kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Teraz w październiku zaczęłam dopiero :-) więc jeszcze ten rok akademicki do końca i dwa przede mnąkreatorka - pewnie że można Został Ci jeszcze rok czy dwa?
Wysłałam dziś na e-mail naszej grupy z facebooka powinna się, więc Nina pojawic niedługo w galerii :-)
Kreatorka - już dawno Niny nie widzieliśmy, dawaj jakąś fotkę!!!
Faktycznie stara nie jestem :-) a udało mi się załapać na taki piękny miesiącale mloda dooooooooopcia jestes :-) hihi widze ze ty tez czerwcowym dzieciaczkiem jestes!
:-( jej współczuję, wiem co przeżywasz mi też taka oponka została i do tego tragiczne rozstępy... jak z 52 kg przed ciążą przytyłam do 80 kg pod koniec ciąży... tragedia! A teraz za cholerę nie mogę schudnąć, no fakt faktem jakoś mi się nie bardzo do tego odchudzania chce zabrać hehkreatorka - już pisałam o swojej wadze, ale Cię pocieszę: z 45 zrobiło mi się 70 kg... Także przy Tobie morsem jestem. Dla mnie najgorsza jest ta oponka na brzuchu – wyglądam jak w ciąży dalej. Młoda mamusia z Ciebie Fajnie!
Idę dziś od fotografa odebrać zdjęcia Niny, bo lubię mieć na papierze, a nie tylko na komputerze na kompie to już chyba około 5000 zdjęć Niny mam jak nie lepiej heh