reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja :)

Moje dziecko wyraźnie zdrowieje - raczkuje wszedzie, nie da spokojnie zjeść śniadania i nie chce wcale spać!!! Jak była chora to spała 2 razy po godzinie, a teraz nie dość, że wstaje godzinę wcześniej niz przed infekcja, to dwa razy po dwadzieścia minut!

nadika - dużo zdrówka dla Natanka
Lena - dobrze, że antybiotyk pomaga :)
hefi - współczuję niewyspania
Perfecta - gratuluję ząbka
KasiaJ - powodzenia!
adorea - powodzenia z krupnikiem :) Ja małej gotuje dzisiaj zupke (brokul, marchewka, cebula, cukinia, miesko) - zobaczymy czy posmakuje...
koriander - jak Lili?
Milka - dużo zdrówka
aisa - Agatka też bardzo mało pije - w ciagu dnia przeważnie kolo 100ml herbatki...
ewela -zdrówka

adorea no właśnie też o to chodzi że w momencie gdy wychodzę z pokoju to Julka jest w kojcu ale zazwyczaj było tak że nasze łóżko i podłoga były całe w zabawkach :) a teraz mała ma część zabawek w kojcu i kilka grzechotek tylko jej wyciągam jak siedzi ze mną na wersalce :) a reszta w pudle w szafie (te które przestały ją już interesować :))
u mnie większość zabawek ściele podłogę bo mały bawi się na zmiane wszystkim, na noc tylko zbieram wszystko w pudła aby się nie przejchać na klockach albo na jakimś samochodzie...Krzysiek sporą część czasu bawi się sam na podłodze, ma rozłożony dywanik i tam w jego obrębie wszystkie ulubione zabawki, ale inaczej u nas by się nie sprawdziło....grzechotki już dawno go nie bawią. w sumie to jakoś już przywykłam do tego bałaganu na podłodze, a nawet mnie to cieszy że dziecko tak ładnie bawi się samo...teraz ogląda sobie klocki sensoryczne na zmianę z jazdą samochodem :) Trochę mnie tylko po całym dniu boli głowa od tych hałasujących zabawek

Emalia - GRATULACJE!
Hefi - współczuję nie wyspanej nocki
nadika - bidulek Zdrówka dla Natanka oby szybko minęło
Apropos kojców , to pisałam z 2 tygodnie czy 3 temu (już nie pamiętam ) że nabyliśmy taki wielki , ale się nie pochwaliłam. Jasiek uwielbia go. Niestety tylko po przeprowadzce trzeba będzie kupić mniejszy...
Zobacz załącznik 323228

Dla wszystkich dzisiejszych miesięczniaków najlepsze życzonka!
emalia-niezła waga:szok:
adorea-moja to samo znowu od 2 dni zupki idą do kosza a kanapeczka albo nasz obiad pycha tylko krzyczy żeby jej dawać:eek:
perfecta-fajny ten kojec przynajmiej zabawki nie porozwalane po całym domu jak u mnie

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich dzisiejszych miesięczniaków najlepsze życzonka!
emalia-niezła waga:szok:
adorea-moja to samo znowu od 2 dni zupki idą do kosza a kanapeczka albo nasz obiad pycha tylko krzyczy żeby jej dawać:eek:
perfecta-fajny ten kojec przynajmiej zabawki nie porozwalane po całym domu jak u mnie

taaaa akurat:) są wszędzie mimo kojca:) Pokój mamy opanowany przez zabawki:p

reklama
Do góry