reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

koriander - taniec na rzęsach:-D:-D to musi ciekawe wyglądać:-p:-p;-);-)
hhm to nic tylko teraz trzeba czekoladę jeść:-D

Asnecja - powodzenia jutro u lekarza, fajnie tak popatrzeć na malutką istotkę na usg:tak:

Klementinka - to dobrze, ze już nie gorączkuje, przeżyć nie zazdroszczę:-( ja nie wiem co to będzie jak Majusia będzie chora; małe dzieci są takie bezbronne

liliti - u nas na szczęście problemów ze spaniem w dzień nie ma

ewela - powodzenia na sesji!

Kasiek - moja podobnie jak u dziewczyn jak chce spać to trze, mam nadzieję, ze Damianek nie ma żadnej infekcji!

kasiajanicka
- twarda babka jesteś, wszystko sie powoli ułoży!

Milka - Majusia czasami zezuje jak robię zdjecia; mam nadzieje, ze wodniaczek się wchłonie

agast - o kurcze, to będziesz miała teraz przeboje z biedroneczka

zyrraffka - mój mąż tez miał 2 lata temu; tuż przed weselem przyjaciół, na szczęście zdążył dojść do siebie

reklama
Koriander - WoW wspaniała wiiadomość:p:p Musze jutro zakupić z 5 tabliczek :) A co!
Asecncja - powodzenia na USg:)!!!
Klementinka - DOCZYTAŁAM :*:*:* ŚCISKAM MOCCCNO!!!!! Zdróweczka dla Jasia!
KasiaJ - Twarda jestes nie miętka:) Kochana przede wszystkim wyspania Ci życze a Fifkowi zdrówka!!!
Milka- Mój Jasiu zezuje czasem i tez się martwię bo ja jezzzdem zezol w okularach i wade mam wrodzoną. Ale ja myslę że u niego to tylko jak coś z bliska obserwuje lewe oko mu ucieka od nadmiaru wrażeń:) Co do wodniaczka na pewno się wchłonie!!!
Agast - zdrówka dla Hani
Aisa - Są specjalen ośrodki pomocy rodzinie gdzie są psycholodzy i myslę że szybciej będzie. tylko musisz wyjasnić że nie za ciekawie jest już! Ale musisz tego chcieć!!!....

KAsia - ja kupowałam na receptę , ale może jak jest nie zafajnie to w aptece dadza ci bez i doniesiesz? Może daj mu troszke rumianeczku????

Kasia- u mnie w jednej aptece bez problemu sprzedają bez recepty, a w innej chcą recepte. Idz i poproś i nie pytaj wcale czy trzeba recepte. Swoją drogą to bzdura zeby lek homeopatyczny byl na recepte...
Efferalgan kup 150mg. Camille probowalas??

reklama
nadika czy Natanek ząbkuje teraz?? Mój Łukasz nie chciał nic poza cycem podczas ząbkowania i kilka dni po wyjściu ząbków. Zauważyłaś jakieś zmiany na dziąsełkach?

właśnie nie wiem z tymi ząbkami, jak narazie nic tam nie widać ale mam wrażenie że trochę opuchły i że go bardziej swędzą bo wkłada do buzi non stoppaluchy i po nich jeździ, do tego smoczka nie chce wogóle doić

idę spać... DOBRANOC;-)

Do góry