reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
lenka - fajnie że już lepiej sie czujesz????
perfecta - wiem co to znaczy kolejny ząbek....Wierzę że to super mega hiper radośc...Gratulacje dla Jasiulka
koriander - jak Lilcia???czekamy tylko na dobre wieści!!! Odezwij się kochana
nadika - zdrówka dla Natanka???
emalia - ale kolosik!!!!Jejku!!! Gratulacje!!!!!

U nas super....Odpoczywamy...Polcia je jak smok i ma w Polsce świetny humorek...Ja załatwiłam juz zespół na wesele zaraz ide podpisać umowe....Sesję zdjęciową oraz samochód do ślubu...wiem że to jeszcze 15 miesiecy ale tak rzadko jesteśmy w Polsce że chciałam miec mniej rzeczy na głowie przed samym ślubem....a i tak kamerzysta którego chciałam ma już ten termin zajęty niestety.....i teraz mam problem bo nie znam innego...Może ten facet z zespołu kogos zna...Spytam dziś....
A poniżej Polcia z rana u dziadków w sypialni:

Dzisiejszym solenizantom...i tym wczorajszym :zawstydzona/y:
zdrówka, radości i życia pełnego spokoju i miłości
Mega buziolki od ciotki i Polci

Załączniki

• DSCF6019.jpg
    DSCF6019.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF6017.jpg
    DSCF6017.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny wizyta nie przyniosla zadnych odkryc, nic lekarz nie wykryl ale goraczka spadla teraz skacze miedzy 37,7 a 38, mam nadzieje ze nie skoczy w nocy, bo mnie nerwy zezra, tutaj wszystko jest oczywiscie FINE i OK wg lekarzy wiec tylko sie modlic ze to nic strasznego..ide bo mam humor straszny:-(, DZIEKUJE WAM za pamiec!

Dziewczyny wizyta nie przyniosla zadnych odkryc, nic lekarz nie wykryl ale goraczka spadla teraz skacze miedzy 37,7 a 38, mam nadzieje ze nie skoczy w nocy, bo mnie nerwy zezra, tutaj wszystko jest oczywiscie FINE i OK wg lekarzy wiec tylko sie modlic ze to nic strasznego..ide bo mam humor straszny:-(, DZIEKUJE WAM za pamiec!
wiesz co ja Gai dawałam w syropie do mleka co 8 h a w czopkach eferalgan co 4 h:(

Agi- fotografa m.in. ślubnego to mam w domu:) Kamerzysty niee:/

Koriander- Dobrze ze sie odezwałaś! Martwiłyśmy się! Czy Lili kaszle albo ma katar czy tylko temperatura???

Perfecta- promocje w Tesco są od 3.02 czyli od czwartku, więc jutro za duzo nie nakupujesz...

Lena- u nas łózeczko juz dawno obnizone, ale Jagoda siada juz prawie 2 miesiące:)

Kasia- wreszcie Fifi może bilecik skasować:)))

ewela jak ty coś napiszesz to pobijasz lenę:p Mój nadal drze łacha z tego pierwszego:)

Po dzisiejszym dniu stwierdzam że moje dziecko księgową to raczej nie będzie:p Pierwsze pół godziny w pracy przespała, drugie posiedziała w wózku, a potem to już była masakra;( Dobrze że tata skończył pracę i po nią przyjechał.. to w końcu matka mogła coś zrobić;P

Jestem padnięta, przepraszam że wam nie poodpisuje:(
Jutro też czasu pewnie będzie mało:(

a więc wreszcie mogę posiedzieć z Wami dłużej
najmłodsze już śpi, Asia jeszcze szaleje, chłop w pracy, pies śpi......mama na BB:-)
jak juz pisałam ja pół dnia dziś załatwiałam różne papierki, kolejne trzeba było jak zwykle zapanować nad familią, po 16 wpadł do nas mój tata to z dzieciakami nieco pobawił się a i one zadowolone bo nie były skazane tylko na mamę;-)

a i dostałam dziś paczkę z Hippa ( słoiczek - rosołek z kluseczkami i 10 kuponów z rabatem 25% na zakupy w carefourze)

zapomniałam rano więc nadrabiam
najlepsze życzenia dla dzisiejszych miesięczniaków Filipka, Letycji, Zuzi, Milanka,

liliti to jak mąż będzie w domku zrób coś dla siebie tak dla urozmaicenia codziennego dnia, jakieś wyjście, zakupy, fryzjer, kosmetyczka, paznokcie, ploty z koleżanką
niestety taka monotonia dnia codziennego jest dołująca a pogoda nie sprzyja polepszeniu nastroju, życzę poprawy humoru, a i pamiętaj że jak coś nam tu możesz zawsze pomarudzić;-)
emalia82 a jak Wasz remoncik? powróciliście już do sypialni;-)
Milka26 a jak u Was i u Ercia z gorączką? mam nadzieję że nic więcej się nie przyplatało, a jak sytuacja z pracą? mąż cos znalazł?
aaaaaaa zgadza sie to moje kochane małe robaczki - rozrabiaczki:-D
zdec no to pięknie pospałyście, a jak w pracy? już małą przyuczasz do zawodu:-)
o doczytałam że to chyba nie zawód dla niej:tak:
Perfecta ogromnie gratulujemy, a tekst z rana o ząbku świetny uśmiałam sie bardzo
świetny ten kojec, gdybym ja miała miejsce na coś takiego....
adorea o wiem o czym mówisz u nas zupki też są ble.... za to wszystkim innym się zajada, a jak się kaszka w miseczce kończy to jest dzika awantura
poczekam jeszcze trochę i spróbuje mu podać takie bardziej nasze, może coś się odmieni
Nadika zdrówka dla Natanka i super że udało się przejść na normalne mleczko
agusia44 i jak Ksawek dzisiaj? życzymy lepszej nocki, może to rzeczywiście ząbki
sealet to dobra oznaka zdrowienia Agatki, a jak zupka posmakowała?
Casia77 gratulujemy wagi i szczepienia, u nas również są osobne wejścia do poradni dziecka zdrowego i chorego, a przejście między nimi jest zamknięte i sporadycznie używane przez pielęgniarki
ewela a jak u Was? chyba równiez lepiej bo humorek wrócił;-)
Agi78 oj piękne umiejętności Polcia zdobyła, tata pewnie nie pozna po powrocie, fajnie że udało się tak dużo załatwić, a lokal jakiś już macie upatrzony?
a samochód jaki?
fajnie tak planować i ustalać wszystko, ech....a nie tak dawno ja to robiłam :tak::-)
koriander dobrze że w końcu się odezwałaś, oby Lilcia wyzdrowiała jak najszybciej i spokojnej nocki dzisiejszej
kasiaj. nonono pięknie gratulujemy

a ja też juz uciekam, miłej i spokojnej nocki

reklama
Perfekta 2 zabki !! gratulujemy. Kojec naprawde mega

Hefi u nas tez noc masakryczna

Nadinka jescze raz zyczymy zdrowka

Agusia oby Ci juz mdlosci minely

Casia fajna waga i wzrost u nas przychodnia podobnie rozwiazana

Emalia chyba nie moge Ci pomoc sama rozdawalam gerbera ze streetcoma ale ja nie dostalam takiej ankiety

Agi pieknie Polcia stoi

Kasia ale super ten suwaczek gratulujemy zebola

Eagle z praca na razie cisza co dzien rozsylamy srednio 5 cv znakomi oczywiscie zawiedli.... a jak robote mial to mu stanowiska kierownicze zalatwiali a teraz nic nie potrafia nawet zadzwonic ze nic nie ma. Obieraja telefon i mowia ze oddzwonia bo nie moga rozmawiac..... bez komentarza. Fajna przesylke dostalas ja nie dostaje nic chyba mnie szpital olal , wiec udzielam sie na streetcomie dostalam melko gerbera ( ale Ecio na cycu) pieluszki pampersa teraz idzie paczka z winiar i jeszcze raz pampersy

Eryk dal taki popis w nocy ze chyba nic nie spalam jakiejs specjalnej goraczki nie mial cos po 39 ale maluchy zreguly maja wyzsza. Jak rano jechalam do pracy i mnie korek zatrzymal fotel sie zagrzal cieplutko mi bylo w plecy i dupke to myslalam ze zasne, w ciagu dnia goraczki nie bylo pod wieczor podskoczylo do 38 , innych objawow nadal brak powoli stawiam na gorne jedynki bo jakies opuchniete ma dziasla. Trzymajcie kciuki bo nie wiem czy przezyje kolejna taka noc. Ze zmeczenia bylo mi zimno i jak szlam do szafki po polar to zastalam w progu sypialni Olafa ale jak slyszal Eryka to nic nie powiedzial tylko sie odwrocil i poszedl do swojego lozka

Pozdrawiamy i zmykamy :))) aaaaaaaaaaaaa i jeszcze zyczenia dla solenizantow !!!!!!!!!!!!!!

Do góry