reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kreatorka - pewnie że można;) Został Ci jeszcze rok czy dwa?
Teraz w październiku zaczęłam dopiero :-) więc jeszcze ten rok akademicki do końca i dwa przede mną :tak:

Kreatorka
- już dawno Niny nie widzieliśmy, dawaj jakąś fotkę!!!
Wysłałam dziś na e-mail naszej grupy z facebooka :-D powinna się, więc Nina pojawic niedługo w galerii :-)

ale mloda dooooooooopcia jestes :-) hihi widze ze ty tez czerwcowym dzieciaczkiem jestes!
:-D Faktycznie stara nie jestem :-) a udało mi się załapać na taki piękny miesiąc :-D

kreatorka - już pisałam o swojej wadze, ale Cię pocieszę: z 45 zrobiło mi się 70 kg... Także przy Tobie morsem jestem. Dla mnie najgorsza jest ta oponka na brzuchu – wyglądam jak w ciąży dalej. Młoda mamusia z Ciebie:) Fajnie!
:-( jej współczuję, wiem co przeżywasz mi też taka oponka została i do tego tragiczne rozstępy... jak z 52 kg przed ciążą przytyłam do 80 kg pod koniec ciąży... tragedia! A teraz za cholerę nie mogę schudnąć, no fakt faktem jakoś mi się nie bardzo do tego odchudzania chce zabrać :-D heh

Idę dziś od fotografa odebrać zdjęcia Niny, bo lubię mieć na papierze, a nie tylko na komputerze :-D na kompie to już chyba około 5000 zdjęć Niny mam jak nie lepiej :sorry2: heh

reklama
Witajcie :-)

Oj zapraszam serdecznie... :)

Tak Wam zazdroszczę tego że możecie sobie organizować takie spotkania... :( jak tylko się pogoda poprawi, wyruszam z mężem i Damisiem do Wrocka, więc jak by co, dziewczyny z WROCŁAWIA, może się spotkamy na rynku na jakąś małą kawkę???

z miłą chęcia :-)

Zdec - ja dzisiaj dzień babci mam na 10-45 więc nie podejde do lumpka :-(
Koriander - uwielbiam kokosanki :-)

U nas druga nocka do dupy :-( masakra jakaś nie dość że Kacper się budzi kilkanaście razy w nocy to jeszcze juz druga noc około godziny 3-4 nad ranem budzi się i tak sie drze że nie mozna go uspokoić a ja drugi dzień chodze nieprzytomna :-( i na dodatek dzisiaj od rana mnie głowa nawala :-(

Ostatnia edycja:
no i jedna wielka doooopa, nie ma już rozmiaru 4 w naszym Lidlu, za późno poszedł sklep od 8 a o 8:30 już nic nie ma:-D:-D:-D

Madziu - współczuje tych nocek, a może ząbki idą??

Witam z rana :)

Ja też Męża do LIDLa wysłałam :) hehe Żeśmy jeszcze rano ustalali czy 3 czy 4ki :) hehe

Basia i tak kupka teraz do nocnika :) no ale pieluchy nosi.

Casia77 - my wyczulismy ze z rana po pobudce po ok 10 minutach Basia zawsze robi kupke, takze z rana dajemy na nocnik, a potem jak tylko slysze ze pierdzi to tez idzie na nocnik. I w ten sposob narazie zadnej osranej pieluchy nie zmieniałam :)

hehehe nieźle z tymi Lidlami :p Ja jeszcze nie byłam i nie wiem czy się wybiorę bo zimnica straszna.

Ja muszę się zabrać za porządek w zdjęciach Julki na dysku bo mam trochę porozrzucane po folderach :p

kreatorka wysłałam ci maila :p bo zdjęcie nie doszło :( tzn nie ma załącznika do maila ;)

Ostatnia edycja:
Troszkę spóźnione życzenia dla Filipka i Tomaszka, Ingi i Agatki, a także dla dużej Zdec:) Sto lat, sto lat!!!!!!

I dla dzisiejszych gwiazdeczek czyli Zuzi i Lili - wszystkiego najlepszego dziewczynki!!!!!!!:-)

Aniach - gratuluję ząbka

Lena - zdrowiej szybciutko

Anik - jak Wikusia?Zadowolona??

Ewela
- zdróweczka

Kasiek - buuuu, mnie Iga zsunęła się z leżaczka więc wiem co przeżyłaś, najważniejsze że nic się nie stało.

Asnecja
- gratki

Zmykam bo niedługo do pracy:/

Witajcie, ja dzisiaj urlopowo:-)wkońcu dawno na urlopie nie byłam:-Dmama ma dzisiaj wizyty u lekarza więc Oskarindek musiał z mamą zostać. Przy okazji wolnego sprobuje załatwic coś z mieszkaniem - probujey zamienić sie na większe - i czas coś w tym kierunku zrobic.

ANik jak WIktoria, udalo ci sie ja odebrac?? Jak jej wrazenia po powrocie?

Anik - jak Wikusia?Zadowolona??​

Wikusia zadowolona, ale i też stęskniona! Młody to głupawki dostał jak Wiktrie zobaczył i nawet spać nie chciał iść tylko wygłupiac z siostrą mu się zachciało.

Dobrze miec wszystkich w domu:-)

miłego dnia

ja tak na chwilkę
powiem Dzień Dobry :-)
i złożę najlepsze życzenia dużo uśmiechu i buziaków dla dzisiejszych solenizantek
Zuzi i Lilusi
k020.gif
k015.gif
h060.gif

i też zmykam do Lidla, ciekawe czy u mnie cos jeszcze będzie:-D

reklama
Witam!
U mnie w Lidlu o 8.18 juz pampków w rozm. 4 nie było.. Pan powiedzial ze byly tylko cztery paczki. Smiech na sali;/

Do góry