reklama
nadika - życze zdrówka Natankowi i oby chorubsko jak najszybciej przeszło
megida - gratuluje ząbka
katarzynajanicka - kciuki byly
eagle - powiedz coś więcej jak sobie radzisz z dwoma dziecmi, gdzie jest mala różnica wieku! Jak chodzisz na spacerki? Jak wytłomaczyłaś Joasi, że bedzie miała brata? Nosiłaś Joasię do końca ciąży? Dzieki za każdą wskazówkę
Jak Ty masz jeszcze czas na forum?
megida - gratuluje ząbka
katarzynajanicka - kciuki byly
eagle - powiedz coś więcej jak sobie radzisz z dwoma dziecmi, gdzie jest mala różnica wieku! Jak chodzisz na spacerki? Jak wytłomaczyłaś Joasi, że bedzie miała brata? Nosiłaś Joasię do końca ciąży? Dzieki za każdą wskazówkę
Jak Ty masz jeszcze czas na forum?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny ja umieram~~!!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Masakra!!!Ja dziękuję Bogu, że Gai już trochę przeszło...Lena wiaj w klubie , bosze kiedy ta grypa minie, bo czuje sie juz wyczerpana :-(
Jesli chodzi o dzinksa to az zal na niego patrzec, biedaczek placze za kazdym razem kiedys kaszlnie,a ja padam juz na pysk ze zmeczenia
Perfecta-Eagle dzięki za troskę
aisa80
Fanka BB :)
Baśka robi coraz lepsze NURKI w wodzie Jak tylko sie wynurza to juz nie ma zadnej wiksy, nie jest juz nic wystraszona, tylko jest tak jakby tak mialo byc i tyle
Ja dzis mialam na obiadek pieczen z karkowki, ziemniaczki z sosem i buraczki z cebulka na zimno
Milego wieczora.
PS. Dzis dziala mi net jak slimak bo TP SA ma jakąś awarie ktorą maja usunąć w 24 h.
LENA - zdrówka, zdrówka i zdrówka jeszcze raz życze!
Mam jeszcze pytanie do Was! Czy Wasze maluchy oprocz mleka piją coś jeszcze?
Basia dostaje w nocy i rano cycka, a oprocz tego, kaszke (ze 3 razy) i obiadek, ale za cholere nie chce nic pic! Ani herbatki, ani wody, ani marchwianki.... Mało pije.... czy to normalne????
Ja dzis mialam na obiadek pieczen z karkowki, ziemniaczki z sosem i buraczki z cebulka na zimno
Milego wieczora.
PS. Dzis dziala mi net jak slimak bo TP SA ma jakąś awarie ktorą maja usunąć w 24 h.
Basia dostaje w nocy i rano cycka, a oprocz tego, kaszke (ze 3 razy) i obiadek, ale za cholere nie chce nic pic! Ani herbatki, ani wody, ani marchwianki.... Mało pije.... czy to normalne????
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Baśka robi coraz lepsze NURKI w wodzie Jak tylko sie wynurza to juz nie ma zadnej wiksy, nie jest juz nic wystraszona, tylko jest tak jakby tak mialo byc i tyle
Milego wieczora.
Fajnie, że Basia nurkuje!!!Dziękuję zdrówko bardzo mi się przyda!!!
aisa80
Fanka BB :)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hmm a pytałaś lekarza??Bo Gaja jak jest zdrowa to piję mleko co 3 h po 210-240 i herbatki 4 X po 150ml czyli ok 600 ml
Ale mojej kolezanki córka jest wczesniakiem i wypija na dzien max 100 i lekarka mówi, że jezeli nic jej nie dolega to widocznie tak ma!!