reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kreatorka - pewnie że można;) Został Ci jeszcze rok czy dwa?
Teraz w październiku zaczęłam dopiero :-) więc jeszcze ten rok akademicki do końca i dwa przede mną :tak:

Kreatorka
- już dawno Niny nie widzieliśmy, dawaj jakąś fotkę!!!
Wysłałam dziś na e-mail naszej grupy z facebooka :-D powinna się, więc Nina pojawic niedługo w galerii :-)

ale mloda dooooooooopcia jestes :-) hihi widze ze ty tez czerwcowym dzieciaczkiem jestes!
:-D Faktycznie stara nie jestem :-) a udało mi się załapać na taki piękny miesiąc :-D

kreatorka - już pisałam o swojej wadze, ale Cię pocieszę: z 45 zrobiło mi się 70 kg... Także przy Tobie morsem jestem. Dla mnie najgorsza jest ta oponka na brzuchu – wyglądam jak w ciąży dalej. Młoda mamusia z Ciebie:) Fajnie!
:-( jej współczuję, wiem co przeżywasz mi też taka oponka została i do tego tragiczne rozstępy... jak z 52 kg przed ciążą przytyłam do 80 kg pod koniec ciąży... tragedia! A teraz za cholerę nie mogę schudnąć, no fakt faktem jakoś mi się nie bardzo do tego odchudzania chce zabrać :-D heh

Idę dziś od fotografa odebrać zdjęcia Niny, bo lubię mieć na papierze, a nie tylko na komputerze :-D na kompie to już chyba około 5000 zdjęć Niny mam jak nie lepiej :sorry2: heh

reklama
Witajcie :-)

Oj zapraszam serdecznie... :)

Tak Wam zazdroszczę tego że możecie sobie organizować takie spotkania... :( jak tylko się pogoda poprawi, wyruszam z mężem i Damisiem do Wrocka, więc jak by co, dziewczyny z WROCŁAWIA, może się spotkamy na rynku na jakąś małą kawkę???

z miłą chęcia :-)

Zdec - ja dzisiaj dzień babci mam na 10-45 więc nie podejde do lumpka :-(
Koriander - uwielbiam kokosanki :-)

U nas druga nocka do dupy :-( masakra jakaś nie dość że Kacper się budzi kilkanaście razy w nocy to jeszcze juz druga noc około godziny 3-4 nad ranem budzi się i tak sie drze że nie mozna go uspokoić a ja drugi dzień chodze nieprzytomna :-( i na dodatek dzisiaj od rana mnie głowa nawala :-(

Ostatnia edycja:
no i jedna wielka doooopa, nie ma już rozmiaru 4 w naszym Lidlu, za późno poszedł sklep od 8 a o 8:30 już nic nie ma:-D:-D:-D

Madziu - współczuje tych nocek, a może ząbki idą??

Witam z rana :)

Ja też Męża do LIDLa wysłałam :) hehe Żeśmy jeszcze rano ustalali czy 3 czy 4ki :) hehe

Basia i tak kupka teraz do nocnika :) no ale pieluchy nosi.

Casia77 - my wyczulismy ze z rana po pobudce po ok 10 minutach Basia zawsze robi kupke, takze z rana dajemy na nocnik, a potem jak tylko slysze ze pierdzi to tez idzie na nocnik. I w ten sposob narazie zadnej osranej pieluchy nie zmieniałam :)

hehehe nieźle z tymi Lidlami :p Ja jeszcze nie byłam i nie wiem czy się wybiorę bo zimnica straszna.

Ja muszę się zabrać za porządek w zdjęciach Julki na dysku bo mam trochę porozrzucane po folderach :p

kreatorka wysłałam ci maila :p bo zdjęcie nie doszło :( tzn nie ma załącznika do maila ;)

Ostatnia edycja:
Troszkę spóźnione życzenia dla Filipka i Tomaszka, Ingi i Agatki, a także dla dużej Zdec:) Sto lat, sto lat!!!!!!

I dla dzisiejszych gwiazdeczek czyli Zuzi i Lili - wszystkiego najlepszego dziewczynki!!!!!!!:-)

Aniach - gratuluję ząbka

Lena - zdrowiej szybciutko

Anik - jak Wikusia?Zadowolona??

Ewela
- zdróweczka

Kasiek - buuuu, mnie Iga zsunęła się z leżaczka więc wiem co przeżyłaś, najważniejsze że nic się nie stało.

Asnecja
- gratki

Zmykam bo niedługo do pracy:/

Witajcie, ja dzisiaj urlopowo:-)wkońcu dawno na urlopie nie byłam:-Dmama ma dzisiaj wizyty u lekarza więc Oskarindek musiał z mamą zostać. Przy okazji wolnego sprobuje załatwic coś z mieszkaniem - probujey zamienić sie na większe - i czas coś w tym kierunku zrobic.

ANik jak WIktoria, udalo ci sie ja odebrac?? Jak jej wrazenia po powrocie?

Anik - jak Wikusia?Zadowolona??​

Wikusia zadowolona, ale i też stęskniona! Młody to głupawki dostał jak Wiktrie zobaczył i nawet spać nie chciał iść tylko wygłupiac z siostrą mu się zachciało.

Dobrze miec wszystkich w domu:-)

miłego dnia

ja tak na chwilkę
powiem Dzień Dobry :-)
i złożę najlepsze życzenia dużo uśmiechu i buziaków dla dzisiejszych solenizantek
Zuzi i Lilusi
k020.gif
k015.gif
h060.gif

i też zmykam do Lidla, ciekawe czy u mnie cos jeszcze będzie:-D

reklama
Witam!
U mnie w Lidlu o 8.18 juz pampków w rozm. 4 nie było.. Pan powiedzial ze byly tylko cztery paczki. Smiech na sali;/

Do góry