reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Albo i więcej;) Bo bez sensu brać tyle paczek, przecież chyba nawet nie zdąży ich zużyć bo dziecko wyrośnie:p hihihi...

aisa - właśnie po to jest ta promocja, żeby jak pójdziesz i nie będzie to i tak przecież coś kupisz zazwyczaj:) Zawsze dlatego mnie zastanawia, że oni już to zakładają, bo np wyjazdu dla wózków bez zakupów to nie ma za bardzo np w lidlu....

Wiadoma sprawa no ale ja sie nastawiłam na inne zakupy a nie tylko pampersy wiec mnie wszystko jedno :)
Narazie jeszcze mamy karton "4" w piwnicy z TESCO wiec luzik :)

Cięzko mi dzis net chodzi. Jak slimak...

Ostatnia edycja:
U mnie też kicha, wszystkie oprócz 4 są... Pytałam, były niby po 2 palety każdych, ale dziwne, że na przykład 3 i 5 leżało bardzo dużo, a 4 ani paczki...
Z tego wszystkiego wracając wstąpiłam do koleżanki i najadłam się słodkości w ramach nadrobienia straconych kalorii w trasie do i z Lidla, więc dietę zaczynam od godziny 15:00...:zawstydzona/y:
yoshe - gratulacje, mój tak, jak u hefi - do stawania pierwszy, a raczkować nie potrafi...

nadika - zdrówka dla Małego, ewela - szybkiego powrotu do zdrowia dla całej Rodzinki

megida - gratulacje zębolka

W ramach protestu nie kupiłam w Lidlu skarpeteczek, chociaż mi się podobały....;)

edit: kasia janicka - masz moje dwa kciuki, dwa kciukolki Małego i "good vibrations"....

to tym razem witam się popołudniowo
myślałam że wcześniej uda mi się ogarnąć z robakami, ale tak położyć spać jedno i drugie, jak drugie zasnęło zdążyłam sobie kawę zrobić i coś zjeść jak pierwsze ( to młodsze już wstało) więc zabawa żeby drugiego nie obudził
później to samo z obiadem - najpierw jedno, potem drugie na końcu ja
teraz najmłodsze znów śpi ( hmmmmm swoją drogą ciekawe jak długo? i czy uda mi się coś nadrobić?)
a mąż w pracy do 21 więc tak sie będziemy bawić do wieczora:-)

AniaCh83 fajnie że choć czasem zaglądasz, gratulujemy 4 ząbka
magdziak oj to imprezka się szykuje:tak:
Anik79 słodkie są takie powitania rodzeństwa, moja choć jeszcze mała i nawet jak spędza u babci kilka godzin to po powrocie od progu krzyczy "Tomuś, tomuś" i wręcz rzuca się na małego i chce go zagłaskać i zacałować, och mam nadzieję że tak im zostanie
a jak zdjęcia udało się coś odzyskać?
ewelinka307 super że takie zakupy udane i życzę żeby praleczka pochodziła duuuuuggggoooooo
ewela więc jeszcze raz dużo zdrówka dla całej rodzinki
Kasiek1983 kochana powtórzę po dziewczynach nie miej do siebie wyrzutów bo niemal każda z nas coś takiego przeżyła, ja również z córcią jak miała ok 8 miesięcy więc była w wieku naszych skarbów teraz, to nauczyło mnie żeby przewidywać pewne sytuacje i nigdy więcej się nie powtórzyło, tego chyba nie da się uniknąć a nasze maluchy jeszcze będą miały niejednego guza choćby jak zaczną chodzić
a i wysłałam Ci zaproszenie na FB
karo85 super że Mila robi takie postępy i szybko się uczy
mama kubulki a z jakiej okazji ta wyprowadzka jeśli można spytać?
lena i jak z Waszym zdrowiem?
Asencja gratulujemy kolejnego ząbka
zdec super że urodzinki takie udane, co do zostawiania małej to pewnie i tak obie (babcia i Natalcia) będą baaaaaardzooooo zadowolone
Milka26 u Was też jak widzę rodzinka już w komplecie, super że chłopaki tak się dogadują, a właśnie coś nam Anecznik zniknęła?
Kasiulka_1980 gratulujemy
koriander ale mi smaka narobiłaś tymi kokosankami, już patrzyłam na Twój przepis i wiem co zrobię niedługo:-)
gosiagro Tobie także dużo zdrówka oby Cię nic nie dopadło jednak
yoshe gratulujemy raczków i innych umiejętności, a Twoja reakcja prawidłowa ja także się zachwycam byle drobiazgiem
nadika zdrówka
megida gratulujemy
hefi a to zdobycz, Tobie chyba jako jedynej z naszego grona się to udało
aISA80 miłego pluskania na basenie
kasiaj. i jak? kciuki zaciskamy

co do zdjęć ja także mam ogromne zaległości i noworocznym postanowieniem co 2 tygodnie wywołuję jakąś części bo sie tego nazbierało

a wszystkim zaczynającym i będącym w trakcie diety życzę powodzenia w wytrwaniu
jakoś się udało choć Musiak już sie obudził

A dlatego że ja czasem nie ogarniam z jednym Jaśkiem:) Ale tak jak piszesz to kwestia organizacji. :)
Ja np teraz ostatnio robię obiad o 18 jak mąż wraca z pracy bo kuchnie mam na saaaamym dole i tam jest troszke za zimno dla Janeczka , poza tym mój syn już nie wysiedzi w krzesełku wiecej niż 5 w porywach do 10 minut:)
Apropos co tam dzisiaj na obiadek robicie? Ja mam dzisiaj gołąbki bez zawijania w sosie pomidorro:p

reklama
ja najczęściej obiad robię ok południa jak oboje pójdą spać
a tez czasami nie ogarniam wszystkiego i jest wtedy np nie posprzątane i góra prasowania czeka na zlitowanie ;-) ale można wszystko pogodzić i najważniejsze chyba jest rutyna i plan dnia
a dziś była ogórkowa i krokiety z barszczykiem ( podrzucone wczoraj przez moją mamę :-D )

Ostatnia edycja:
Do góry