reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej Wam!

Perfecta - ząbkowe gratulacje :)

To teraz polowanie na Tesco :p
Ja właśnie z kawką przed kompem sobie siedzę a moje dziecie kombinuje coś za moimi plecami... :p
Dzisiaj nocka masakryczna nie wiem co małej było ale obudziła się o 23 i plakala tak że nie mogłam jej uspokoić :/ Nie wiem czy to zły sen czy coś ją bolało ale mało co sama się nie popłakałam. Próbowałam dać jej przeciwbólowy ale przy takim płączu to się krztusiła więc odpuściłam. Uwielbiam natomiast jak już się uspokaja i wtula we mnie :), pokołysałam ją trochę owiniętą w kocyk na moich kolanach i jak już się uspokoiła to położyłam do wyrka. Spała do 6 i pozniej po butli jeszcze do 7:20.
Nie wiem czy się chwaliłam ale kupiliśmy małej kojec :) póki co użytkowany sporadycznie ale chce ją przyzwyczaić że zabawkami bawimy się w 1 miejscu :)

OJ WSPÓŁCZUJE JA DOPIERO TERAZ WIEM KIEDY gAJA BYŁA CHORA CO TO NIE PRZESPANE NOCKI!!!

reklama
hej,
my wczoraj wylądowalismy u lekarza. Natan ma zapalenie gardła, na szczęście gorączki juz dzisiaj nie ma. Wczoraj dał mi nieźle popalić.musiałam byc cały czas przy nim, nawet jak spał to musiałam z nim leżeć bo inaczej się budził i płakał, no i cały czas cyca w buzi trzymał, nawet jak nie ciągnął to musiał go czuc a jak próbowałam dawać smoczka to ryk. Z dobrych wiadomości to taka, że w czwartek podałam mu mleko bebilon i nic mu do dzisiaj nie wyszło więc Nutramigen odstawiam :-D i mam nadzieje że teraz zacznie więcej jeść bo jego waga jest niziutka, u pediatry wazył tylko 7050 a w domu jak go waże to ma 7400, ale mama chudziutka, tata jeszcze do ślubu był chudziutki więc dziecko też drobne, ważne że nie traci na wadze ani nie stoi w miejscu tylko idzie do przodu, słabo ale idzie. Niedawno ogladałam męża zdjęcia sprzed kilku lat i wyglądał jak z oświęcima, aż się smiałam jak mogłam z nim zacząć chodzić - z takim chudzielcem :)

Perfecta gratuluje ząbka, a my wciąz bezzębni, a miałam nadzieje ze ta goraczka to była na ząbki :( a tutaj choróbsko

hej,
my wczoraj wylądowalismy u lekarza. Natan ma zapalenie gardła, na szczęście gorączki juz dzisiaj nie ma. Wczoraj dał mi nieźle popalić.musiałam byc cały czas przy nim, nawet jak spał to musiałam z nim leżeć bo inaczej się budził i płakał, no i cały czas cyca w buzi trzymał, nawet jak nie ciągnął to musiał go czuc a jak próbowałam dawać smoczka to ryk. Z dobrych wiadomości to taka, że w czwartek podałam mu mleko bebilon i nic mu do dzisiaj nie wyszło więc Nutramigen odstawiam :-D i mam nadzieje że teraz zacznie więcej jeść bo jego waga jest niziutka, u pediatry wazył tylko 7050 a w domu jak go waże to ma 7400, ale mama chudziutka, tata jeszcze do ślubu był chudziutki więc dziecko też drobne, ważne że nie traci na wadze ani nie stoi w miejscu tylko idzie do przodu, słabo ale idzie. Niedawno ogladałam męża zdjęcia sprzed kilku lat i wyglądał jak z oświęcima, aż się smiałam jak mogłam z nim zacząć chodzić - z takim chudzielcem :)

Perfecta gratuluje ząbka, a my wciąz bezzębni, a miałam nadzieje ze ta goraczka to była na ząbki :( a tutaj choróbsko
Oj współczuje Kochana to tak jak Gaja!!Lekarka mówi, że to wirus oby Ciebie nie zaraził!!!U nas krecha na prawej jedynce wiec lada dzien i drugi zub bedzie;)

Sto lat dla dzisiejszych 8 miesięczniaków:
ZUZI
LETYCJI
FILIPA
MILANA

oraz 9 miesięcznej LILKI

Dla tych których nie ma na liście rozpakowanych również najlepsze życzenia :).

.
Nie wiem czy się chwaliłam ale kupiliśmy małej kojec :) póki co użytkowany sporadycznie ale chce ją przyzwyczaić że zabawkami bawimy się w 1 miejscu :)
Ja kojca używam od dawna ale tylko wtedy gdy mały musi zostać sam w pokoju, ma tam trochę zabawek ale jest tam za mało miejsca na zabawę jak dla mnie (mimo że kojec mamy chyba jeden z większych) on już jeździ samochodzikami przemieszcza się po całym pokoju, zabawki też ma jeżdżące więc zabawa jego ulubionymi zabawkami (tor dla samochodów zająłby 1/3 kojca) w kojcu zupełnie odpada...A jak wychodzę to wkładam go do kojca i na ten czas jak mnie nie mam to on się tam spokojnie bawi.

witam sie porannie:)
Ksawus spi ale w nocy to dal mi tak popalic ze hej do 1 nie spalam a i potem ciagle sie budzil mam nadzieje ze to zabki bo gorne dziasla opuchniete...po drzemce nakarmie go i mykamy na spacerek bo pieknie sloneczko swieci:) dziewczyny ale mnie mdli ble...
u nas na obiad dzis ogorkowa a dla malego cieleinka ze szpinakiem:)
zycze milego dnia:)

reklama
adorea no właśnie też o to chodzi że w momencie gdy wychodzę z pokoju to Julka jest w kojcu ale zazwyczaj było tak że nasze łóżko i podłoga były całe w zabawkach :) a teraz mała ma część zabawek w kojcu i kilka grzechotek tylko jej wyciągam jak siedzi ze mną na wersalce :) a reszta w pudle w szafie (te które przestały ją już interesować :))

Do góry