emalia82
Fanka BB :)
Kochane proszę o wypełnienie, będę bardzo wdzięczna
Ankieta Gerber dla znajomych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane proszę o wypełnienie, będę bardzo wdzięczna
ja tam wiem co robić żeby schudnąć... ale najpierw ktoś musi mnie kopnąć w tyłek bo nie chce mi się ćwiczyć... co dzień patrze w lustro i chce mi się płakać bo w żadne ciuchy się nie mieszczę ale żeby coś w końcu z tym zrobić to NIE!... tak jak pisałam wcześniej, od wczoraj dieta cud, czyli MNIEJ JEM I ĆWICZĘ na stepperku i brzuszki... zobaczymy jak będzie efekt po tygodniu
Ale zboczuch z Ciebiecos na dobry humor :
Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garciami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
- Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim!
Mąż do żony -Kochanie dziś się będziemy kochać na urząd skarbowy!! -A jak to jest?? -Ty bedziesz miała związane ręce a ja Ci się dobiorę do du...py
przychodzi mąż po pracy do domu.patrzy a tam żona zjeżdża okrakiem po poreczy- Co ty robisz (pyta mąż)-(żona) odgrzewam Ci pieroga
cos na dobry humor :
Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garciami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona:
- Kochanie co ty robisz?
Mąż na to:
- Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim!
Mąż do żony -Kochanie dziś się będziemy kochać na urząd skarbowy!! -A jak to jest?? -Ty bedziesz miała związane ręce a ja Ci się dobiorę do du...py
przychodzi mąż po pracy do domu.patrzy a tam żona zjeżdża okrakiem po poreczy- Co ty robisz (pyta mąż)-(żona) odgrzewam Ci pieroga
moja siorka niedawno przechodziła i zrobiła to od razu, nie mieszała i małej nic nie było (ma 11 m-cy)Mam pytanie czy któraś z Was przechodziła np z Bebilonu na bebiko???
gratulacje ciociu, ale potężny chłop!! jeszcze raz taki jak mój Natan gdy sie urodziłDziewczyny ja tylko na chwile. Moja przyjaciółka Styczniówka 2011 urodziła syna 5400 i 65cm!!!!!!!
Mówi mąż do żony:
- Idź po piwo.
- Ależ kochanie, może jakieś magiczne słowo?
- Hokus pokus, czary mary, wypie...aj po browary!
A ja jem co chce tylko odpowiednio doprawione (wg 5 przemian) i schudłam do wagi odpowiedniej dla mojego wzrostu. Bez cwiczen i wyrzeczen.
Pozdrawiam