reklama
agast22
Fanka BB :)
Zdec- myślami jestem z Wami!!!!!!!!!
Dziumdzia- super fotka! Ale fajne włoski ma Twoja córeczka
Emalia- dziewczyny dobrze piszą- trzeba dmuchnąć dziecku w twarz. Testowałam na obydwu córkach.. niestety
Asencja- oby Twoje samopoczucie jak najszybciej się poprawiło!!
Dziumdzia- super fotka! Ale fajne włoski ma Twoja córeczka
Emalia- dziewczyny dobrze piszą- trzeba dmuchnąć dziecku w twarz. Testowałam na obydwu córkach.. niestety
Asencja- oby Twoje samopoczucie jak najszybciej się poprawiło!!
emalia82
Witam i ja.
Zdecku- jestem całym sercem z Wami i mocno Trzymam Kciuki !!! Będzie dobrze. Czekamy na dobre wieści.
Dziumdzia- diabełek jest słodki:-) Super fotka !!!
Asencja- współczuje. Aż mnie dreszcze przeszły na wspomnienie moich dolegliwości ciążowych. Mam nadzieję ,że twoje szybko ustąpią ;-)
Co do kryzysu to ja chyba też mam. Nie raz już się wkurzałam na małego i miałam ochote zostawic wszystko i wyjsc ale po wczorajszej akcji mi przeszło. Byłam tak przerażona ,że nie mogłam później zasnąc i zaglądałam do niego co chwilę.
Miłego dnia.
Wszystkim dzisiejszym jubilatom, dużo zdróweczka i samych uśmiechów na buziach !!! Buziaki od ciotki i Jasia.
Zdecku- jestem całym sercem z Wami i mocno Trzymam Kciuki !!! Będzie dobrze. Czekamy na dobre wieści.
Dziumdzia- diabełek jest słodki:-) Super fotka !!!
Asencja- współczuje. Aż mnie dreszcze przeszły na wspomnienie moich dolegliwości ciążowych. Mam nadzieję ,że twoje szybko ustąpią ;-)
Co do kryzysu to ja chyba też mam. Nie raz już się wkurzałam na małego i miałam ochote zostawic wszystko i wyjsc ale po wczorajszej akcji mi przeszło. Byłam tak przerażona ,że nie mogłam później zasnąc i zaglądałam do niego co chwilę.
Miłego dnia.
Wszystkim dzisiejszym jubilatom, dużo zdróweczka i samych uśmiechów na buziach !!! Buziaki od ciotki i Jasia.
aisa80
Żegnam się z Wami.
Nie należe do Waszej grupy.
Wy kochacie swoje dzieci i cieszycie sie nimi - ja wręcz odwrotnie. Mnie dziecko przeszkadza. Nie wiem kiedy to minie.
Patrze na nią od kilku dni i nic nie czuje. Pustka w oczach... Dziś zrobiłam coś z czego nie jestem dumna, ale nie miałam wyrzutów sumienia.
Pozdrawiam i Żegnam.
Nie należe do Waszej grupy.
Wy kochacie swoje dzieci i cieszycie sie nimi - ja wręcz odwrotnie. Mnie dziecko przeszkadza. Nie wiem kiedy to minie.
Patrze na nią od kilku dni i nic nie czuje. Pustka w oczach... Dziś zrobiłam coś z czego nie jestem dumna, ale nie miałam wyrzutów sumienia.
Pozdrawiam i Żegnam.
izia_tcz
Witajcie laski po paru dniach nieobecności u mnie ostatnio brak czasu stary często w domu więc na nic czasu nie starcza ( wiadomo chłop w chałupie wrzód na d.....) stale cos wymyśla a ja nie wiem w co ręce włożyć poza tym zaczęliśmy załatwiać wszystkie formalności związane z domem ale to wszystko niestety trwa ,mały ostatnio nieznośny i w dzień i w nocy więc wyspać się to mogę tylko pomarzyć ale dość o mnie widzę że ruch na forum
asencja współczuję dolegliwości oby jak najszybciej cię opuściły
emalia niezłe przeżycia a co do zachowania w takich przypadkach dziewczyny dobrze piszą mojej koleżanki syn tak miał że się zanosił i nawet to czasami nie pomagało ale to najlepsza metoda
zdec trzymam kciuki
dziumdzia super słodki diabołek
asencja współczuję dolegliwości oby jak najszybciej cię opuściły
emalia niezłe przeżycia a co do zachowania w takich przypadkach dziewczyny dobrze piszą mojej koleżanki syn tak miał że się zanosił i nawet to czasami nie pomagało ale to najlepsza metoda
zdec trzymam kciuki
dziumdzia super słodki diabołek
Kasiek1983
żegnam się z wami.
Nie należe do waszej grupy.
Pozdrawiam i żegnam.
hej hej!!! Co się dzieje??????????????????????
Witajos się z ranos
Zdec - kciukasy zaciśnięte Jestem z Wami myślami. Na pewno wszystko będzie dobrze!
Aisa - Kochana nie mów tak. Będziemy Cię wspierać. Ja na Twoim miejscu nie czekałabym do marca tylko poszukała szybciej alternatywnego psychologa Kochana musisz mieć terapię!
Dziumdzia - Przepiękna fotka Na pewno day off da Ci oddechu i zobaczysz że wszystko wróci do normy.
Asencja - Kochana przytulam mocno i niech te mdłości ida sobie już!!!!
Kriander - jak się masz?
Zdec - kciukasy zaciśnięte Jestem z Wami myślami. Na pewno wszystko będzie dobrze!
Aisa - Kochana nie mów tak. Będziemy Cię wspierać. Ja na Twoim miejscu nie czekałabym do marca tylko poszukała szybciej alternatywnego psychologa Kochana musisz mieć terapię!
Dziumdzia - Przepiękna fotka Na pewno day off da Ci oddechu i zobaczysz że wszystko wróci do normy.
Asencja - Kochana przytulam mocno i niech te mdłości ida sobie już!!!!
Kriander - jak się masz?
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
uprzejmie donoszę, że moje dziecię ma kolejny ząbek: dolna, lewa dwójeczka a lada dzień kolejna jedynka wyjdzie
Gratulacje :-)
reklama
Kasiek1983
ale szalejecie z tymi zębami... u nas jak były 2 tak na horyzoncie nie widać innych... to dziwne bo ostatni wyszedł ponad miesiąc temu...