koriander - taniec na rzęsach to musi ciekawe wyglądać;-);-)
hhm to nic tylko teraz trzeba czekoladę jeść
Asnecja - powodzenia jutro u lekarza, fajnie tak popatrzeć na malutką istotkę na usg
Klementinka - to dobrze, ze już nie gorączkuje, przeżyć nie zazdroszczę:-( ja nie wiem co to będzie jak Majusia będzie chora; małe dzieci są takie bezbronne
liliti - u nas na szczęście problemów ze spaniem w dzień nie ma
ewela - powodzenia na sesji!
Kasiek - moja podobnie jak u dziewczyn jak chce spać to trze, mam nadzieję, ze Damianek nie ma żadnej infekcji!
kasiajanicka - twarda babka jesteś, wszystko sie powoli ułoży!
Milka - Majusia czasami zezuje jak robię zdjecia; mam nadzieje, ze wodniaczek się wchłonie
agast - o kurcze, to będziesz miała teraz przeboje z biedroneczka
zyrraffka - mój mąż tez miał 2 lata temu; tuż przed weselem przyjaciół, na szczęście zdążył dojść do siebie
hhm to nic tylko teraz trzeba czekoladę jeść
Asnecja - powodzenia jutro u lekarza, fajnie tak popatrzeć na malutką istotkę na usg
Klementinka - to dobrze, ze już nie gorączkuje, przeżyć nie zazdroszczę:-( ja nie wiem co to będzie jak Majusia będzie chora; małe dzieci są takie bezbronne
liliti - u nas na szczęście problemów ze spaniem w dzień nie ma
ewela - powodzenia na sesji!
Kasiek - moja podobnie jak u dziewczyn jak chce spać to trze, mam nadzieję, ze Damianek nie ma żadnej infekcji!
kasiajanicka - twarda babka jesteś, wszystko sie powoli ułoży!
Milka - Majusia czasami zezuje jak robię zdjecia; mam nadzieje, ze wodniaczek się wchłonie
agast - o kurcze, to będziesz miała teraz przeboje z biedroneczka
zyrraffka - mój mąż tez miał 2 lata temu; tuż przed weselem przyjaciół, na szczęście zdążył dojść do siebie