a więc wreszcie mogę posiedzieć z Wami dłużej
najmłodsze już śpi, Asia jeszcze szaleje, chłop w pracy, pies śpi......mama na BB:-)
jak juz pisałam ja pół dnia dziś załatwiałam różne papierki, kolejne trzeba było jak zwykle zapanować nad familią, po 16 wpadł do nas mój tata to z dzieciakami nieco pobawił się a i one zadowolone bo nie były skazane tylko na mamę;-)
a i dostałam dziś paczkę z Hippa ( słoiczek - rosołek z kluseczkami i 10 kuponów z rabatem 25% na zakupy w carefourze)
zapomniałam rano więc nadrabiam
najlepsze życzenia dla dzisiejszych miesięczniaków
Filipka, Letycji, Zuzi, Milanka,
liliti to jak mąż będzie w domku zrób coś dla siebie tak dla urozmaicenia codziennego dnia, jakieś wyjście, zakupy, fryzjer, kosmetyczka, paznokcie, ploty z koleżanką
niestety taka monotonia dnia codziennego jest dołująca a pogoda nie sprzyja polepszeniu nastroju, życzę poprawy humoru, a i pamiętaj że jak coś nam tu możesz zawsze pomarudzić;-)
emalia82 a jak Wasz remoncik? powróciliście już do sypialni;-)
Milka26 a jak u Was i u Ercia z gorączką? mam nadzieję że nic więcej się nie przyplatało, a jak sytuacja z pracą? mąż cos znalazł?
aaaaaaa zgadza sie to moje kochane małe robaczki - rozrabiaczki
zdec no to pięknie pospałyście, a jak w pracy? już małą przyuczasz do zawodu:-)
o doczytałam że to chyba nie zawód dla niej
Perfecta ogromnie gratulujemy, a tekst z rana o ząbku świetny uśmiałam sie bardzo
świetny ten kojec, gdybym ja miała miejsce na coś takiego....
adorea o wiem o czym mówisz u nas zupki też są ble.... za to wszystkim innym się zajada, a jak się kaszka w miseczce kończy to jest dzika awantura
poczekam jeszcze trochę i spróbuje mu podać takie bardziej nasze, może coś się odmieni
Nadika zdrówka dla Natanka i super że udało się przejść na normalne mleczko
agusia44 i jak Ksawek dzisiaj? życzymy lepszej nocki, może to rzeczywiście ząbki
sealet to dobra oznaka zdrowienia Agatki, a jak zupka posmakowała?
Casia77 gratulujemy wagi i szczepienia, u nas również są osobne wejścia do poradni dziecka zdrowego i chorego, a przejście między nimi jest zamknięte i sporadycznie używane przez pielęgniarki
ewela a jak u Was? chyba równiez lepiej bo humorek wrócił;-)
Agi78 oj piękne umiejętności Polcia zdobyła, tata pewnie nie pozna po powrocie, fajnie że udało się tak dużo załatwić, a lokal jakiś już macie upatrzony?
a samochód jaki?
fajnie tak planować i ustalać wszystko, ech....a nie tak dawno ja to robiłam
:-)
koriander dobrze że w końcu się odezwałaś, oby Lilcia wyzdrowiała jak najszybciej i spokojnej nocki dzisiejszej
kasiaj. nonono pięknie gratulujemy
a ja też juz uciekam, miłej i spokojnej nocki