reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hej
sorki że nie poodpisuje ale nie mam siły i czasu.
Natan chory, wczoraj wieczorem zaczął gorączkować, miał 39 st tak więc nocka była ciężka, męczył się marudził nie mógł zasnąć. Dwa razy musiałam mu podać paracetamol by obnizyć gorączkę,Teraz zasnął ale budzi sie co chwile, nie ma gorączki bo ma tylko 37,5 ale jest strasznie rozpalony. Nie wiem czy to na zęby czy może łapie go jakieś choróbsko i mąż go zaraził. Wczoraj troche kaszlał a dzisiaj już nie. Jak mu nie przejdzie to chyba wieczorem pojade z nim do lekarza.

reklama
Hejus laseczki

my po lekarzu, mały dostał antybiotyk,bo doktor stwierdzil,ze kaszel u tak małego dziecka,ktory trwa juz tydzien to za dlugo.Za 4 dni maly kontrolę , kuzwa stalismy w kolejce godzine czasu, w koncu jakas kobieta wrzasnela ,ze mamy wejsc bez kolejki z takim malym dzieckiem:rofl2:

No ja tez antybiotyk dostalam :tak:,a moj D tez pojechal do lekarza,bo coraz sie gorzej czuje najpierw mial angine,a teraz to juz chyba zapalenie oskrzeli ma :szok:

perfecta a co z tymi pampakami,bo nie doczytałam?

Ostatnia edycja:
megida - gratulacje ząbka,
yoshe - gratuluje małego raczka :D Ja bym chciała żeby moja Julka raczkowała ale chyba nam nie będzie to dane bo ona rwie się do stawania i tuptania.

Chorowitkom - zdrówka

Dzisiejszym solenizantom miesięcznicowym, imieninowym i może ktoś tu ma urodziny i się nie chwali :p to ja życzę wszystkiego NAJ NAJ NAJ.

Co do Lidla...
Więc byłam - teściowa przyjechała na chwilę to jej autko zabrałam i podskoczyłam i oczywiście pierwsze co to na pampersy ale tam tylko 2 i 3 oczywiście więc sobie darowalam i poszłam zrobić resztę zakupów. Patrzę a tu babka na palecie wiezie olbrzymie pudło z napisem Pampers.... To ja za nią tup tup tup i jak tylko się zatrzymała to 3 opakowania 4rek juz były moje :)... ale nie tylko ja taka cwana byłam bo mało co mnie do tego pudła inni nie wrzucili :/ tak sie pchali i w ciągu dosłownie 1 minuty 4 i 5 już nie było. Jedna babka cały koszyk wzięła samych pampersów normalnie masakra z tym rzucaniem się na towar. :) Ale cóż...

Co do kilosów to też mi się marzy z 15kg zgubić. Za dwa tygodnie mamy wesele i nie wiem czy upcham w gacie ściągające moją opone. Wrrrrr
Zdjęć Jaśka też mam strasznie dużo. Wywołanych już mam dwa albumy ( jakieś 400 szt) a w kompie to już sama nie wiem ile:-D Kiedyś sie za to zabiorę- kiedyś;-)

Ja też mam małej już około 400 zdjęć wywołanych :-D heh chyba mam jakiś uraz z dzieciństwa ;-) bo chce, żeby miała ich jak najwięcej ja mam swoich malutko, a uwielbiam zdjęcia maluchów, oczywiście Nince chcę ich jak najwięcej zapewnić :-) żeby zobaczyła jaka była śmiechotka mała :-D
A ja w lipcu biorę ślub Kościelny... i martwię sie, że nie schudnę tyle ile bym chciała..:-( a w pierwszą sobotę marca też mam wesele w rodzinie męża i chcialabym dobrze wyglądać... echhh

no to i ja się pochwalę - wreszcie mamy pierwszego zęba :-D:-D:-D ufff

Gratulacje :-D straszna radość pierwszy ząbek :-D ja całą rodzinę obdzwoniłam jak u Niny wystąpił :tak:

Wszystkiego naj, najlepszego dla Lilianki :-) Rośnij zdrowo i szczęśliwie szkrabie! :-D

Kurczę, powinnam wziąć się za czytanie swoich ciekawych książek na studia, bo w sobotę i niedziele egzaminy, ale mi się nie chce... brrr :-D

Już wysłałam zdjęcie na facebooka.

Ja też wróciłam i wielkie g.... Tak jak mówiłyście, u mnie zostały może z 3-4 paczki 3 no i stosik 2... A promocja rozreklamowana w telewizji że masakra.... miałam nic nie kupować, ale skusiłam się na skarpetki, bo były takie słodkie w kropeczki tylko za 7zł, więc tragedii nie ma;-) Poszłam obok do Lidla i kupiłam pampki za 40zł sleep&play... przydadzą się do spania, bo białe sie kończą... a ze zwykłymi to poczekam chyba na jakąś promocję w tesco, bo tam jak jest promocja to zazwyczaj i są produkty promocyjne...

Asnecja - to pięknie Ci mały wszystko na raz załapał!:) A swoją drogą, czemu Ci lekarze tak marudzą że dzieci się nie przewracają... moja ostatnio też że mała już powinna i żeby ją zachęcać, ale na plecy to raczej ciężko....

megida - gratulacje!

hefi - a my się potem dziwimy że pampersów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D Ale w takim razie gratuluję "łupów":-) Toż to prawie jak trafić w totolotka:-)

Już wysłałam zdjęcie na facebooka

zrobione :D

hefi - a my się potem dziwimy że pampersów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D Ale w takim razie gratuluję "łupów":-) Toż to prawie jak trafić w totolotka:-)

W sumie oferta niezła bo normalnie kosztują ok 55zł :/ ale z drugiej strony nie przesadzajmy bo jak bierze się na handel to chyba lepiej z hurtowni... Bo nie sądzę żeby ta babka brała tylko dla siebie no chyba że ma bliźniaki :p

Ostatnia edycja:
megida - gratuluje pierwszego ząbka. My wciąż czekamy az cos sie pokaże... no a Basia zaraz ma 8 miesiecy i nic...

Słuchajcie, byłam w LIDLu a Mąż pojechał do drugiego, bo mamy dwa koło siebie. Są pampersy wszystkie oprócz "4"!!!!
No ale kupiłam przy okazji kalesony męzowi i rogala poduszke na podróz dla Teściowej :)

Ja dzis ide z Basią na 17 na basen bo z powodu choroby opuscilismy jedne zajecia i mamy do odrobienia :)

Mam olbrzymia prosbe: komu bedzie sie chcialo wyslac mi na prywatna wiadomosc jak porobic suwaczki, takie jak Wy wszystkie macie. Suwaczek z Basia itp i jak to załaczyc do profilu... Bo ja szukałam i nie moge sie połapać... :(

Ostatnia edycja:
zrobione :D
W sumie oferta niezła bo normalnie kosztują ok 55zł :/ ale z drugiej strony nie przesadzajmy bo jak bierze się na handel to chyba lepiej z hurtowni... Bo nie sądzę żeby ta babka brała tylko dla siebie no chyba że ma bliźniaki :p

Albo i więcej;) Bo bez sensu brać tyle paczek, przecież chyba nawet nie zdąży ich zużyć bo dziecko wyrośnie:p hihihi...

aisa - właśnie po to jest ta promocja, żeby jak pójdziesz i nie będzie to i tak przecież coś kupisz zazwyczaj:) Zawsze dlatego mnie zastanawia, że oni już to zakładają, bo np wyjazdu dla wózków bez zakupów to nie ma za bardzo np w lidlu....

reklama
megidaJa dzis ide z Basią na 17 na basen bo z powodu choroby opuscilismy jedne zajecia i mamy do odrobienia :)

Mam olbrzymia prosbe: komu bedzie sie chcialo wyslac mi na prywatna wiadomosc jak porobic suwaczki, takie jak Wy wszystkie macie. Suwaczek z Basia itp i jak to załaczyc do profilu... Bo ja szukałam i nie moge sie połapać... :(

Napiszę może tutaj, bo może ktoś jeszcze potrzebuje skorzystać. Więc tak to będzie bardzo po kolei:
Na górze na pasku masz taką opcję jak , OPERACJE rozjeżdżasz je i tam masz ZAAWANSOWANE USTAWIENIA wchodzisz w to.
Po lewej stronie masz trochę opcji, i jest tam m.in. MOJE USTAWIENIA - a potem EDYTUJ SYGNATURĘ. Teraz wchodzisz na jakąś stronkę z suwaczkami, możesz też wejść naciskając na któryś nasz... robisz swój i wklejasz w to puste okienko jego adres URL - bodajże;P ZAPISZ i po sprawie:)

Do góry