pamietam zeby byl taki problem z Olafem, do tego pokazal sie znow wodniak na jaderku a juz nie bylo.... Wyczytwalam ze moze sie pojawiac przy wiekszej aktywnosci dziecka powinien zniknac ok 1 - 2 lat i jest tylko wada kosmetyczna a co na ten temat mowili u Was? tzn mam chlopakow:))

Dzięki Milka. Wczoraj położyłam Jaśka koło 20-ej o 22-ej już go majtałam na rękach ale położyłam go z powrotem do łóżeczka i rano staje a on koło mnie. Nie wiem czy sam przyszedł ;-)czy go mężuś w nocy podrzucił. Muszę faktycznie go zacząc uczyc ale ten weekend odpada bo to wesele mamy.

milka- mi nic o wodniaczkach nie mówili, za to coraz bliżej operacja, niby w czerwcu dopiero, ale mnie to przeraża, że ktoś moja kruszynke na stół operacyjny ma wziąć... będę pod salą siedziała i beczała

Trzymaj się dzielnie. Może to chwilowe. Na pewno dasz rade, bo jesteśmy wszystkie z tobą!!!:tak:

hej!
a ja nic nie poczytam,nic nie napisze...tylko wpadłam prosic o kciuki,bo jutro zdaje egzamin na prawko.... Nie zdam pewnie,ale kciuki by nie zaszkodziły :)

Mocno, mocno trzymam!!!

Kochane proszę trzymać kciuki - jedziemy na kwalifikację do szczepienia...
Lencja - kciuki trzymam

Też bardzo mocno zaciśnięte!!!

reklama
Eagle tak obraziła się na wszystkie trzy;)
Ale już doszłam co jest nie tak o ile to nie jednorazowy wybryk!!!
Jak jedzie tyłem do mnie to moze jechac do Warszawy a jak mnie widzi od razu płacze;)
pewnie masz rację bo dzieciaki już coraz bardziej ciekawe świata, a jadąc przodem obserwują tyle interesujących rzeczy wokół, mój póki co w sekundę zasypia po włożeniu do wózka, i nie ma znaczenia do którego

a ja ide się nieco ogarnąć póki młody śpi, bo później nie będę mieć czasu na spokojne umalowanie się, a jak zje to może wyjdziemy na spacer

edit: i juz nie zdążyłam bo się obudził :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Milka. Wczoraj położyłam Jaśka koło 20-ej o 22-ej już go majtałam na rękach ale położyłam go z powrotem do łóżeczka i rano staje a on koło mnie. Nie wiem czy sam przyszedł ;-)czy go mężuś w nocy podrzucił. Muszę faktycznie go zacząc uczyc ale ten weekend odpada bo to wesele mamy.

Trzymaj się dzielnie. Może to chwilowe. Na pewno dasz rade, bo jesteśmy wszystkie z tobą!!!:tak:

Mocno, mocno trzymam!!!

Też bardzo mocno zaciśnięte!!!

A gdzie na wesele jedziecie??

pewnie masz rację bo dzieciaki już coraz bardziej ciekawe świata, a jadąc przodem obserwują tyle interesujących rzeczy wokół, mój póki co w sekundę zasypia po włożeniu do wózka, i nie ma znaczenia do którego

a ja ide się nieco ogarnąć póki młody śpi, bo później nie będę mieć czasu na spokoje umalowanie się, a jak zje to może wyjdziemy na spacer
Gaja po wielkich mękach pańskich usnęła...może i my wjdziemy bo ja całkiem zdziczeje w tym domu!!!

Eagle- wiem wiem, że nie które matki jobla dostają, ale mi to nie grozi. Nie zrobie z dziecka stracha na wróble. Zresztą nie będę miała siły ani czasu myślec o sesjach czy nie daj Bóg - SOLARIUM!!!. Jedynie moja dobra kolężanka- fryzjerka zpowiedziała już dawno ,że ona małą uczesze na ten dzień i ma już pomysł jak. Największy problem na razie mam z miejscem. Chciałam namiot taki wielki wynając ,ze straży pożarnej ( okolicznościowy) ale podobno to koszt 400-500zł więc albo kupie sobie taki, bo na allegro po 300 są , albo ukrócę listę gości do minimum :-(

Lenko- a może faktycznie masz suche powietrze w pokoju, ewentualnie w gre wchodzi jeszcze jakaś alergia ( oby nie)

Eagle- wiem wiem, że nie które matki jobla dostają, ale mi to nie grozi. Nie zrobie z dziecka stracha na wróble. Zresztą nie będę miała siły ani czasu myślec o sesjach czy nie daj Bóg - SOLARIUM!!!. Jedynie moja dobra kolężanka- fryzjerka zpowiedziała już dawno ,że ona małą uczesze na ten dzień i ma już pomysł jak. Największy problem na razie mam z miejscem. Chciałam namiot taki wielki wynając ,ze straży pożarnej ( okolicznościowy) ale podobno to koszt 400-500zł więc albo kupie sobie taki, bo na allegro po 300 są , albo ukrócę listę gości do minimum :-(

Lenko- a może faktycznie masz suche powietrze w pokoju, ewentualnie w gre wchodzi jeszcze jakaś alergia ( oby nie)

Byc może dlatego chce kupic joniaztor nawilżacz bo kurde cos nie możliwe ze po odstawieniu antybiotyku wrócił katar!!!na dworze nic a w domu masakra

Obawiam się że może byc zimno jak na namiot...a nie macie swietlicy??

Byc może dlatego chce kupic joniaztor nawilżacz bo kurde cos nie możliwe ze po odstawieniu antybiotyku wrócił katar!!!na dworze nic a w domu masakra

Obawiam się że może byc zimno jak na namiot...a nie macie swietlicy??

Lenko, no nie wiem czy pod koniec czerwca może być za zimno. A świetlice mamy ale nie ma mowy żeby tam nosić wszystko, no i warunki tragiczne.

A ty nie kupowałas już czegoś? Jakiegoś nawilżacza?

reklama
Lenko, no nie wiem czy pod koniec czerwca może być za zimno. A świetlice mamy ale nie ma mowy żeby tam nosić wszystko, no i warunki tragiczne.

A ty nie kupowałas już czegoś? Jakiegoś nawilżacza?

Aha ja ciągle myślłam o maju!!!To jak najbardziej u Was taki namiot!!!
Ja kupowałam inhalator:)

Do góry