reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gratuluje ząbka!

Jesli chodzi o pampersy w TESCO to mąż dostał 4 ale było ich mało. Musiał wszystkie paczki przerzucac i na samym dnie znalazł 2 paczki 4 :) hehe

Tylko to bardziej na kaszel i gardło juz chorego a nie ochrona przed zarażeniem:)
Ale jeżeli u Was to działa;P
Oj to chyba Ci sie pokiełbasiło Kochana:) bo Olbas to olejek do inhalacji. Udrażnia drogi oddechowe i zabija zarazki czyli odkaża :)
Katar u dzieci – Zatkany nos – Olejek Olbas

Tylko przy maleńkich dzieciach nie inhaluje się bezpośrednio tylko jak wczesniej z KAsią pisałyśmy kilka 2-3 kropelki na srodku pokoju w miednicy w bardzo gorącą wodą.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Dziękujemy za życzenia;)
lena - gratuluję ząbka:)
Wszystkim chorowitkom życzę powrotu do zdrowia;)

Trzęsę portkami przed jutrem:( Chyba wolałabym żeby to jednak nie było już jutro.... do tego stary ma grypę, chodzi w maseczce po domu, ale nie wiem ile to da:( Popołudniu dlatego z małą wybyłyśmy na zakupy do Magnolii...
Babcia po operacji, ponoć ma się dobrze... w pracy kocioł... masakra:( A ja nie wiem w ręce wsadzić, a i tak nie chce mi się nic robić.

PERFECTA chce zamowic olbas a wyskakuja mi dwa rodzaje(sklad identyczny) jeden w zielonym opakowaniu, a drugi w bialym
Czy mam sie zastanawiac czy moge wziac ten tanszy?? :-)
Olbas Oil, płyn, do inhalacji, (import równoległy), InPh, 10ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - tani

Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - drozszy

Zdec bedzie dobrze jutro!! zobaczysz ze wszystko jest w porzadku, szkoda ze musicie przez to badanie przechodzic. zdrowka dla meza

co osoba to inna opinia ja wyczytałam ze od 3 lat u dzieci:)
Lena dobrze wyczytałaś, ale ja stosuje olbas z powodzeniem u Krzysia tak jak Perfecta i Kasia i działa super...zresztą jak Krzysiek był teraz chory to dostał syrop który wg ulotki był od 6 lat.

reklama
witam się wieczorową porą,
mój niejadek już śpi, oczywiście kolejny dzień bez jedzenia oprócz cyca, ręce już mi opadają i nie wiem już co robic by jadł. To już piaty dzień praktycznie tylko na cycu, od czasu do czasu chrupka, góra 5 łyżeczek zupki. Sama skóra i kości, jak tak dalej bedzie tochyba sie załamie bo już mnie głowa z tego wszystkiego boli.. już tak urozmaicam a on zaciska dziąsła i koniec jedzenia. Przez to ze ciągle na cycu, laktacja się ruszyła i mleka napływa że aż cycki bolą.

lena gratuluje ząbka, a ja wciąz czekam na tego pierwszego
zdec dobrze ze babcia ma się dobrze, zdrówka dla męża! powodzenia jutro, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!
Perfecta a jak sie opukuje dziecko?? pisałaś komuś wczesniej by opukiwała, mój mały chory i może by mu pomogło

Wszystkim dzisiejszym, wczorajszym i jeszcze przedwczorajszym miesięczniakom najlepsze życzonka, samych radości!!!

Do góry