reklama
i jestem z powrotem.....oczywiście wielka d.......................pa bo pampków nie ma i ciekawe czy wogóle były :/
na półkach tylko 2 i 3 których nikt nie kupuje
nie wiem po co robią taką wielką promocję
zaraz się ogarnę nieco to poczytam i popiszę coś więcej
na półkach tylko 2 i 3 których nikt nie kupuje
nie wiem po co robią taką wielką promocję
zaraz się ogarnę nieco to poczytam i popiszę coś więcej
Kurcze chyba mnie coś bierze:-( głowa boli, nos zapchany a i czuje że gardło mam zawalone:--(
Lena - zdrówka! mam nadzieję, ze mnie nie weźmie
Asnecja - super, ze tak szybko rehabilitacja pomogła a ty jak się czujesz? masz mdłości?
koriander - to długo wytrzymałaś
Mam mdłości wieczorne, ale da się wytrzymać. Niestety najgorsze mam, jak wstaje w nocy nakarmić Krystianka, no ale trzeba przeboleć
Współczuje tylko mojemu mężowi, bo wieczorami albo się źle czuje, albo jestem padnięta po dniu z Krystiankiem, albo mam ciążową senność No, ale pocieszam się, że bedzie lepiej w II trymescie.
Edit: może da się jakąś skargę do Lidla napisać? Bo jaja sobie robią z matek, a powinno się znaleźć jakieś prawo, że jak się coś reklamuje, to towar powinien być...
Ostatnia edycja:
ewelinka307
Fanka BB :)
Witam w klubie odchudzających sie od poniedziałku ja równierz postanowiłam od dzis troch mniej jeść ale po południu juz mi pewnie postanowienie powoli będzie odchodziło i jeszcze postanowiłam chociarz narazie na 10 minut dziennie na orbitreka wskoczyc zobaczymy u mnie waga też 65 czyli jakieś 7 do zrzucenia
LILI-NAJLEPSZOSCI ŻYCZE!!!
LILI-NAJLEPSZOSCI ŻYCZE!!!
koriander
gosiagro trzymaj sie i nie daj chorobie, koniecznie wiecej witaminki C dzisiaj!! I jakies rozgrzewajace herbatki, mam nadzieje ze cie nie zlapie
Ale przekrety z tym Lidlem..tutaj jest prawne rozporzadzenie ze jesli supermarket oglasza promocje i dany artykul jest wyprzedany to klient ma prawo zglosic to przy kasie i dostaje jakis papierek do wypelnienia ktory z koleiuprawnia go do zakupu po promocyjnej cenie gdy towar sie pojawi.
Ale przekrety z tym Lidlem..tutaj jest prawne rozporzadzenie ze jesli supermarket oglasza promocje i dany artykul jest wyprzedany to klient ma prawo zglosic to przy kasie i dostaje jakis papierek do wypelnienia ktory z koleiuprawnia go do zakupu po promocyjnej cenie gdy towar sie pojawi.
Kasiek1983
My jeszcze używamy pampersów 3 więc są szanse że dostaniemy je... za niedługo jedziemy... z tymi promocjami tak jest, ja też mam sklep i mimo tego że ktoś tam z góry robi gazetkę promocyjną to nie zawsze udaje się nam dostać te towary promocyjne... ludzie na razie nas nie biją, ale ja za to się wkurzam...
yoshe
Część Dziewczyny zimową porą!
Muszę, po prostu muszę się z Wami podzielić moją radością. Otóż mój synek przeraczkował kilka kroków! Wiem, że niektóre dzieci na forum już stają, siadają, tańczą i malują ale ja się prawie poryczałam ze szczęścia. To było cudowne, zobaczyć pierwsze 'kroki' w dorosłość.
Z nowości to uczymy się jeść łyżeczką. Hubek wyciąga łyżeczkę z jedzeniem z miski i wkłada do buzi. Czasem próbuje ją włożyć do miski ponownie. Myślałam, że to za wcześnie, ale idzie nam coraz lepiej
Chorym maluchom i mamusiom życzę dużo zdrowia, a mamusiom przy nadziei serdecznie gratuluję!! I podziwiam za odwagę, bo ja to już mężowi zapowiedziałam, że 2 dzieciątko to musiałaby być wpadka albo moja amnezja (żebym nie pamiętała tego przez co musiałam przejść w ciąży i tuż po porodzie ).
Dobrze, że piszecie o lidlu. Nawet nie będę się popołudniu wybierać, skoro już są pustki.
Miłego dnia Kochane!
Muszę, po prostu muszę się z Wami podzielić moją radością. Otóż mój synek przeraczkował kilka kroków! Wiem, że niektóre dzieci na forum już stają, siadają, tańczą i malują ale ja się prawie poryczałam ze szczęścia. To było cudowne, zobaczyć pierwsze 'kroki' w dorosłość.
Z nowości to uczymy się jeść łyżeczką. Hubek wyciąga łyżeczkę z jedzeniem z miski i wkłada do buzi. Czasem próbuje ją włożyć do miski ponownie. Myślałam, że to za wcześnie, ale idzie nam coraz lepiej
Chorym maluchom i mamusiom życzę dużo zdrowia, a mamusiom przy nadziei serdecznie gratuluję!! I podziwiam za odwagę, bo ja to już mężowi zapowiedziałam, że 2 dzieciątko to musiałaby być wpadka albo moja amnezja (żebym nie pamiętała tego przez co musiałam przejść w ciąży i tuż po porodzie ).
Dobrze, że piszecie o lidlu. Nawet nie będę się popołudniu wybierać, skoro już są pustki.
Miłego dnia Kochane!
Ehhh z tym Lidlem - od zawsze to samo Pamiętacie bieg mojego męża po ekspres... Masakra Te "promocje" to tylko haczyk i niestety chyba nie da się z tym nic zrobić Moim zdanie z Pamkami przegieli i to ostro bo jestem przekonana że wiele Matek zapakowało swoje dzieci w wózki i popędziło by zaoszczędzić kilka złotych. Jakbym nie miała tak daleko i jeżdziła autem to na pewno też bym pojechała....
Gosiu - Kochana nie daj się! Zdrówka życzę!
yoshe - GRATULACJE !!!!!!! Super Hubert!!!!! Kochana reagujesz jak każda z nas chyba Ja , jak Jasiek przekręcił się na brzuch to się popłakałam ze szczęścia i to samo jak zaczął raczkować i oczywiscie cała rodzina zaraz powiadomiona. Nie mówiąc o pierwszym ząbku
Koriander - to nawet nie zajrzę by nie kusić losu.... Allleeeeee przyjdzie czas że zajrzę i wtedy znajdę ten przepis Dziękuję
NO I OCZYWIŚCIE!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILIANKI NIECH ROŚNIE ZDROWA , SZCZĘŚLIWA I Z BUZIĄ TYLKO UŚMIECHNIĘTĄ!!!!!!!
Gosiu - Kochana nie daj się! Zdrówka życzę!
yoshe - GRATULACJE !!!!!!! Super Hubert!!!!! Kochana reagujesz jak każda z nas chyba Ja , jak Jasiek przekręcił się na brzuch to się popłakałam ze szczęścia i to samo jak zaczął raczkować i oczywiscie cała rodzina zaraz powiadomiona. Nie mówiąc o pierwszym ząbku
Koriander - to nawet nie zajrzę by nie kusić losu.... Allleeeeee przyjdzie czas że zajrzę i wtedy znajdę ten przepis Dziękuję
NO I OCZYWIŚCIE!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILIANKI NIECH ROŚNIE ZDROWA , SZCZĘŚLIWA I Z BUZIĄ TYLKO UŚMIECHNIĘTĄ!!!!!!!
reklama