koriander
Fanka BB :)
Dobranoc laseczki
Ja juz ma za soba 4 pobudki :-)
Ja juz ma za soba 4 pobudki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie doczytałam..
Hanka ma ospę;/ Ciekawe czy Jagoda od niej załapie...
hej!
a ja nic nie poczytam,nic nie napisze...tylko wpadłam prosic o kciuki,bo jutro zdaje egzamin na prawko.... Nie zdam pewnie,ale kciuki by nie zaszkodziły
ja właśnie kawkę wypiłam, jeszcze inke sobie zrobię i się dalej pakuje... 3 bezsenne noce za mną, przede mną kolejna..... mamy 6. ząbek, ale już się nawet nie cieszę, taka jestem padnięta....... moje dziecko cierpi, ja cierpię, do tego mam taki zapitol z szykowaniem naszych pokoji u rodziców, pakowaniem i resztą cyrku, że mnie nawet myśli dopadły, że źle zrobiłam idąc na wychowawczy, a wiem, że to byłą dobra decyzja...jeszcze z szukaniem pracy lipa jakaś......
mam nadzieję tylko, że mi fifi szybko z przeziębienia wyjdzie...
Ojejej.....Pewnie Jagódka dostanie ospę od siostrzyczki w prezencie....Niby podobno jest lepiej jak dziecko wcześnie przechodzi ospę...ale ja nie wiem jak to jest,.....Zdrowka dla dziewczyn!!!!Nie doczytałam..
Hanka ma ospę;/ Ciekawe czy Jagoda od niej załapie...
Aniu - na pewno będzie dobrze!!!! Kciuki mocno ale to mocno zaciśnięte....Będzie dobrze!!!!!hej!
a ja nic nie poczytam,nic nie napisze...tylko wpadłam prosic o kciuki,bo jutro zdaje egzamin na prawko.... Nie zdam pewnie,ale kciuki by nie zaszkodziły