reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zdec- myślami jestem z Wami!!!!!!!!!

Dziumdzia- super fotka! Ale fajne włoski ma Twoja córeczka:)

Emalia- dziewczyny dobrze piszą- trzeba dmuchnąć dziecku w twarz. Testowałam na obydwu córkach.. niestety

Asencja- oby Twoje samopoczucie jak najszybciej się poprawiło!!

Witam i ja.
Zdecku- jestem całym sercem z Wami i mocno Trzymam Kciuki !!! Będzie dobrze. Czekamy na dobre wieści.:tak:
Dziumdzia- diabełek jest słodki:-) Super fotka !!!
Asencja- współczuje. Aż mnie dreszcze przeszły na wspomnienie moich dolegliwości ciążowych. Mam nadzieję ,że twoje szybko ustąpią ;-)

Co do kryzysu to ja chyba też mam. Nie raz już się wkurzałam na małego i miałam ochote zostawic wszystko i wyjsc ale po wczorajszej akcji mi przeszło. Byłam tak przerażona ,że nie mogłam później zasnąc i zaglądałam do niego co chwilę.
Miłego dnia.

Wszystkim dzisiejszym jubilatom, dużo zdróweczka i samych uśmiechów na buziach !!! Buziaki od ciotki i Jasia.

Żegnam się z Wami.
Nie należe do Waszej grupy.
Wy kochacie swoje dzieci i cieszycie sie nimi - ja wręcz odwrotnie. Mnie dziecko przeszkadza. Nie wiem kiedy to minie.

Patrze na nią od kilku dni i nic nie czuje. Pustka w oczach... Dziś zrobiłam coś z czego nie jestem dumna, ale nie miałam wyrzutów sumienia.

Pozdrawiam i Żegnam.

Witajcie laski po paru dniach nieobecności u mnie ostatnio brak czasu stary często w domu więc na nic czasu nie starcza ( wiadomo chłop w chałupie wrzód na d.....) stale cos wymyśla a ja nie wiem w co ręce włożyć poza tym zaczęliśmy załatwiać wszystkie formalności związane z domem ale to wszystko niestety trwa ,mały ostatnio nieznośny i w dzień i w nocy więc wyspać się to mogę tylko pomarzyć ale dość o mnie widzę że ruch na forum
asencja współczuję dolegliwości oby jak najszybciej cię opuściły
emalia niezłe przeżycia a co do zachowania w takich przypadkach dziewczyny dobrze piszą mojej koleżanki syn tak miał że się zanosił i nawet to czasami nie pomagało ale to najlepsza metoda
zdec trzymam kciuki
dziumdzia super słodki diabołek

aisa co ty piszesz spokojnie widzę że znów gorszy dzień i nie pisz że nic nie czujesz bo po twoich postach widzę że kochasz swoje dziecko tyle że potrzebujesz pomocy i proszę zgłoś się jak najszybciej do poradni

żegnam się z wami.
Nie należe do waszej grupy.
Wy kochacie swoje dzieci i cieszycie sie nimi - ja wręcz odwrotnie. Mnie dziecko przeszkadza. Nie wiem kiedy to minie.

Patrze na nią od kilku dni i nic nie czuje. Pustka w oczach... Dziś zrobiłam coś z czego nie jestem dumna, ale nie miałam wyrzutów sumienia.

Pozdrawiam i żegnam.

hej hej!!! Co się dzieje??????????????????????

Witajos się z ranos:)
Zdec - kciukasy zaciśnięte Jestem z Wami myślami. Na pewno wszystko będzie dobrze!:)
Aisa - Kochana nie mów tak. Będziemy Cię wspierać. Ja na Twoim miejscu nie czekałabym do marca tylko poszukała szybciej alternatywnego psychologa Kochana musisz mieć terapię!
Dziumdzia - Przepiękna fotka:) Na pewno day off da Ci oddechu i zobaczysz że wszystko wróci do normy.
Asencja - Kochana przytulam mocno i niech te mdłości ida sobie już!!!!
Kriander - jak się masz?

Ostatnia edycja:
reklama
ale szalejecie z tymi zębami... u nas jak były 2 tak na horyzoncie nie widać innych... to dziwne bo ostatni wyszedł ponad miesiąc temu...

Do góry