reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzien dobry!
Koriander- jak Lilianka??

Od czwartku promocja na pampersy w Tesco. Karton 162 szt 99zl.
Chusteczki Pampers 6op. 25,99
Dania Gerber 190g 2za 7,45
Danie bobovita 190g 6szt za 18,76
Deser Bobovita 125g 6szt za 10,76
Przysmak na dobranoc Hipp 190g 3szt za 10,98
Deser Hipp 125g 3szt za 6,98
Chusteczki johnson&johnson 3op za 16,38
Pieluchy Huggies Mega Pack 41,99zl
Kaszka mleczno- ryzowa Bobovita 3op za 13,98

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z dobrą nowiną
MAMY 2 ząbka!!!!!!!:) :):):) Boshhh takie małe , białe , ostre jak cholerka a cieszy jak milion w totka:):):)

Lenka - cieszę się że już lepiej:):):)
Koriander - Jak Lilcia????

Ostatnia edycja:
Perfecta gratulacje;)
U mnie już zupka jarzynowa się gotuje a ja zajadam bagietkę czosnkową;) mmmm taka cieplutka prosto z piekarnika;)

Witam się z rana...poczytałam trochę ale na odpisywanie znów brakuje czasu bo mały woła aby się z nim bawić.
Perfecta....gratuluje ząbka
Kasia...powodzenia o 12
Ja dziś mam zamiar ugotować na obiad krupnik i dać temu małemu diabłowi to samo co my będziemy jeść bo już nie mam innego pomysłu jak go namówić na zupkę....wczorej zjadł bułkę z masłem zrobiłam mu 2 kromki i wyjadł z obu całe środki została sama skórka i bardzo mu smakowało. a potem podebrał tacie z kanapki trochę wędliny drobiowej i też był zachwycony.

Ostatnia edycja:
Hej Wam!

Perfecta - ząbkowe gratulacje :)

To teraz polowanie na Tesco :p
Ja właśnie z kawką przed kompem sobie siedzę a moje dziecie kombinuje coś za moimi plecami... :p
Dzisiaj nocka masakryczna nie wiem co małej było ale obudziła się o 23 i plakala tak że nie mogłam jej uspokoić :/ Nie wiem czy to zły sen czy coś ją bolało ale mało co sama się nie popłakałam. Próbowałam dać jej przeciwbólowy ale przy takim płączu to się krztusiła więc odpuściłam. Uwielbiam natomiast jak już się uspokaja i wtula we mnie :), pokołysałam ją trochę owiniętą w kocyk na moich kolanach i jak już się uspokoiła to położyłam do wyrka. Spała do 6 i pozniej po butli jeszcze do 7:20.
Nie wiem czy się chwaliłam ale kupiliśmy małej kojec :) póki co użytkowany sporadycznie ale chce ją przyzwyczaić że zabawkami bawimy się w 1 miejscu :)

reklama
Do góry