reklama
Casia77
Mamusia Synusia;)
Cześć dziewczyny
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków. Miłosz dziękuje za wczorajsze życzenia
Zdrówka życzę, u mnie znowu ciężka noc, na szczęście na razie tylko katar, wobec czego poszliśmy na dwugodzinny spacer.
Chciałam upolowac promocję w Tesco, ale w moim... tylko kaszki w promocji Nie ma Pampersów (tzn. są, ale za 109 zł, a nie 99), słoiczków niet. Szkoda. Z tego wszystkiego kupiłam deserki w Carrefourze po 2,18 zł. Tam są pampki po 99 zł duże pudło, ale u mnie niestety nie było 4.
Po dzisiejszej zapłakanej nocy obejrzałam dziąsła - chyba z 6 zębów Malemu idzie jednocześnie... nawet w dzień z pogodnego, roześmianego dzieciątka zrobiła sie muzułmańska koza - zawodzi tylko eeeemmmmmmmm,eeeeeemmmmmmmm hehe:-)
Któraś z Was pisała wyżej o braku raczkowania i próbach samodzielnego stawania - u mnie jest tak samo - raczkować nie chce, siada jako tako, ale nie ma innej zabawy teraz niż próby stawania Nawet mu to wychodzi!:-)
Życzę miłego popołudnia, jeszcze zajrzę.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków. Miłosz dziękuje za wczorajsze życzenia
Zdrówka życzę, u mnie znowu ciężka noc, na szczęście na razie tylko katar, wobec czego poszliśmy na dwugodzinny spacer.
Chciałam upolowac promocję w Tesco, ale w moim... tylko kaszki w promocji Nie ma Pampersów (tzn. są, ale za 109 zł, a nie 99), słoiczków niet. Szkoda. Z tego wszystkiego kupiłam deserki w Carrefourze po 2,18 zł. Tam są pampki po 99 zł duże pudło, ale u mnie niestety nie było 4.
Po dzisiejszej zapłakanej nocy obejrzałam dziąsła - chyba z 6 zębów Malemu idzie jednocześnie... nawet w dzień z pogodnego, roześmianego dzieciątka zrobiła sie muzułmańska koza - zawodzi tylko eeeemmmmmmmm,eeeeeemmmmmmmm hehe:-)
Któraś z Was pisała wyżej o braku raczkowania i próbach samodzielnego stawania - u mnie jest tak samo - raczkować nie chce, siada jako tako, ale nie ma innej zabawy teraz niż próby stawania Nawet mu to wychodzi!:-)
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Koriander - doczytałam. Kochana zdrówka!!!! Macie tam w tej nederlandii w aptekach olbas? Jak się czujesz?
hehe Ty wszystkich tym olbasem leczysz
emalia82
Fanka BB :)
Wszystkiego naj dla dzisiejszych miesięczniaków. Buziaki od ciotki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Cześć dziewczyny
Chciałam upolowac promocję w Tesco, ale w moim... tylko kaszki w promocji Nie ma Pampersów (tzn. są, ale za 106 zł, a nie 99), słoiczków niet. Szkoda. Z tego wszystkiego kupiłam deserki w Carrefourze po 2,18 zł. Tam są pampki po 99 zł duże pudło, ale u mnie niestety nie było 4.
buahahhaha muzułmańska koza dobre Gaja jest na etapie eee to ja jej odpowiadam coś albo pytam to ona na wszystko eee i eee
koriander
Fanka BB :)
nawet nie wiem, pewnie nie maja bo na wszytko jest dobry paracetamol.Koriander - doczytałam. Kochana zdrówka!!!! Macie tam w tej nederlandii w aptekach olbas? Jak się czujesz?
ale wlalam w siebie 2 litry rosolu i wypocilam za wszystkie czasy, nos jako tako, a gardlo nadal boli, a pogoda taka piekna jak na ironie losu..
Dziekuje za zdrowka i zycze rowniez innym chorowitkom duzo sil i ciepelka i powrotu do zdrowia!
Lena gratuluje, dolna jedyneczka?
Casia77
Mamusia Synusia;)
buahahhaha muzułmańska koza dobre Gaja jest na etapie eee to ja jej odpowiadam coś albo pytam to ona na wszystko eee i eee
Mój Czupur z eeee...eeeeee... przeszedł na zawodzące maaa - maaaaaaaaaa albo emmmm emmmm, to jęczenie poważnie brzmi jak nawoływanie do modlitwy muzułmańskiej
Gratuluję zębolka!!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
nawet nie wiem, pewnie nie maja bo na wszytko jest dobry paracetamol.
ale wlalam w siebie 2 litry rosolu i wypocilam za wszystkie czasy, nos jako tako, a gardlo nadal boli, a pogoda taka piekna jak na ironie losu..
Dziekuje za zdrowka i zycze rowniez innym chorowitkom duzo sil i ciepelka i powrotu do zdrowia!
Lena gratuluje, dolna jedyneczka?
Tak prawa dolna jedynka
reklama