reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena - Ja gdzieś czytałam że nie powinno się mieszać mleka innych firm. Zgadzam się z Agast. Myslę że nie powinno być juz w tym wieku problemów brzuszkowych
Casia - My mamy poradnie dzieci zdrowych i dzieci chorych. W każdym Luxmedzie tak jest. W Józefowie w przychodni jest też dzieci zdrowe i dzieci chore ale... dzieci chore muszą przejść korytarzem dzieci zdrowych by się dostać... śmiech na sali. Z resztą cała ta przychodnia do wielkiej d... jest!!! Tówj Miłosz podobne parametry do Jasia ma:) Waga indentyczna a mój mierzy 73:)

Perfecta a Ty z Józefowa jesteś? Jakoś wcześniej wydawało mi się, że na tej linii, ale myślałam, że bliżej wawra.

reklama
ja tam wiem co robić żeby schudnąć... ale najpierw ktoś musi mnie kopnąć w tyłek bo nie chce mi się ćwiczyć... co dzień patrze w lustro i chce mi się płakać bo w żadne ciuchy się nie mieszczę ale żeby coś w końcu z tym zrobić to NIE!... tak jak pisałam wcześniej, od wczoraj dieta cud, czyli MNIEJ JEM I ĆWICZĘ na stepperku i brzuszki... zobaczymy jak będzie efekt po tygodniu ;)

reklama
Do góry