reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

aisa staramy sie tu wspierac nawzajem, z tego co czytałam to ty również otrzymałas wsparcie ze strony dziewczyn (mimo twoich nieraz bardzo kontrowersyjnych wypowiedzi), tzn radziły Tobie wizyte u specjalisty, rozmowe z psychologiem, pomoc rodziny itd itd ale widze ze Ty nie bardzo chcesz skorzystac z tych rad.....to juz nie wiem czy potrzebujesz pomocy czy jej nie potrzebujesz, tzn czy chesz cos zrobic ze swoja "depresja" czy nie i wystarczy Ci pisanie o Twoim stosunku do dziecka......hmmm

reklama
on jest na piersi, ale staram sie podawać mu też mm którego niestety nie chce pic. Podaje bebilon ale większośc ląduje w zlewie.
Byłam w zeszłym tygodniu u pediatry gastrologa bo był chory i pytałam o to jedzenie to w sumie nic konkretnego mi nie powiedziała, tylko tyle ze urozmaicac, dodawac duzo mięska, oliwy z oliwek ale ja to robie od dawna i nic, w środe chyba wybiore sie do mnie do ośrodka po skierowanie na morfologie bo boje sie o anemie

nadika czy Natanek ząbkuje teraz?? Mój Łukasz nie chciał nic poza cycem podczas ząbkowania i kilka dni po wyjściu ząbków. Zauważyłaś jakieś zmiany na dziąsełkach?

a z innej beczki:
trolowacizną tu zalatuje

Ostatnia edycja:
kasiu przytulam mocno, dzielna z Ciebie kobieta, ja już chyba rozłożyłabym rece i powiedziała ze nic nie robię. Biedny Fifulek ale jaki dzielny. Zszokowałaś mnie tym 6 ząbkiem!

kasila trzymaj sie matko polko;-)) dasz rade, slilna z ciebie babka ,wszystko sie poi=układ zobaczysz, myśl tylko pozytywnie;-))) sciska mocno

Magdam nie ma to jak zabawki starszego brata :)) gratulujemy stania i zabka

Emalia tez myslalam jak Ci dzis noc minela, sproboj na jakis weekend zrobic nauke spania u siebie bo taka nerowka to Ci tez nie da spac

Adeora u nas kroluje lego wiec na 2 3 latka polecam duplo, oprocz tego wszelkie pojazdy zdalnie sterowane, a w smyku kiedys byly takie pojazdy plastikowe rozkrecane przy pomocy wkretarki na baterie, Olcio bawi sie tym do tej pory no i oczywiscie plastikowe tory Wader . Mozesz pomyslec tez o rowerku na 4 kolkach albo 3 jak wolisz

Asencja 5 miesiac :szok: niemozliwe moze na razie masz tylko wzdecia

Klementinka my zaliczylismy w tamtym tyg trzydniowke kolezanka z pracy tez moze i u was sie przypaletala

Kasiek ercio ciagnie uszy zaraz bedzie wygladal jak plastus

Liliti gratuluje nowych umiejetnosci

martwi mnie to zezowanie u Eryka obseruje go i widze ze oczka mu czesto uciekaja jak jest u Was? jakos nie pamietam zeby byl taki problem z Olafem, do tego pokazal sie znow wodniak na jaderku a juz nie bylo.... Wyczytwalam ze moze sie pojawiac przy wiekszej aktywnosci dziecka powinien zniknac ok 1 - 2 lat i jest tylko wada kosmetyczna a co na ten temat mowili u Was? tzn mam chlopakow:))

milka u nas nie było wodniaczków wiec nie podpowiem nic. Co do zezowania to normalne jest do 3 miesiąca życia, może zgłoś się do okulisty?

agast współczuję ospy, oby Jagódka się nie zaraziła. Lepiej, ze Hania teraz przechodzi, niż jak będzie dorosła. Mój mąż miał z 3 lata temu- KOSZMAR!!! W dodatku podczas naszego urlopu :////

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek-moja jak jest śpiąca tez cały czas uszy trze nawet całe paluchy tam do środka pcha ja jej wyciągam a ona dalej ostatnio tez az ma podrapane czerwone rysy tak się tam targała ale mi się wydaje że widocznie taka jej uroda ze lubi te usy mezyc bo u lekarza jak byłam to mówiłam i nic tam nie stwierdziła:baffled:
nadika-nie martw się moja to samo najlepiej by cyca doiła dziś już starałam jej ograniczać to troche więcej innych rzeczy zjadła czyli 5 łyżek zupki pare łyżek monte bo nawet zasmakowało ze dwa biszkopty i tyle o i jeszcze 80ml kaszki ale to na siłe myśle że jakby tego zapychacza cyca odstawić to by jednak coś jadła tyle że jak to zrobić:baffled:moja nawet picia prawie 0

kurcze z ta ospa to tak jest podobno im wceśniej tym lepiej moja najstarsza miała jak 6 lat koncyła i tragedii nie było mysle że tera Marysia tez niedługo z przedszkola przyniesie to pewnie się obydwie zarażą:)

Ostatnia edycja:
Do góry