reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Lena- spokojnie, jeśli to Ty się zaraziłaś od Gai to mało prawdopodobne zeby teraz ona złapała to samo od Ciebie! Po za tym jest zabezpieczona antybiotykiem. A Ty moze wybierz się do lekarza co?? Zdrówka zycze!!!!!!!!!

MagdaM- Pięknych wzruszeń w przedszkolu zycze, momo, ze to nie Twoje święto :p

A dla ząbkujących maluchów polecam z czystym sumieniem Camillę!!!!!! Jest REWELACJA!!!!!!!!! Kropelki doustne (chyba smaczne bo Jagoda je uwielbia) wieczorem i cała nocka spokojna:)))))) Warto 16 zeta zainwestowac. No i to środek homeopatyczny :)

reklama
Lena- spokojnie, jeśli to Ty się zaraziłaś od Gai to mało prawdopodobne zeby teraz ona złapała to samo od Ciebie! Po za tym jest zabezpieczona antybiotykiem. A Ty moze wybierz się do lekarza co?? Zdrówka zycze!!!!!!!!!

MagdaM- Pięknych wzruszeń w przedszkolu zycze, momo, ze to nie Twoje święto :p

A dla ząbkujących maluchów polecam z czystym sumieniem Camillę!!!!!! Jest REWELACJA!!!!!!!!! Kropelki doustne (chyba smaczne bo Jagoda je uwielbia) wieczorem i cała nocka spokojna:)))))) Warto 16 zeta zainwestowac. No i to środek homeopatyczny :)
Idę z Gaja na 12 do kontroli to poproszę by mnie zbadała!!

Kasiulka_1980 - gratuluje ząbka
Zdec - spóźnione sto lat!!
Perfecta - dla pocieszenie dla tych 50-iles kilo powiem, ze ja wazylam 72 przed ciaza i bylo ok.

Ufff...ale dzisiaj ciężko...mały marudny, wszystko jest na nie, a przewijanie - jeden wielki ryk, bo rodzice nie pozwalają się okręcić na brzuszek. Przez ostatnie dni Krystianek budzi się o 20.30 i do 23.30 nie ma szans na zaśnięcie. Już mamy trochę tego dosyc, bo nie mamy chwili, zeby odetchnąć...
Czy pamietacie linka do tej tabelki ze skokami rozwojowymi?
Niedawno pisałam, że pediatra zalecila rechabilitacje, bo Krystianek miał problemy z przewracaniem na plecki i nie siadał. Minęło 10 dni i przewraca się jak chce i kiedy chce, od wczoraj pięknie sam siada (podczas raczkowania) i wczoraj też pierwszy raz sam stanął, trzymając się o mebel. Więc pięknie nadrobił zaległości :)

Wszystkiego najlepszego dla LILIANKI :-)

1008-011-49-1042.gif

Kasiulka_1980 - gratuluje ząbka
Zdec - spóźnione sto lat!!
Perfecta - dla pocieszenie dla tych 50-iles kilo powiem, ze ja wazylam 72 przed ciaza i bylo ok.

Ufff...ale dzisiaj ciężko...mały marudny, wszystko jest na nie, a przewijanie - jeden wielki ryk, bo rodzice nie pozwalają się okręcić na brzuszek. Przez ostatnie dni Krystianek budzi się o 20.30 i do 23.30 nie ma szans na zaśnięcie. Już mamy trochę tego dosyc, bo nie mamy chwili, zeby odetchnąć...
Czy pamietacie linka do tej tabelki ze skokami rozwojowymi?
Niedawno pisałam, że pediatra zalecila rechabilitacje, bo Krystianek miał problemy z przewracaniem na plecki i nie siadał. Minęło 10 dni i przewraca się jak chce i kiedy chce, od wczoraj pięknie sam siada (podczas raczkowania) i wczoraj też pierwszy raz sam stanął, trzymając się o mebel. Więc pięknie nadrobił zaległości :)

To taki żarcik był z tymi kilogramami , bo każdy z nas ma inną posturę i sama wiem po sobie że kilka kg więcej (tak jak teraz) to jest straszny dyskomfort. Ja siebie akceptuje taka jaka jestem , jednak jak przestałam karmić to waga mi skoczyła do góry bardzo i powiem szczerze że mi to przeszkadza troszke. Przyszedł czas na to by poważnie się zastanowić nad dietką pt "MŻ" i powrotem do jogi! Poniedziałkowo PUBLICZNIE postanowiłam i proszę mnie pilnować:):)

http://ebobas.pl/forum/read.php?96,17701

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-D Dziekujemy wszystkim ktorzy pamietali ;-)

Perfecta wrzucilam kokosanki na watek o gotowaniu. Ale moze ich nie rob bo sa takie pyszne ze z diety poniedzialkowej nici, bo wlasnie zjadlam 2 :zawstydzona/y: Gosiagro mnie zlinczuje :-)
Lena na pewno zarazilas sie od Gai nie martw sie nie zarazi sie zwlaszcza jesli dostala antybiotyk! Lepiej szybko idz do lekarza!

Anik super ze rodzenstwo takie zzyte!! Fajnie miec corcie juz w domu :-)

MAgdaM wspolczuje nocek, ale kazde marudzenie kiedys przechodzi.. chociaz ja juz sie przyzwyczailam ze szybko wraca :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze chyba mnie coś bierze:-( głowa boli, nos zapchany a i czuje że gardło mam zawalone:-:)-(

Lena - zdrówka! mam nadzieję, ze mnie nie weźmie:no:

Asnecja - super, ze tak szybko rehabilitacja pomogła:tak: a ty jak się czujesz? masz mdłości?

koriander - to długo wytrzymałaś:-p:-p:-p:-D:-D

Do góry