Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny ja tylko na chwile. Moja przyjaciółka Styczniówka 2011 urodziła syna 5400 i 65cm!!!!!!!
o mamo kawał chłopa gratulacje ciociu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja tylko na chwile. Moja przyjaciółka Styczniówka 2011 urodziła syna 5400 i 65cm!!!!!!!
u mnie większość zabawek ściele podłogę bo mały bawi się na zmiane wszystkim, na noc tylko zbieram wszystko w pudła aby się nie przejchać na klockach albo na jakimś samochodzie...Krzysiek sporą część czasu bawi się sam na podłodze, ma rozłożony dywanik i tam w jego obrębie wszystkie ulubione zabawki, ale inaczej u nas by się nie sprawdziło....grzechotki już dawno go nie bawią. w sumie to jakoś już przywykłam do tego bałaganu na podłodze, a nawet mnie to cieszy że dziecko tak ładnie bawi się samo...teraz ogląda sobie klocki sensoryczne na zmianę z jazdą samochodem Trochę mnie tylko po całym dniu boli głowa od tych hałasujących zabawekadorea no właśnie też o to chodzi że w momencie gdy wychodzę z pokoju to Julka jest w kojcu ale zazwyczaj było tak że nasze łóżko i podłoga były całe w zabawkach a teraz mała ma część zabawek w kojcu i kilka grzechotek tylko jej wyciągam jak siedzi ze mną na wersalce a reszta w pudle w szafie (te które przestały ją już interesować )
ja przechodziłam z bebilonu na nan. może w czyms pomogę??Mam pytanie czy któraś z Was przechodziła np z Bebilonu na bebiko???
Dla wszystkich dzisiejszych miesięczniaków najlepsze życzonka!
emalia-niezła waga
adorea-moja to samo znowu od 2 dni zupki idą do kosza a kanapeczka albo nasz obiad pycha tylko krzyczy żeby jej dawać
perfecta-fajny ten kojec przynajmiej zabawki nie porozwalane po całym domu jak u mnie