to tym razem witam się popołudniowo
myślałam że wcześniej uda mi się ogarnąć z robakami, ale tak położyć spać jedno i drugie, jak drugie zasnęło zdążyłam sobie kawę zrobić i coś zjeść jak pierwsze ( to młodsze już wstało) więc zabawa żeby drugiego nie obudził
później to samo z obiadem - najpierw jedno, potem drugie na końcu ja
teraz najmłodsze znów śpi ( hmmmmm swoją drogą ciekawe jak długo? i czy uda mi się coś nadrobić?)
a mąż w pracy do 21 więc tak sie będziemy bawić do wieczora:-)
AniaCh83 fajnie że choć czasem zaglądasz, gratulujemy 4 ząbka
magdziak oj to imprezka się szykuje
Anik79 słodkie są takie powitania rodzeństwa, moja choć jeszcze mała i nawet jak spędza u babci kilka godzin to po powrocie od progu krzyczy "Tomuś, tomuś" i wręcz rzuca się na małego i chce go zagłaskać i zacałować, och mam nadzieję że tak im zostanie
a jak zdjęcia udało się coś odzyskać?
ewelinka307 super że takie zakupy udane i życzę żeby praleczka pochodziła duuuuuggggoooooo
ewela więc jeszcze raz dużo zdrówka dla całej rodzinki
Kasiek1983 kochana powtórzę po dziewczynach nie miej do siebie wyrzutów bo niemal każda z nas coś takiego przeżyła, ja również z córcią jak miała ok 8 miesięcy więc była w wieku naszych skarbów teraz, to nauczyło mnie żeby przewidywać pewne sytuacje i nigdy więcej się nie powtórzyło, tego chyba nie da się uniknąć a nasze maluchy jeszcze będą miały niejednego guza choćby jak zaczną chodzić
a i wysłałam Ci zaproszenie na FB
karo85 super że Mila robi takie postępy i szybko się uczy
mama kubulki a z jakiej okazji ta wyprowadzka jeśli można spytać?
lena i jak z Waszym zdrowiem?
Asencja gratulujemy kolejnego ząbka
zdec super że urodzinki takie udane, co do zostawiania małej to pewnie i tak obie (babcia i Natalcia) będą baaaaaardzooooo zadowolone
Milka26 u Was też jak widzę rodzinka już w komplecie, super że chłopaki tak się dogadują, a właśnie coś nam
Anecznik zniknęła?
Kasiulka_1980 gratulujemy
koriander ale mi smaka narobiłaś tymi kokosankami, już patrzyłam na Twój przepis i wiem co zrobię niedługo:-)
gosiagro Tobie także dużo zdrówka oby Cię nic nie dopadło jednak
yoshe gratulujemy raczków i innych umiejętności, a Twoja reakcja prawidłowa ja także się zachwycam byle drobiazgiem
nadika zdrówka
megida gratulujemy
hefi a to zdobycz, Tobie chyba jako jedynej z naszego grona się to udało
aISA80 miłego pluskania na basenie
kasiaj. i jak? kciuki zaciskamy
co do zdjęć ja także mam ogromne zaległości i noworocznym postanowieniem co 2 tygodnie wywołuję jakąś części bo sie tego nazbierało
a wszystkim zaczynającym i będącym w trakcie diety życzę powodzenia w wytrwaniu
jakoś się udało choć Musiak już sie obudził