emalia82
Fanka BB :)
Magdam nie ma to jak zabawki starszego brata ) gratulujemy stania i zabka
Emalia tez myslalam jak Ci dzis noc minela, sproboj na jakis weekend zrobic nauke spania u siebie bo taka nerowka to Ci tez nie da spac
Adeora u nas kroluje lego wiec na 2 3 latka polecam duplo, oprocz tego wszelkie pojazdy zdalnie sterowane, a w smyku kiedys byly takie pojazdy plastikowe rozkrecane przy pomocy wkretarki na baterie, Olcio bawi sie tym do tej pory no i oczywiscie plastikowe tory Wader . Mozesz pomyslec tez o rowerku na 4 kolkach albo 3 jak wolisz
Asencja 5 miesiac niemozliwe moze na razie masz tylko wzdecia
Klementinka my zaliczylismy w tamtym tyg trzydniowke kolezanka z pracy tez moze i u was sie przypaletala
Kasiek ercio ciagnie uszy zaraz bedzie wygladal jak plastus
Liliti gratuluje nowych umiejetnosci
martwi mnie to zezowanie u Eryka obseruje go i widze ze oczka mu czesto uciekaja jak jest u Was? jakos nie pamietam zeby byl taki problem z Olafem, do tego pokazal sie znow wodniak na jaderku a juz nie bylo.... Wyczytwalam ze moze sie pojawiac przy wiekszej aktywnosci dziecka powinien zniknac ok 1 - 2 lat i jest tylko wada kosmetyczna a co na ten temat mowili u Was? tzn mam chlopakow)
Dzięki Milka. Wczoraj położyłam Jaśka koło 20-ej o 22-ej już go majtałam na rękach ale położyłam go z powrotem do łóżeczka i rano staje a on koło mnie. Nie wiem czy sam przyszedł ;-)czy go mężuś w nocy podrzucił. Muszę faktycznie go zacząc uczyc ale ten weekend odpada bo to wesele mamy.
milka- mi nic o wodniaczkach nie mówili, za to coraz bliżej operacja, niby w czerwcu dopiero, ale mnie to przeraża, że ktoś moja kruszynke na stół operacyjny ma wziąć... będę pod salą siedziała i beczała
Trzymaj się dzielnie. Może to chwilowe. Na pewno dasz rade, bo jesteśmy wszystkie z tobą!!!
hej!
a ja nic nie poczytam,nic nie napisze...tylko wpadłam prosic o kciuki,bo jutro zdaje egzamin na prawko.... Nie zdam pewnie,ale kciuki by nie zaszkodziły
Mocno, mocno trzymam!!!
Kochane proszę trzymać kciuki - jedziemy na kwalifikację do szczepienia...
Lencja - kciuki trzymam
Też bardzo mocno zaciśnięte!!!